Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 911
  • 475
  •   1
Отговори
# 270
Joy Joy Joy

Аз пък Бомбето си я представям тежка мацка, в черен костюм с леко мъжка кройка, Фере, един по-екстравагантен топ, Кавали , на висок ток, небрежно кръстосала крака във Випа, обвита в облак цигарен дим, отпива бавно от Бейлис+Бушмилс и изпод тежки мигли, с пронизващ поглед преценява мъжките индивиди наоколо...
Crazy Flutter
Че съм тежка, тежка съм Mr. Green

# 271
Почти всички си ги представям дебели.

Laughing
Не е уместно да го споделяш, особено преди предсточщата форумска среща. Иначе възможността да видим снимки, клони към крив макарон в носа на някоя потребителка  Mr. Green

# 272
 Thinking
Брейй--йййй, къде и как така съм я проспала тая тема?  Голяма забава  Joy В интерес на истината много пъти съм се опитвала да си представя много от вас Peace и всички си ги представям едни такива хубави, стройни, много умни, страхотни мозъци просто, добре облечени и в красиви, функционални домове -- абе - всичко, което аз не съм Mr. Green
И все съм исдкала да заприличам на ССФ, ама нцъ!!! не ми се получава някакси!
А за менби било най-голяма награда,
да каже нявга народа -
ей тъй обсъждайки ме из засада,
че съм най-обикновена ССф, стандартна порода! Mr. Green

# 273
Mr. Green Mr. Green
Ет, аз си признавам, че съм от тях....въпреки че не ми е много на сърце това признание.
НЕ бях, ама на-станАХ. Tired

# 274
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Аз пък в началото като почнах да влизам, горе-долу преди година, все се натъквах на постовете на Дона, Монда, Как`Сийка и Анда. И Дона така си ми остана в съзнанието - аватара и тогава беше на някаква маца с изрисувани/татуирани/ ръце. А другите си ги представях 1:1 с аватарите.

# 275

Laughing
Не е уместно да го споделяш, особено преди предсточщата форумска среща. Иначе възможността да видим снимки, клони към крив макарон в носа на някоя потребителка  Mr. Green
Снимки отдавна се разбра, че няма да има. Няма да са с парола, ами изобщо няма да се снима.

# 276
Снимки отдавна се разбра, че няма да има. Няма да са с парола, ами изобщо няма да се снима.

на срещата ли?

# 277
  • До хладилника, който обичам
Луксури си я представих дребна, закръглена, леко пухкава, малък нос, светли очи, среднодълга тъмноруса коса на масури, изрязано деколте с леко преливащи гърди отгоре му, седи на диванче и яде скъпи шоколадови бонбони.

А на края на темата ще разбулваме ли мистерията с истински снимки?

# 278

на срещата ли?
Да.

# 279
А на края на темата ще разбулваме ли мистерията с истински снимки?

Бу, време е, но май в нова тема.

# 280
Кейси за мен е дребна брюнетка с много лъчезарна усмивка и проницателен поглед. Малко дупе, спортен бюст. Освен сега, по разбираеми причини. Mr. Green Виждам я предимно в дънки и спортни обувки.

# 281
Тука като гледам сте повечето ветеранки,но ми е интересно за мен какво си мислите???
Ако въобще си мислите Laughing Rolling Eyes newsm78

# 282
Тука като гледам сте повечето ветеранки,но ми е интересно за мен какво си мислите???
Ако въобще си мислите Laughing Rolling Eyes newsm78
Едно време имаше една фабрика за обувки с такова име. Уважавах ги много, затова тебе си те представям с някакви симпатични,  лачени обувчици. По принцип може би си падаш по обувките?
Иначе-няма аватари, подписи, което може би донякъде  е признак на семплост и, как да се изразя, стегнатост. На мисълта. Peace

# 283
Хайде и за мен нещо  Flutter

# 284
  • При хората, които обичам
Фабриката си работи, Жозефина.
Липсата на аватар и подпис пък на мен ми говори, че все още търси себе си.

Общи условия

Активация на акаунт