ВНИМАНИЕ,ОПАСНИ БЕБЕШКИ ШИШЕТА!!!

• 85 792
  • 392
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
 Laughing

# 166
виж на тази страница http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/flaschen/firstchoice/flaschen.html
Там , където пише Flaschen mit SILIKON Sauger-шишета с силиконови биберони. Първият ред шишета са РС. Вси4ки следващи са РР. В името на шишето пише РР. Когато купуваш се познават много лесно. Шишетата от поликарбонат са идеално прозра4ни, пластмасата прили4а на стъкло. Тези от РР са леко матови и белезникави. На снимката не се вижда много.

Мойто шише е точно от тези който ти казваш ПП обаче е 7 ,а не 5  newsm78

# 167
А някой наясно ли е какво представлява меланинът? Има доста пластмасови купички от меланин.

# 168
МелаМин  Mr. Green И аз се чудя... За него със сигурност знам, че не трябва да се нагрява  Peace

# 169
  • София...........
basilisk, момичета, оня ден си купих от Джъмбо стъклено шише "Джъмбо бебе" и за мое голямо учудване на стъклената част има обозначението за рециклиране с код 7. Да разбирам ли , че макар и стъклено е опасно?

# 170
...на стъклената част има обозначението за рециклиране с код 7...

Това направо ме разби  #Crazy  Дали наистина е възможно  newsm78  А може ли да пуснеш една снимка на това шише, доста ми е любопитно?

Благодаря на anakondas и mamaya за съветите!  Hug

# 171
  • София...........
довечера ще го снимам

# 172
Дивна, единствената мисъл, която ми идва на ум в момента е, че Джъмбо бебе, тъй като не са марка, тоест по своему са си марка, но на магазина, опитват да копират големите фирми до най-малки подробности, дотолкова, че са сложили 7-мица на стъклото.  А може и да греша...

# 173
  • София...........
Незнам, аз го взех с идеята като си преваря вода за бебчо да я съхранявам там , а не в тенджерката, но сега незнам дали да го ползвам.

# 174
  • София...........
Ето обещаните снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3226&AlbumId=118305

# 175
виж на тази страница http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/flaschen/firstchoice/flaschen.html
Там , където пише Flaschen mit SILIKON Sauger-шишета с силиконови биберони. Първият ред шишета са РС. Вси4ки следващи са РР. В името на шишето пише РР. Когато купуваш се познават много лесно. Шишетата от поликарбонат са идеално прозра4ни, пластмасата прили4а на стъкло. Тези от РР са леко матови и белезникави. На снимката не се вижда много.

Мойто шише е точно от тези който ти казваш ПП обаче е 7 ,а не 5  newsm78
Много странно. Моите са купувани от Германия и пише 5.Тогава огледах много марки шишета и всички от РР бяха по-матови. Според мен е някаква грешка.

# 176
Джъмбо бебе май са се престарали в копирането ooooh!

Момичета, имам два въпроса малко не по темата:

1. Вредна ли е PVC дограмата?

2. Как откривате от какъв материал са направени играчките? Мъжът ми купил едно люлеещо конче за малката и на найлона пишеше 7 в триъгълника, а на упътването към играчката пишеше 22 в триъгълника. Според вас седмицата за материала на опаковката ли се отнася? И това 22 каква пластмаса е?

# 177
   Само знам, че всяка цифра се отнася единствено за материала, на който е написана.
ВиВи, поогледайте кончето отвсякъде, може да се е скрил знакът. Simple Smile

# 178
На някои пластмасови изделия изобщо няма означение за материала. По-добре такива да се избягват.
За PVC дограмата съм дала линк към една статия в по-предно мое изказване в тази тема.
Ето и списък с кодовете за рециклиране. 22 е хартия.
 Peace

# 179
ani2, много благодаря за линка и статията за PVC-то.

Общи условия

Активация на акаунт