Отговори
# 150
Заради вечно хвалещите се и компетентни майки не ходя по градинките Mr. Green Или съм въоръжена с вестник или книга. Там вечно трябва да се правдаваш и да обясняваш- защо кърмиш, защо не кърмиш, защо е с шапка, защо е без шал, защо е плетени буйки и какво ли не още.
Благодаря за отговорите за шакпката, ще потърся тея дни.
А такъв памучен чорапогащник съм хареса за себе си, ама да видим дали ще събера смелост да го сложа. Сега като нямам дрес код и не ходя на работа ми е кеф да се заглеждам по по тийнейджърски работи.
Тея килограми -1 дето ги пишете е в сравнение с преди забременяването ли?
На мен също ми стават всички дрехи с изключение на някои ризи, които преди са ми били точно, а сега не мога да закопчея на циците Mr. Green Здраве да е.
Ейййй сега ми се обадиха да ми кажат че ботушите, които поръчах нямало моя номер, мамицата им Twisted Evil.

# 151
  • sf
Р0кси ,с тва мърдащо легло отдолу нещо ни намекваш ли ?  Joy Joy Joy

# 152
Готино е, нали?Simple Smile Не че намеквам де, ама ми хареса много.

# 153
  • sf
то и на мене ми харесва, ама ми напомня, че в нашето легло мърда само едно пощръкляло бебе  hahaha

# 154
Едва гледам днес! Спи ми се, а за капак съм по-кисела от лимон.
И Бобка има подобна шапка.Купх я преди повече от месец.И а бих носила такава.
Едно въпросче.Как да кача снимка в поста?
А да имате наблюдения върху цените в Oviesse?

# 155
Ха,и аз веднага фикусирах кревата-готино е!Ама аз пък веднага направих асоциация с нашия матрак за 450 лв.-точно така се огъва,когато Надина скача върху него.Какво да се прави,фен е на батута,ама няма място в къщи,та ползва нашето легло.Инъче скоро няма шанс така да се тресе,от нещо друго.  Mr. Green

# 156
А как се казва предаването да знам какво да търся?

# 157
И аз гласувах! Много сте готини всички момичета! Качих едно клипче на малката ми принцеса!
http://www.vbox7.com/play:431339c8

# 158
  • Sofia
ani_sunnygirl, и моя точна с таква топка се забавлява много - даже май ни е същия шезлонга, ама в синьо-зелената гама,, че татко му не харесал оранжевото Grinning.

# 159
Ели, Драганов няма ншщо против кенгурото.
Цените в Овиезе на някои неща са нормални, дори евтини, на други неоправдано скъпи. Якенцата бяха около 50 лв.

# 160
  • Sofia
Ей някой беше дал един сайт - нещо от рода: zamen zateb - абе магазин за детски неща - може ли да го дадете пак, че ич не се сещам ...

# 161
Привет от мен - наспала се,свежа и бодра като репи4ка  Laughing .
За сметка на в4ерашното си неспане,през нощз Пепун спа от 20.30h до 07.30 h ,без пробуждане,като се събуди хапна и после пак заспа до 09.30 h - Кеф !  Laughing
Преди малко пак дремна за 40 мин и сега смятам да го облека и да излезем на разходка да използваме хубавото време.
Сега се е притаил на дивана и си яде пръстите и поглежда към TV - отивам да му наруша хармонията.

# 162
  • sf
БУБОН , благоеодно ти завиждам
и нашия шезлонг е на Бертони, оранжев, ама аз смених играчките , че тия много постни м иидват.
айде ние отиваме на разходка. пак съм с двамата и количката прилича на циганска каручка  hahaha

# 163
# 164
  • Sofia
шушон - да това. тя Ивето вече ми го каза Simple Smile.

Търся да купя бебешко ОГЛЕДАЛО - да му сложа на нашия "нарцисчо" да се гледа отстрани на леглото.

Общи условия

Активация на акаунт