Монтана-Есенно засмяна!

• 11 830
  • 324
  •   1
Отговори
# 45
Haze ama nie s tebe poznavame li si?
izvinqvam se mnogo za tapiq vapros?malko me e sram ooooh!
e kuhnqta si e moi pritel.nemoja bez neq
dnes izlizahme malko na van ama studddddddddddddd:)Simple Smile
kak ste vie? Hug

# 46
mai po snimkata na malkiq te poznah mila eli nali????????????\
ama sam si glupava:(Sad
izvini me

# 47
добро утро мамчета. Hug
каде сте всички ooooh!
рали как се чустваш с наближаването на термина Grinning
само не се притесняваи Naughty
а мома или момък е newsm78
чао за сега Hug

# 48
Zdraveite Simple Smile Golqm san mu udarih Simple Smile kato si legnah snoshti v 20.00 ta ei sega 8.30 se izliupih ot krevata, e nqma da broq hoshtnite stavaniq Simple Smile
Malkia maj vatre v men  mai neshto ne mu se izliza po-rano ot opredelenoto Simple Smile i az ako znaeh kakvo me ochakva navan i na men nqmashe da mise izliza Simple Smile

# 49
  • у дома
Рали,благородно ти завиждам-ама поспи си сега че после няма...Иначе тук в Монтана е едно гадно и отвратително време,ама то вече сигурно и така ще бъде и трябва да се настройваме за по къси разходки...

# 50
  • София , Монтана
Здравейте момичета аз съм на очни.Тук ми е добре отпочивам си.Записах магистратура.Специалност "Социален Мениджмънт".Да знаете следя ви но не съм сигурна че винаги ще мога да ви пиша.Снимки на църквата нямам,а тези които имам съм ги теглила от Интернет защото ми хареса как са снимани.Ако и вие имате снимки на града ни пратете ми ги.

# 51
  • у дома
Ами аз нямам по принцип защото все съм снимала и децата само на града нямам,ама църквата ми е близо и ще сляза тие дни да я снимам,защото осветена е много хубава!Приятен ден на всички!

# 52
и аз нямам снимки Sad
как сте всички
 Hug

# 53
Zdrasti na vsichki Simple Smile Petia kade si na ochni?
Tia dni e mnogo gadno, zaradi vremeto mnogo me marzi Simple Smile romoleneto ne dajda mnogo me uspiva Simple Smile
Napravo ne znam kak se spravqt decata zatvoreni vatre kato ne moje da luduvat navan Simple Smile
Sigurno vi pobarkvat Simple Smile

# 54
  • у дома
Рали ,догодина по това време ще видиш как е-направо кошмар.Аз гледам колкото и да е студено да излизаме за половин - един час навън,но само когато не вали и няма мъгла.Рали,пиши на кирилица ако имаш-във форума е задължително!

# 55
и ние излизаме стига да не вали че иначе се побаркваме и двамата с бебо Laughing
аз имам изпит на 14 и направо ми е мъка #Crazy
дано всичко мине успешно Praynig
Hase къде се губиш newsm78
как е малкия?прохождали????? Thinking
това е за сега от мен Hug

# 56
Здравейте Simple Smile Поправям се веднага и си взимам забележка - ще пиша  вече на кирилица Simple Smile
Я кажете дрешките на новородено задължително ли трябва да се перат на ръка или може и в пералнята? Знам че е задължително да се гладят и праха за пране да е детски, но за другото не сам сигурна.

# 57
Здравейте  smile3503  Запис и от мен в новата ни тема    ( малко  късно  ooooh! но бях на по4ивка 10 дни  newsm68 newsm44

petia   bouquet newsm51 smile3525  супер си и темата съ6то

# 58
Рали аз първия месец съм ги прала на ръка и гладила.после пералня и без гладене
абе както ти си прецениш Hug

# 59

Общи условия

Активация на акаунт