Отговори
# 165
Arksi, аз сега и плета ей такова нещо, с идеята да и го закачам на столчето ./Още не е довършено, зат'ва висят конци/. Дано се забавлява като с гоялмото огледало.

Ние се разходихме. Като излязохме и една баба започна да вика от балкона "Василчооо, Василчооооо, как си бе Василчо...". Гледам аз няма други хора по улицата, па и бабата баш към нас гледа  newsm78 . Казвам си са едва ли е толкова кьорава да ме мисли мен за Василчо, сигурно гледа малката. И и викам и аз "Това не е Василчоооо...", ма бабата продължава. Накрая вика "Как е Василчо, слуша ли" , а аз "Василчо слуша, ама тя нееее"

# 166
 Joy тез баби ще ме уморят, дали и ние ще станем такива  Rolling Eyes

# 167
  • Бургас
естествено че ще станем такива  ooooh! че кой се е отървал от колелото на живота  Joy
оф моя ми спеше на цицата и като го оставих в шезлонга и ококори ей такива очи  Shocked и сега го друсам усилено от един час и спамя ама то не спи гледа жално в една точка и не помръдва даже не ми обръща внимание като му заговорих  Crossing Arms прави се на сърдит  Mr. Green
и ние не се помръдваме ни на корем ни по гръб ама не ме впечатлява много - ми не ще като му се прииска ще го направи иначе си извива гръбчето напред сякаш прави мост като иска да го вдигнем - голям тарикат

# 168
  • София
Добър ден, лични убавици, най-отбрани  Grinning
Яна, за бой си, само да вметна  Crossing Arms Mr. Green

Ние пак сме тук, че два дни бях безинтернетна... Два часа четох, всичко изчетох и всичко забравих... Но пък гласувах.  bowuu

Накратко: От безрежимните сме, ядем и спим когато ни скимне, така правим и всичко останало. Много ми е добре, тъй като никога не съм била отличничка по Планиране и Организация на всекидневието. Не се обръщаме още на никъде, не лазим, не ходим и не говорим  Crazy За килограмите - пасувам  Rolling Eyes Отказах се да следя етикети, материи, размери... че по едно време ми идеше сама да седна да й шия. Но не мога.  Laughing Носим се в кенгуру, много ми е удобно. Проходилка, бънжи и каишите за разхождане ще ги пропусна. Тестът за бременност не си го пазя  smile3537

И всичко изброено си е мое мнение  smile3534 smile3502

# 169
Ей, Фил появи се  Grinning

Цитат
Тея килограми -1 дето ги пишете е в сравнение с преди забременяването ли?

Аз имах предвид - 1 от кг от изписването...а за кг от преди забременяването има още...всъщност мен не ме интересуват кг, а проблемът ми е липсата на дрехи, които да обличам - или не ги закопчавам или ми стоят гадно

Яна, от снимките се вижда, че си по купона, а първата снимка е супер   bouquet

# 170
  • София
Оф, забравих да кажа, че все още не съм пропушила и съм много горда със себе си!!!  Wink
А пушех по кутия-кутия и половина.

Шапка свалям.

arksi, за обръщането - два пъти се обърна от корем по гръб. ПОсле сякаш реши, че това вече го е усвоил и не му е интересно. Сега се пъне от гръб да се озове по корем, ама още не може напълно да му хване цаката. Или си изпружва ръката - и, естествено, не може да е обърне през нея, или , като я нагласи, забравя какво да прави с крачето. И се дразни и ръмжи, много е смешен.

Цветии, не пропушвай пак, сега се чудя как пак да ги спирам, мноого ми е гадноо..

sofi82 ,
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=878&bm=2

Гоца, упражненията бяха в четвъртъчното или петъчното предаване, май... не помагам много, ама не помня точно... а да се опишат е абсурд, то и да се проследи е трудно какво прави. Много е бърза и сръчна и докато реабереш го е обърнала палавника...

Момичета, да ви питам как сте с килограмите? Аз нещо закотвих на 67кг и не мърдам  Confused (не че се ограничавам де  Embarassed)
Диетуващите не се обаждат как върви диетата ....  newsm78

Аз на 65... Sad А диетата нещо я поотсвирих, нищо не съм правила, мнооого съм трътлеста и в нищо не влизаам... Ама от понеделник ще пробвам да понаправя нещо. Много удобно нещо, това понеделниците. Идват само веднъж в седмицата... много стават за оправдание. Simple Smile

Силве, мислех да ти пиша, че успях да купя памучни чорапогащи на Никола обаче, като прочетох поста ти за запалката вече не съм много сигурна какво точно съм купила. Как гори памукът и как изкуствената нишка? Simple Smile В мадъркеър имах много хубави памучни шапки...

Обяснението е малко трудно. В смисъл, че само от думи трудно ще си го представиш, вземи малко памук (естествен, продава се все още) и го пални да видиш как изглежда и на какво мирише. А синтетичното не гори, стапя се... как да ти обясня... ами, запали малко найлон над мивката, че ще прокапе.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 17:14 от katiABV

# 171
  • sf
и аз много обичам понеделниците- като бях малка и ме питаха"кога ще слушаш най-сетне"  и аз все викам " ми от понеделник"  Joy

# 172
  • Sofia
Ние бяхме в парка Grinning
Ама стана много студено към 16:30...
Утре ако е хубаво времето от 14 до към 17 мисля пак.

А да - успях да изхарча 110 лева  Rolling Eyes - купих зимен чувал, памперси, храна и две пижами!!! А да - и 2 пюрета на ХИПП - много скъпи ми се струват - 2 кинта най-малката разфасовка ...
Струва ми се, че много са поскъпнали нещата. И памперсите - предния пакет номер 4 бяха 74, сега за 72 и е някак различен.

# 173
  • sf
да не е 4+. щото мъж ми купил от Метро 129бр за 50лв, ама не видял и взел 4+, а те некви странни ми се виждат. а какви пюрета му даваш?
а и Аптамила го видях за 25лв  #Crazy
а ние тия дни ще ходим да купим пюрета за 1 месец напред, да има, че тия цени  Crazy

# 174
  • София
Привет и от нас!
Искам да ви питам знаете ли нещо по въпроса за обръщането на режима на бебетата. Нелия от известно време яде само през ноща, а през деня не иска. От начало го отдавах на болестта, но сега тя вече е доста по-добре с носа, така че няма пречки да си яде през деня, след това сметнах и колко пъти яде през денонощието и се оказа че от 8 вечерта, когато е вече в леглото до 8 сутринта, когато става яде 5 пъти, а през деня само веднъж на обяд към 12-13 часа. През другото време на деня я мъчим с 30-40 грама АМ обаче не иска и вместо това пие само вода. Ние сме изцяло на АМ.
Моля ви дайте съвет как да обърнем нещата, че не се издържа това е поне 3-4 пъти ставане посред нощите да се храним, Добре че мъжо е тука, че аз иначе трябваше да ходя като сомнамбул щото тя през деня почти не спи и иска забавления.
Предварително мерси на отговорилите. Лек и усмихнат ден!

Ами упорствайте с дневните хранения. Някак не става да е гладно, да врещи 8 часа от глад, горкото, щото трябвало било да си смени режима. Нито пък ти да вампирясваш по повода... Ти някакъв сок или пюрета даваш ли й? Може пък да е начин да привлечеш интересът към обедното папо... хем е доста по-вкусно от АМ, хем различно, пък като е яла повечко през деня може би няма толкова да е гладна нощем... Ама аз това не съм го пробвала, в смисъл, Давид не яде през нощта от съвсем малък, но пък от как откри пюретата това му е по-забавната част от обедното хранене.

# 175
  • Sofia
Вики - 4 е, не е 4+.
ами аз още не съм почнала, ама като му бият последния пентаксим на 30.10 и от 1.11 почваме. Мисля зеленчукови. Аз купих моркови и тиква - по едно от всяко. Ама мъжо ще ходи да купи картофи и тиква да замразя, че честна дума скъпичко ми се стори ...
Ето опаковките:
Нова:

Стара:

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 18:24 от arksi_

# 176
  • София
Здравейте,

Искре, не излезнахме, че застудя, а преди това я държах 3 часа на вън, та ме хвана шубе.

Забравих да сложа вода в стерилизатора за МВ и стопих помпата си за кърма и 2 шишета  Cry Помпа съм я ползвала до сега най-много 5-6 пъти и замина. Хич ме няма с цеденето, но ще отсъствам 2 дни и се мъча да оставя нещо за дребчо да хапва, та сега ще купувам по спешност нови.

# 177
  • sf
верно са много скъпи тия пюрета, ама аз лично не харесвам замразени зеленчуци , та на първо време ще му добавям картоф от мене към пюрето от моркови/ за началото/, а после ща му купя на Сънвал предимно. 2лв- 2лв- здраве да е

# 178
Добър вечер  bowuu
Снощи отворих темата и нищо не можах да прочета /терористката не ми дава да стоя на компютъра  Laughing/ и сега ще чета  Peace
Но да си кажа мъката - кърмата ми страшно намаля за 2 дни  Sad Ина суче по час - час и половина и пуска по съвсем малко  Tired То се вижда когато преглъща, а усещам че суче. Пробвах с помпа, на ръка - 5 мл най много и толкова  ooooh!
Вече 2 дни така  Sad Днес и купих НАН че вече не издържах да я гледам как плаче.
Пак я слагам да суче - че дано стимулира така.  Praynig

# 179
  • София
За памперсите, явно има "промоция" - за същите пари по-малко, защото и тройката имат нов пакет, не 88 както беше до сега, вече са 86 броя

Там там дано се нормализира кърмата, може да е криза на растежа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт