Монтана-Есенно засмяна!

• 11 836
  • 324
  •   1
Отговори
# 30
  • София , Монтана
Не мога да изпратя на всички лични съобщения защото нямам време а и всеки разполага с определен брои лични съобщения,а моите сигурно скоро ще свършат.Които иска да бъде написана рождената дата на детето му да напише тук в темата ще бъде промени така ще разберем колко от мамите са активни в една тема а другата може и да ги махнем от списъка.А за Рали незная тя ако е родила след около три дни ще разберем.

# 31
  • у дома
Изобщо нямах представа,че изпращането на лични съобщения е ограничено...Мислех че това важи за получаването само-не си спомням къде го четох ама зависеше от броя на публикациите.А иначе предлагам тези,които не те известят да ги оставиш така както са записани с възрастта на детето а не с рожденната дата.Понякога и аз се заплесвам и с дни забравям да погледна в темата.Ама обещавам вече да не е така.

# 32
  • у дома
Ако можеш провери как стоят нещата с изпращането но личните съобщения-иначе аз време имам поне сега когато е студено.

# 33
 Grinning здравейте
аз написъх рож.дата Laughing
рали дали наистина е родила ooooh!

# 34
Ох, крайно време е да се разпиша и аз в тази тема....от толкова време не съм писала, че направо ме е срам  Embarassed НО искам да отбележа, че чета какво пишете  Hug

# 35
ок.елииии Laughing
умирам от скука Sad

# 36
  • София , Монтана
Момичета промрних годините с дати.И сложих на монтето снимка.

# 37
  • у дома
Браво на теб,Петя!Снимката от Монтето е дейсвително хубава....АЗ още сам болна,ама мърдам-няма как като не ни помаганикой.Със Светли даже излизахме сутринта на разходка,а Оги предпочете да остане с баща си.Тук времето е едно мъгливо-отврат,даже и дъжд заваля на всичкото отгоре...

# 38
Zdrasti na vsichki Simple Smile Kak q karate Simple Smile Mnogo hubavi snimki na Montana, osobeno noshtem osvetenite fontani, nqma da kazvam kakvi spomeni mi navqvat Wink
Momicheta oshte ne sam rodila, prosto tezi dni trqbvashe poveche da leja, zashtoto krakata mi bqha v otchaivashto sastoqnie - ujasno poduti i vaobshte ne mojeh da stoq ili da sedq. Vchera hodih na izlijenieto za bebeshki raboti - predstaveni bqha nai-golemite i izvestni marki , vnositelite zabalgarskiq pazar, a sashto i balgarski proizvoditeli.Na men lichno mi haresa, ne se izvarshvaha prodajbi, no ti obqsnqvat podrobno neshtata, koito te interesuvat  te nasochvat kade sa firmenite im magazini ili koi sa tehnite distributori. Obiknoveno v magazinite, v koito sam hodila ne ti obqsnqvat mnogo mnogo - na dve, na tri i aide reshavai Simple Smile
Vsichki bolni da ozdravqvat barzo Simple Smile

# 39
  • София , Монтана
Рали радвам се и малко ти завиждам за изложението.Аз когато раждах нямаше такива изложения и аз за всичко съм търсила мои приятелки да ми обясняват.Даже не знаех от какво ще имам нужда и като се роди бебето беше едно тичане по магазините просто страшна работа.За тези които се чудят какво да правят да знаете аз гледам сега едно предаване което го дават през седмицата по БТВ казва се Часът на мама много е интересно сега гледам първото предаване.Ако се чудите къде ето ви сайта: www.neterra.tv

# 40
Naistina predavaneto e interesno, gledam go pochti vseki den, to ne che imam druga rabota sega osven da si uplatnqvam nqkaksi vremeto Simple Smile
Petia, dobre che si imala priqtelki da ti obqsnqvat Simple Smile Samo edna imam rodila, no tq e v Plovdiv i se chuvame po telefona :)Drugite mi priqtelki oshte go razdavat ergenski Simple Smile, no e interesno da gi slusham kak razpravqt za svalkite s kolegite si Simple Smile

# 41
Петя и аз го гледам Peace
много е готино
Рали завиждам ти Hug
чао за сега че съм се заела да готвя Hug

# 42
Ей, и аз го гледам Часът на мама.Приятно е предаването.Ех Вики и ти ли?И аз до преди малко се вихрих в кухнята.А какво е това изложение?Май не е в Монтана, а?Малее аз съм като паднала от Марс направо Laughing това в Монтана ли е, онова къде е ooooh!.Ох, аз какво пиша в събота вечер, вие сигурно всички сте на живот Grinning

# 43
  • у дома
Какъв ти живот-и тримата ми мъже спат вече,да не говорим че таткото май заспа първи.Това за изложението за детски стоки Друга година успявам и ходя,ама тази съм забарсъс сигурност е в София,ама и в Монтана има-в театъра-Произведено в България.Друга година сколасвам и ходя,ама тази седмица нещо съм понастинала и не ми е добре и чак сега се сетих,че гледах афиши.Ако успея утре сутринта мога и да мина от там да видя,че е последен ден.

# 44
  • у дома
Петя,забравих да те подсетя,че и църквата е много готина вечер с новото осветлевие.Ако имаш снимка сложи,а ако нямаш казвай да снимам и пращам.

Общи условия

Активация на акаунт