Работна тема на Добричките майки

• 23 493
  • 699
  •   1
Отговори
# 405
Идеята е следната-  15 вида x100 картички - абсурдно.Разни фирми от града си поръчват картичките във Фолиарт-да използваме техните заготовки,без разбира се логото на самите фирми.Някой трябва да отиде до Фолиарт и да избере картички,да покаже плакат и в крайна сметка да се оформи цена,която от фирмата/ГС/ ще се коментира-дали ще се поеме цялата или част от нея.

[5. Ne razbrah, lichna sreshta li imash ili shte goworite po telefona. Thinking Ako shte se sreshtash lichno, obadi mi se..Moga da doida za podkrepa. Peace Sled 18 chasa moga . Hug

Гарантирам,че няма нужда Peace

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 13:10 от Точка

# 406
Довечера съм във Фолиарт, ще се срещна с управителя, ще му дам файла на плакатите, да ги видят, да изчислят и те вече там ще се разберат. Ще видя и картичките, и в какви срокове ще се действа, ако има възможност ще ги пусна веднага за консулт тук, казаха че са готови, и не са само на господинов и синове, а на много фирми картичките.  Незнам какво да кажа, освен факта, че и на мен ми идва малко на нагорнище.
 Благодаря на Точка за помоща.
 С Гальо Господинов се разбрехме по телефона, сега ще обсъдя нещата с Фоли арт, и........
 Сори Амарена, това било на майната си и ще хвърча след работа, че работили до 17 и 30.

# 407
  • гр.Добрич
Значи ще чакаме инфо по късните доби. Grinning Дано новините са добри.

# 408
споко мацки!  PeaceДокато кажа ръц и вие..... Laughing

# 409
Момичета, само за сведение.
В една РА тук, която често ползвам аз лично, както и с момичетата по повод на разни неща (Седмица на кърменето, например), пълноцветен печат на А3 е 1,20 лв. Сами може да направите сметка колко излиза на картичка, но е доста прилично също.

Може да проверите при вас има ли подобен вариант. Машината, която използват тук е Xerox DC12.

Извинявам се, ако няма връзка с последните ви коментари, но сега нямам време и не съм чела днешните публикации по темата, просто сега се сетих.

# 410
  • Русе
Питанка до дамите,които рисуват стъкло...
   Ползвам боите на "Пебео",обаче ми свърши разредитела(не съм професионалист),ходих в магазините,където продават худ,материали и ми казаха,че вече не зареждат разредителя,защото бил скъп за купувачите-което си е истина.Посъветваха ме да смеся газ,чист спирт и чист ацетон,така били действали другите...обаче,от къде да намеря чист ацетон? newsm78Става ли изобщо тази комбинация?Нещо друго да ми предложите?Може и на ЛС.Трябва ми само да си изплаквам четките,а ми са хубави и не искам да ги унищожавам.Самите бои са си редички...за тях не ми трябва разреждане.Благодаря предварително. Grinning
  Ето такива вазички клепам

# 411
  • Добрич
DjastaPrasta, много са красиви вазите  bouquet

За картичките - ще изчакаме информация и ще решим.

# 412
  • Добрич
Джаста Праста, вазите ти са страхотни! Браво! До колкото знам има един Cleaner на Marabu точно за почистване на четките!  Wink Виж дали го няма при вас!  Peace

# 413
Ееей, Джаста Праста, утрепа ме.Страшни вазички.И аз съм на такава вълна, ама сега как да продължа!Честно да си призная, аз четките си ги почиствам с обикновен лакочистител,ама с вит.Е Laughing

# 414
  • Русе
Благодаря Ви момичета,радвам се че ви харесват-дано на купувачите също да допадат Grinning
   И в двата магазина които имаме в Русе нямат Cleaner ...дори почти не зареждат Marabu(имат само текстилни от тази марка)
  Питах за поръчка-можело,ама след 2седмици,че току-що били дали заявки за стока,изпуснала съм ги #Cussing outПреди,като пътувах често до Софето си пазарувах от там,ама сега като съм пуснала котва в Дунава и на,не мърдам.

Ще пробвам с лакочистител(едната четка ми е 12лв,направо ще се оскубя ако се скапе)...и моят е с витамин Е,с аромат на ягодка...може пък да й подейства като маска Grinning,да й лъсне косъма....

# 415
Някой да има новини от Арчела? Thinking

# 416
май всички вече спят...

# 417
не спим- кършим ръце Mr. Green

Момичета, моля ако някой желае да поръчва нещо оттук:
http://www.-spam140-/

Материалите стават не само за мартеници. Разгледайте го добре.
Нека да направим една обща поръчка. Вече сме 2-3 навити.

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 00:07 от мимиту с кирилизация

# 418
И аз искам да поръчам

# 419
Миме, пак потънах в този сайт. Crazy
Утре ще ти кажа, какво искам от там.

Общи условия

Активация на акаунт