ФЕВРУАРЧЕТО беснее вкъщи, защото времето

• 13 768
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Късна почерпка от мен, леля на девойка французойка  Laughing
Ей, много съм радостна.....
Тази година приключва страхотно!

# 91
  • София
Честито лельо!Да е жива и здрава и с много късмет момата-французойка! Grinning

# 92
Честито, Дикси, все така да е! Само хубави поводи!

# 93
Дикси, да е жива и здрава момата!!!!! Да радва много мама и тате и да се разбира с братовчеда   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Айде и аз да си фукна, не с бебета ,но...кой с каквото може  Grinning Спечелих фурна за хляб на мулинекс от играта на Калиакра  Party Това е,фукнах се  Crazy

# 95
Дикси, честита ти племенничка французойка!

Атракция, честита ти фурна. Много вкусни хлебчета, питки и козунаци да изпече на Бужи и семейство! Аз лично бих се радвала да споделиш впечатления и опит като я ползваш известно време! Flutter Щото и да не спечеля, може пък да си купя  newsm78

# 96
  • София
Честито Дикси! Ти си най - щастливата леля на света!!!

Atrakcia - честито! Аз не съм участвала в играта, но врънках половинката почти 3 месеца за хлебопекарна и от 2 дена и аз съм горд собственик на такава. /Е, не е модела, който исках, ама.../.  Ще споделяме опит! В момента пека третото хлебче.

За заспиването - Рая мнооого рядко заспива сама - и то само на обед. Иначе вечер признава само мен. Ако и баща й реши да си ляга тогава първоначално го гони. А ако я гушне той и почва да му вика да си махне ръката. Задължително заспива с кисело мляко /1 кофичка/ - без значение колко е яла на вечеря. Често се случва да ме приспи първо тя. Преди 2 вечери направих грешката да разкажа приказката за Червената шапчица /с промяна на гласа, с почукване по леглото/ че и книжката да й дам и ела да видиш сега...нямам мира. Иначе заспивайки ме гали по ръката. А като спи при нас /доста често напоследък/ само ме побутне с ръка или с крак да се убеди че съм до нея.

# 97
Честит рожден ден, Кате! Жива и здрава, щастие,късмет,усмивки! Весел празник!

# 98
Честит рожден ден, Кате!

# 99
  • София
Честит рожден ден,Кате ! С пожелание за много здраве ,любов и сбъднати мечти ! Hug

# 100
  • София
Честит Рожден ден, Кате! ДА си жива, здрава, много щастлива! Малката ти принцеса много да те радва, а татето да те слушка!

# 101
Честит рожден ден на Катерина78[/color]!!! Бъди здрава и усмихната! Много любов желая!   bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Кате, честит рожден ден! Да си много щастлива, усмихната и красива! Пожелавам ти да си все така охажвана от мъжО, обичана от щерката и влюбена в живота   bouquet! П.С. Да получиш готини подаръци  Wink!

Добре дошли на всички малки и сладки бебишорчета! А на техните родители - много щастливи мигове с малките душички  Hug!

# 103
Честит рожден ден на Катерина78!  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве,щастие и любов ти пожелавам.  bouquet

# 104
Честит празник, Катерина78 !!!
Много щастие и здраве   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт