Отговори
# 135
Привет и от нас!
Искам да ви питам знаете ли нещо по въпроса за обръщането на режима на бебетата. Нелия от известно време яде само през ноща, а през деня не иска. От начало го отдавах на болестта, но сега тя вече е доста по-добре с носа, така че няма пречки да си яде през деня, след това сметнах и колко пъти яде през денонощието и се оказа че от 8 вечерта, когато е вече в леглото до 8 сутринта, когато става яде 5 пъти, а през деня само веднъж на обяд към 12-13 часа. През другото време на деня я мъчим с 30-40 грама АМ обаче не иска и вместо това пие само вода. Ние сме изцяло на АМ.
Моля ви дайте съвет как да обърнем нещата, че не се издържа това е поне 3-4 пъти ставане посред нощите да се храним, Добре че мъжо е тука, че аз иначе трябваше да ходя като сомнамбул щото тя през деня почти не спи и иска забавления.
Предварително мерси на отговорилите. Лек и усмихнат ден!

# 136
  • София
ами през нощта й давай водичката, макар че малко жестоко ми се вижда да го мучиш така детето, но не виждам как... тя си е обърнала часовника явно. знам че за отказване от нощно папо се дава водичка наместо папото и в 1 момент бебето просто не ве буди през нощта а си папа през деня

# 137
Ели то ако беше само по 1 път през ноща нямаше да е проблем ама не знам как ще стане цяла нощ само на вода. Аз не съм противник на нощното хранене и никога не съм й отказвала ама става въпрос наистина за целия й режим на хранене, о на практика ще се окаже че ще яде само веднъж на ден на обяд. Мислех си го този вариант ама не знам честно ме е страх да пробвам. Ако някой знае някакъв друг начин или сте чували нещо по въпроса? Освен това сме я пробвали пийва вода заспива и точно след 5 минути пак рев, абе гладно си е детето и това е!

# 138
Искам тихичко да кажа,че успешно сменихме Аптамил AR с нормално мляко.От изпробваните 5 млека хареса НАН.Незнам мищо за това мляко,как действа(за изхождането имам предвид),но тя го яде и това ми стига за да съм щастлива Simple Smile.Яде на 3-3,5 часа по 120,140,някога и 150мл,което за начало е добре мисля.Не смея да си изкажа радостта,дано наддаде сега,че с тоя диетичен Аптамил беше качила 470г за цял месец.
Малко е неспокойна вечер,не плаче,но сумти,върти се,може да е от смяната на млякото.Има ли други на Нан?
Днес ми дойде за 2 път от както съм родила.Без болки и никакви признаци.Много странно,на една и съща дата,а и без болки-по принцип умирам и без Аулин не минавам.
За килограмите-аз съм отдавна в предишните,но не минавам и ден без трнировка.Понеделник,сряда и петък ходя на аеробика за 1 час,а вторник и четвъртък в къщи като заспи малката наобед карам колелото и правя упражнения.Събота ходя на зала с мъжа,ако майка ми не е на работа.
Отивам да пооправя къщата,че малката като се събуди ще започне пак носенето на ръце и всико остава на заден план.Дано да е хубаво времето да изляза.

# 139
  • София
Кошмарна нощ,НИКИ-то ме буди през час,щях да го тупна в земята в 4.3чУтрото не ми е добро,дано на вас е!VESI и ние сме така ама водата не помага,зъбили са що ли са незнам,как се познават?
Марти повярвай ми и ти да си на мое място и ти ще искаш толкова,колата ни малка  влиза чадър само,ама пък той гаден за бутане,проходимата няма 30 градуса,мъж ми снощи и скъса коша,че я прахме,вее в нея ,приспособления шием да не им духа,много е гадно.
Ей такива Вики много ме дразнят,все им вундеркинчета децата,първо са смешни после отблъскват хората от себе си,а и в повечето случай избиват комплекси.
Стефи,питай дали ходи на частен прием в къщи и колко взима?

# 140
  • София
ох веси дано някой ти даде друг съвет че и на мен ми изглежда жестокичко това...
анжелка какви упражнения правиш вкъщи без уреди имам предвид... аз съм 1-2 отгоре понеже и иии..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 141
Здравейте!

Марти, то чорапогащникът не може да е 100% памук, трябва да има поне еластан, щото иначе не може да се обуе (е, може при специална плетка, ама ще е повече клин отколкото чорапогащник). Та с чорапогащниците съм се примирила и с чорапите, няма начин, не съм чак такъв пурист Simple Smile)). Памукът като го запалиш просто изгаря, крайчето, което остава като изгасиш пламъка е черно, но е същото на пипане като останалото незапалено. Като има изкуствено крайчето се стапя и остава на топче - не знам палила ли си си връзки за обувки например, за да не се разнищват... просто се стапя. И има там различни неща за различните материали - как мирише запаленото, какъв е пламъкът и т.н. подробности, ама основното е това.А вълната като я запалиш мирише както като си пилиш ноктите и също изгаря, без да се топи... акрилът обаче се топи. За мадъркеър... като дойда към Сф обезателно ще ида. Те само мебелите ли са преместили на Леге? Всъщност ако ида в МОЛ-а мога там са дрешките, нали?

За кг - аз още като излязох от болницата бях по-малко отколкото като забременях, но съм по-дебела. Просто съм загубила повече мускул, отколкото мазнина Sad. Влизам си във всичките дрехи отпреди, ама е меко... т.е. не е същото. За протокола - целулитът ми все пак намаля. Не знам дали е от гадния крем, с който съм се прецакала като го купих, но е по-малко. Още има много, де. Нямам възможност да ходя на тренировки просто защото няма кой да гледа Доротея, правя вкъщи каквото мога - проблемът е по-скоро че не ми стига времето, отколкото че не съм в зала, щото мога да си проведа достатъчно ефективна тренировка със свободни тежести и вкъщи. Ходя по много, ама това ще е докато го позволява времето, понеже няма да изкарам детето на дъжд и виелица... и тва е.

Ей сега докато пишех звънна полицаят да гледа бебето зараи паспорта - начи заяждат ми се за една дума в пълномощното, а полицаят дори не пожела да влезе през вратата (иначе много любезен човекът) и да види има ли наистина бебе тук - спокойно можех да крия иракски бунтовници в спалнята и МВР-то нямаше да разбере Wink.

# 142
  • sf
Цитат
Ей такива Вики много ме дразнят,все им вундеркинчета децата,първо са смешни после отблъскват хората от себе си,а и в повечето случай избиват комплекси.
  Peace

това с режима  е много кофти.проблема не е хич обикновен ако се затвърди. едно време баща ми имаше една приятелка, дето се занимаваше точно с такива деца и  по някакъв начин им обръщаше режима отново. ама нямам координати.
 Гоца, аз кат ме нерви нощем ми иде да му запуша устата с одеялото, ама после се сещам, че ще ме дават по новините  hahaha а след кафето сутрин се чудя кво па толкова му се нервя на детето , нема да умра от малко замаяна глава  Joy
ей, ама с голямо дете е супер- вероника му прави некви забави и той е супер доволен, ама майка им вместо да свърши некоя работа ,виси тука   Embarassed   шшшшшшт, де не чуе мъжо

# 143
Добро утро.
 И ние тази сутрин станахме по-рано от обичайното, но е защото вчера си легна по-рано мишката.
 За цикъла съм чувала, че след раждане се променя при някои, най-вече че ставал по-редовен и по-малко болезнен. А докато се кърми няма никаква последователност, може да идва редовно, а може и да прескочи някой друг месец.
 Да ви се оплача съседите са подали жалба срещу нас за това че сме направили покрив на терасата (ние сме последен етаж) и сме усвоили част от нея. Течали им били улуците върху стените  #2gunfire #2gunfire #2gunfire То бива злоба, ама това тяхното никъде го няма  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 144
Силве, в магазина в мола ги гледах. А тези чорапогащници наистина приличат на клинче, но все пак не са 100 процента памук...
Иве, разбирам те напълно - харесала ли си някаква конкретна количка?

# 145
  • София
Ей Вики все едно сме един човек,след кафето ми е жал и се обвинявам че съм гаднярка,ама искам само 5ч сън без мрънкане и съм кукоряк.А за хранено в 6 съм звяр,мъж ми вече не са обажда,като си храня едното  и ме избива на агресия.В повочето случаи към майка му.
Марти харесвам си ама няма една дето да прави всичко като са за едно дете.Тази която харесвам я няма тук,а и кошовете незнам дали са ми нужни вече-ако не си уредя от Германия която харесвам ще вземе перпрего не че ме кефи ама има някои неща.Станах банална с тези колички сори

# 146
  • sf

, Гоца  bouquet  стискай зъби- ще пораснат

# 147
  • София
За дофтора- някой помни ли и знае ли той как е с идете за кенгуру, че искам да го нося в кенгуру, да не си вкарам автогол така? Не че няма да го правя иначе, но не ми се слушат лекции Crossing Arms
та някой нещо да каже, а? newsm78

# 148
  • Sofia
Ели, да не те излъжа, ама май беше ЗА. Ама не съм 100% сигурна ... Но пък вие вече сте на 3 месеца, така че може по всички параграфи.  Peace

Ох Иве и Вики, като ви слушам почвам да си завиждам, че дребния вече го мина периода с рева и нощните будения. Само дето иска да му говоря непрекъснато като е в будно състояние. А на мен вече думи не ми останаха ...

Веси, за обърнатия режим - питай педито как да се справиш с проблема. Наистина е много гадно и ако трябва ще се мъчите с водичка - все пак трябва да се покаже на детенце кога се спи и кога се яде. Стискам палци да се върнете в нормален режим скоро!

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 11:19 от arksi_

# 149
  • sf
arksi_ , той Кико имаше период на спане през нощта. децата минават през всякакви периоди, не е казано че веднъж като почнат да спят, ще бъде постоянно. и не само за спането , де, за всичко
аз за драганов- не знам, но бих отишла както ми е удобно, па той да си чете лекции колкото иска

Общи условия

Активация на акаунт