Сняг прехвърча, дъжд вали, а на АПРИЛче вкъщи му се не стои

• 10 250
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
ПОРЪЧКИ И ИДЕИ ТУК

междувременно и аз така реших - в НА ПАЗАР!

# 211
Дея, Иво не е боледувал много тежко - така че да го боли нещо и да мрънка особено много, та затова се държах с него като че ли е здрав - разбира се, като идваше да се гуши, не съм отказвала, но не е спал при нас примерно и не е получавал по-особено внимание. Няма промяна в поведението. Но е нормално мисля да продължи да се поглезва детето още известно време, все пак има и период на възстановяване и връщане към старите навици.

Сложих адресите на сайтовете в темата за поръчката.

# 212
Здравейте!
Ние се завърнахме от Бг, прекарахме много добре.
Мислех си, че пътуването със Скарлет  ще бъде кошмар, но не беше така. Държа се много добре, плака само при приземяването на самолета, защото я заболяха ушичките.

После ако остане време ще се включа по темите.

Много  Hug от нас

# 213
Добро утро  Hug

Бюти. добре си се zавърнала  Hug  Я бърzо каzвай как я карате  Wink

Енви, аz zа таzи цел не давам 4етката на Милена. Ние й миен zъбите, zаЩото ина4е не е никакво миене. То и така си е доста трудно, де, особено долните реzци не дава да се мият, все иzбута 4етката с еzика  Rolling Eyes  Колкото, толкова. Смятам скоро да я zаведа на детски zъболекар, все някога трябва и с това да zапо4нем  Confused

Краси, ако искаШ Ники да си ляга по рано, трябва сутринта да го събудиШ по рано, ина4е няма как да стане  Confused Милена zаспива най късно в 20.30 и до към 8 сутринта, което ме устройва идеално  Peace 

После Ще сваля снимки от камерата zа да пусна и аz една в албума  Wink

# 214
Да, за миенето на зъбите какво да правя?Да ги мия ли старателно, или както караме досега - миех ги, но след гингивита и стоматита спрях от страх, да не би нещо нередно да става с черката и пастата...
Май пак трябва да четкам. Подариха му ел.четка за зъби Laughing, той и без това нас ни гледа, че жужим с нашите, може и да му хареса, но по-нататък, да не се разранят венците.

# 215
Татянка,
това е проблемът, че е невъзможно, да й я взема от ръцете четката, за да я измия или да й покажа. Невъзможно е и да не й я дам, т.к. започва тръшкане.
Знам, че е период и ще отмине!
 Wink

Жълт грах готвил ли е някой?
Аз по принцип никакъв грах не готвя, но вчера за пръв път видях жълт - без люспа и разполовен, та ме заинтигува. Сготвих го, като леща и се получи прилична манджа.
Сега си мисля, това е ли всъщност нахут или страгали /ако се пишат така/ или леблебия!?

newsm78

# 216
  • 2 етажа над тавана
Жълтия грах още лятото го купих, но така си стои неотворен пакета.
Ще пробвам тия дни да сготвя и аз.

А четката за зъби, след като осмуче пастата от нея, Маги я ползва да си чеше венците. В тази връзка - какви четки сте взели на децата - тези гумени напръстници при Маги вече не вършат работа, а се чудя сега като я сменям каква да й взема. Сегашната е някаква май китайска или българска - подарък е и не помня.

# 217
Енви, ами ако купиШ втора 4етка и й даваШ едната, а с другата миеШ?  Thinking

Бабъл, аz купувам детски на Орал Б или на Сигнал, 1вия раzмер  Wink Паста Ненедент с флуор.

# 218
  • София
Честито на всички празнували (и почерпили) в последните дни.
Бъдете обичани и много щастливи!
Много пишете бе мацки - изчитане няма.

Добре завърнали се на Меци и Бюти  Hug

Миенето на зъби го правя само аз, но се замислям да му дам една четка и да свиква. Определено му  харесва да му мия зъбите - сутрин като се събуди отива на мивката и започва да ми вика "Ето, ето, ето" докато започна да мия зъбките. Още ползвам напръстника на Ненедент.

Все още се чудя как да го науча да ака на гърне. Винаги ме информира след като е напълнил памперса. Идва и казва "пъст, пъст" и се опитва да си свали панталончето. Колкото и да го държа на гърне  винаги свършва работата в памперса Crossing Arms Добре, че поне за пишкането си носи гърнето и донякъде сме го овладяли.

ДК не ползвам, защото Емо отдавна не се задоволява със 200гр ядене. Всеки ден готвя супа и ядене, а отвреме на време правя и десерт. Моите мъже много обичат сладичко, но гледам да не прекалявам и им предлагам по-често пресни плодове.

# 219
  • София
Здравейте!

Честито на всички имали поводи през предходните дни!!!
Добре завърнали се на Меци и Бюти! Имате да разказвате много....

На Тони съм му купила четка на Аквафреш за след 1г и паста Ненедент. И той като Велина много иска сам, затова първо аз търкам зъбите и след това му давам четката сам да смуче и прави каквото иска, като през това време ние вечеряме, че няма друг начин за удържане.

Много ми хареса идеята на Яна за кукления театър, но да удържа Тони мирен повече от 5мин е мисия невъзможна, така че ще е по-нататък.
Бубка, много ми хареса видеото на Дани и по този повод да питам как го научи на толкова много неща, от колко време ги повторяш и горе-долу по колко пъти на ден. Тони за сега знае само как прави кончето, кучето и котето.

# 220
Бубка,
наистина много готин Дани! Много мило, да чуем и гласа ти!

Hug

Рина,
добре завърнали се!

bouquet

# 221
  • София
Здравейте!
Все се каня да понапиша нещо и тръгна да чета, да видя какво сте обсъждали и не смогвам с темпото ви на писане.

Първо, да честитя на всички празнуващи годишнини и най-вече на дипломантките ни! Бравос!  smile3501

Ние в събота бяхме на съвсем импровизирана сватба на една от мамите в квартала. Беше интересна, само с приятели и хлапетии, ама ние, ако се решим на сватба, не бих искала да е такава.
В неделя бяхме на село, беше натрупал толкова много сняг, направо приказка... Само дето Вальока от толкоз въргаляне в сняг и кал, успя да се обзаведе със завидно количество сополи.  ooooh!

Снимки на Вальо от последните 6 мес нямаме.  Sad Всъщност, сега като разгледах албумчето и се сетих, че има от форумската среща. Ей сега ще издиря някоя, че да го видите къф е убаф!  Laughing

# 222
  • Русе
Привет!
Бюти, Hug! Хайде по-редовно, че оредяха русенските редици! Wink

Голямо сладко туй Дани, значи! Heart Eyes И понеже не ми стигна, си пуснах и "Дани денс"  Sunglasses.

И Диди си мие зъбите като Велинката - демек, нищо почти не прави  Rolling Eyes, ама колкото - толкоз, само дето после отива да спи с четката.  Confused

Ра4е, стига се юрка с това акане - мъжете бавно ги загряват тия работи.  Peace Щом пишането сте оправили, някой път просто ще се напъне и ще свърши и това, или пък ще започне да казва по време, след туй - преди "деянието".

# 223
Привет и от нас!  Hug

Деичка, много липсваш, да знаеш.  Hug Наистина как минава времето...не е истина просто...Голям бонбон е станала Деичка Jr. Всички дечица са сладурски душички, но Дани как гледа ТВ  Joy hahaha

юлче, на коя дата точно беше Денят? Grinning

24 ноември  Mr. Green Моето съкровище е тогава и помня аз  Mr. Green

Да, ама не  Laughing Сменихме го на 20-ти, че е много голямо бебето и да не ни изненада предварително  Mr. Green

Юлче, поне ти е 2ра бременност, още ли вявраш на тия измервания  Rolling Eyes След като 2ма лекари на мен независимо един от друг ми поставиха "макрозомия" и казваха, че бебето ще е над 4200-4500 и да съм готова за секцио, а то си беше 3300 - не вярвам вече аз  Naughty Ама вие си знаете де  Mr. Green Но гарантирам, че на 24.11 са много добрички  Blush
За скорпионите ще замълча  Sick, по принцип не вярвам много в зодии, вярно, че си е до човек/дете, но има нещо сходно определено  Peace

Енви, Алекс и той е маниак на тема "зъбопочистване"  Laughing Слагам му съвсем малко паста на четката (Аквафреш 1ви номер) и си я осмукваи търка сам из устата, после заедно ми разрешава все пак - аз му държа неговата ръчичшка и така се справяме някак си  Mr. Green

Краси, може налудничево да ти се стори ама на мен ми минават мисли, че децата сами се настройват към зимното време, нали сега ще се сменя  newsm78 От около 2-3 седмици - без никаква промяна в часовете на ставане и следобедния му сън, Али заспива вечер между 23.30-24.00, а преди точно с 1 час по-рано  Thinking Или ми идва в повече 4400  Crazy

Вени, ако цъка вътре самия комп - най-вероятно процесора се е позадръстил с прах, трябва да се почсти и готово, ако имаш програма да измерва градусите - виж там колко показва  Peace

Бабълче, как нула номер, бре, ще й порасне косичката, като е острижеш хубаво ще й увеличиш ли броя на корените или какво, бабешки глупости са за мен  Naughty

Раче, ние още с пишането сме доникъде, камо ли за акането  Laughing

# 224
  • Русе
Уф, нямам актуални снимки на Дилянката  Embarassed - и ни е счупен апарата, пък от лентовия не съм ги вадила...срам! Не знам кога ще кача - освен да снимам с gsm-а newsm78.
Прическата ни е точно като на Янче-Писанче, ама по-русолява...и Диди я мислят за момче. Rolling Eyes

Много са ни сладки маймунките, наистина. Heart Eyes А кака Рая какви къдрици е завъртяла само... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт