Монтана-Есенно засмяна!

• 11 846
  • 324
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти,Beboran4e.  Честно да ти кажа момичетата от сайта на мен лично много ми помагнаха със съвети или просто ей така от както си останах в къщи преди да родя,  а и сега когато Крис се появи Simple Smile Много се радвам, че ви намерих момичета  Hug
За срещата ще се опитам да дойда, но в Монтана нямам интернет и преди да замина ще ви оставя номера на телефона си и надявам се да ми звъннете за срещата Simple Smile
Я кажете как и кога успяхте да отучите бебетата си от нощните хранения?

# 181
  • у дома
Рали, не знам какво разбираш под нощни хранения-аз и двамата съм ги хранила още от начало в 24ч и после те се събуждаха към 5-6ч различно,ама през нощта не съм им давала.С големия беше голяма мъка щото ми е пръв и в книгите пише ,че това нощно хранене в 24ч отпада след първия месец-да ама не човека си се будеше с рев към 3-4ч и си искаше ядене.После с малкия си го оставих сам да се откаже и то стана към третия месец без проблем-спря да се буди и изкарваше до 5сутринта и постепенно и до по-късно.Само че уточнявам,че аз съм ги хранила с адаптирано мляко ,а не съм ги кърмила...Само че всяко дете си е различно-на една приятелка детето е на 4г и още си ипе нощем мляко,само че аз по принцип съм противник на нощното хранене,защото споредр мен трябва да има интервал да си почива стомахчето...А за телефона ако искаш пиши ми го на лични,а не го пускай тук-нямам представа в монтана имате ли домашен телефон,ако имате напиши и него.Аз ще ти напиша на лични моите координати,ама като заспи малкия.Не си спомням писала ли си в коя част на града живееш?

# 182
Blagodarja.Izvinjavam se che pisha po tozi nachin no na bg mi e trudno.Zapochwam da otgovariam na vaprosite na ''svetlaem'' jiveja v Mladost-2 v 12-skata.Radi hodi na detska redovno zashtoto kogato beshe v jaslata chesto boleduvashe,no zasega e dobre dva dni v sedmizata imat horeografija i toi hodi s goliamo jelanie.Vse oshte sam vkashti bezrabotna zashtoto njama rabota s redovna smjana a as nemoga da rabotia na dve smeni zashtoto majatmi i toi e smeni i njama koi da pribira deteto mi ot detska.Drugo ne se seshtam kakvo da napisha za sega. newsm78                                                         

# 183
Под нощно хранене имам предвид това в 3. Крис го храня около 12 когато поиска и поняко иска към 3, а понякога се събужда да яде към 4-ри. И аз храня Крис с адаптирано мляко, имах малко карма, но когато се разболях и пих антибиотици, тя спря. Чудех се дали, ако Крис се събуди към 4-ри през ноща да го залъгвам с вода, за да издържи до 6 и тогава да яде.
В Монтана живея до Младежкия дом, до блок Родопа.
Телефона ще ти напиша на лични.
А как ще се познаем? Simple Smile Rolling Eyes

# 184
Vaproscheto na ralitsa_t za noshnoto hranene.Sinat mi jadeshe v 12, v 3 i 6 chasa do 5-tija mesec ekarkata kazvashe oshte na 3-tija mesec  da spiram s  noshtnoto hranene no toi placheshe i prosto nemojah da go otkaja no sled vre toi sam spia da jade.kato se ima predvit che go karmih ne sam go hranila s adaptirano mliako.

# 185
  • у дома
beboran4eto,много сте ни далеч -ние сме близо до Раяните-иначе и аз съм си в къщи,но по майчинство с малкия ми син,а големия ходи на детска.Ако успееш ела на срещата дето я уговаряме покрай празниците,че повечето момичета са в София.То и аз си точа зъбите за тази среща,само дано сме здрави...

# 186
  • София , Монтана
Рали аз да ти кажа моята дъщеря беше на кърма първия месец и сме се хранили без прекъсване през 3 часа а понякога и по често.След края на първия месец започнах и да я дохранвам и бяхме на смесено,та след края на първия месец спря да се храни в 12 и вече се хранеше в 9 вечерта и после в 3 ноща.А след третия месец спря да се храни и в 3 и тогава си мислех че това не е истина от три месеца не бях спала пълни 8 часа.Според мен кърмените деца трябва да се хранят на поискване но с адаптираното хранене трябва се спазват до някъде съветите на лекарите.Ако Криско ти се буди по рано с няколко часа да се храни това означава че не се е нахранил добре през деня.Криси така правеше.А и сега си продължава да го прави.Буди се през ноща ако през деня не се е нахранила добре.но за разлика от тогава сега пие сок и се буди по три пъти на нощ.

# 187
Момичета помагайте - как да позная дали Крис има колики? От две вечери все по едно и също време плаче та се къса и нищо не помага Sad , освен да го сложа на рамото си и коремчето му да е към гърдите ми, дори и тогава пак се извива като червейче. През другото време си е спокоен и си заспива след хранене без да плаче.
Ако това се признаци за колики, моля ви кажете нещо, с което да мога да ги облекча. Praynig

# 188
zdraveite momi4eta.izvinete 4e pi6a taka ama sega sam na gosti 4e na6iq komp.ne e nared a mi e ma4no za vas. Hug
dobre do6la na novata mama.
rali az na radi za kolikite mu davah sab simplex i mnogo pomaga.6te ti pi6a po podrobno kato si opravq moq kompitar.a nai dobro za koliki e semena ot kopar i anason.
momi4eta lipsvate mi i dano skoro da moga da si vi 4eta redovno i pi6a.
ne me zabravqite, Hug Hug Hug

# 189
az sam vikem.ne6to mi izleze drugo ime newsm78 newsm78 newsm78
rali radvam se 4e malkiq e porasnal tolko Peace
ela na sre6tata samo ti bez bebo i az 6te sam bez bebo.
az mai 6te sam svobodna kam 23.
cunki na decata i vsi4ki mami Hug Hug Hug Hug

# 190
Привет!Как сте момичета?Остава ли си 23 или...

# 191
  • София , Монтана
Рали аз също на Криси и давах саб симплекс.Еспумизана и действаше много бавна а доколкото зная той така е и направен.Иначе и давах чай бебезан.На нея копъра не и помагаше въобще.И един съвет от мен ако след края на първия месец лекарката ви каже че е време бебето да започва със сокове а не са ви спрели коликите то знай че не само няма да спрат а ще станат двойно повече.Аз сега вече си зная но и аз направих същата грешка.Добре че си беше доктор Добрева та ми каза и захраних после Криси на 4 месеца със зеленчуково пюре а на 5 с плодово.Е пак се унесох.haze според мен остава за 23-ти.

# 192
я и аз да напиша нещичко, че ме засърбяха ръцете Simple Smile.
само съветче давам, не налагам мнение, просто споделям моя опит Simple Smile.
за коликите на мишка много и помогна отвара от анасон, пиеше я вместо водичка.
коликите не бяха много сериозно, към 40-тия ден отшумяха.
за захранването, аз я захраних към 4 месеца и половина с картофено пюре, мое производство, след това постепенно вкарвах други зеленчуци, после и плодовете.
сокове въобще не съм давала, дори и сега не давам, ядем си плодове Simple Smile.
до момента на захранването мишока си беше само на кърма.
на 7 месеца се отказа да суче, цедих се с помпа и на 9 месеца кравата прегоря  Laughing.
сега ядем всичко, вечер адапте.

# 193
zdraveite pak ot men.
az ve4e sam si na montana.
gotova za sre6ta.
kogato kajete sam na liniq.
 Hug Hug Hug
vikem Grinning

# 194
  • у дома
викем,пиши ми на лични ако имате дом телефон аз ще ти се обадя когато мога

Общи условия