Отговори
# 225
  • Sofia
Добро утро!
На болните - да оздравяват бързо!
Честити месечинки на празнуващите!
Иве, не се отчайвай!  spoko Ще се справиш!  Hug Може наистина да са зъбки - ама щом ти се хили като даваш бибка - може би иска внимание  Thinking . Много ли е почнал да спи през деня? Да не би наистина да си преобръща режима?
Вики, браво за домакинсктата работа!!!
Аз пък искам Сашко да пораства и да е на 1 година, за да мога да се разбирам по-добре с него. Поне ще е по-комуникативен, ще може да си казва какво му е.
Искам да питам: някой чувал ли е за това Bonjela - гел за зъбки? Това е сайта: http://www.teething-babies.co.uk/

# 226
Booty, за сополки и чисти гърдички ни казаха стеримар, капки виброцил и вит С 2 куб...антибиотик ми се вижда прекалено  Shocked
Деси,   202uu  Като мама на по-мързеливичко бебче да си кажа, че една вечер  доста ме бяха залюляли емоциите след като четох за поредното постижение на едно бебче и да си призная си поплаках. Грешката в случая си е моя, но все пак съм особено чувствителна на тази тема явно. Добре, че беше до мен далеч по-рационалния Десислав да се сети да отвори книгата и да прочете, че въпросното умение трябва да се усвои в 5-ти месец...
И ние чукнахме трите  smile3510
Иве, като ти се е хилкал да не би да е искал да си играете  Laughing

# 227
Вики ще гледам да я заведа, макарче вчера ходихме при нашето си педи и тя нищо не каза, а Кико вдигал ли е температура?
Марти честито и на Ники, много здраве и само да те радва, да го на щипеш по бузите сладуркото   bouquet

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 10:36 от Татьяна

# 228
Гоца, и Ники ги прави тея номера понякога. Я в 3, я в 4 посред нощ почва да се хили като тиква и да издава разни негови си звуци, ама радостни, не скимтящи. Не му обръщам внимание, давам биба- все пак трябва да се научи, че като е тъмно се спи. Престава сам след около 15-20 минути.

# 229
Честити месечинки първо на Сашко и на Давид.
По въпроса за уменията ами те бебета са различни. Мъжа ми е проходил на 8 месеца, да не мислите че и е било лесно на свекърва ми! То като гледам детето си на баща си прилича не стои мирно и все е нервно. Аз като видя в морската градина как мирно си стоят другите деца в количките и на мен ми се иска да е така, а не постоянно да рита, да прави опити да се изправя и да мрънка, ама какво да направя такова дете ми се е паднало, все едно червеи има в дупето си.
Така че Марти жално ми стана като прочетох какво си написала ама ако Никола е по-кротък радвай се, че иначе мира няма!
Хайде лек ден!

# 230
  • София
Добро утро и от нас!

И ние бяхме на преглед при прословутия др Драганов - има си човека заучени фрази, но най-важното е че дребчо е добре със ставичките  Laughing

А за прословутото обръщане, искам да уточня ако някой ме е разбрал погрешно - въобще не смятам, че моето "гардже" е много специално и е по-добро от другите сладки бебчета, заради това че се обръща, може да е несъзнателно, може да е случайно, но е факт, че го прави и според мен това нищо не означава освен, че все трябва да внимавам да не се катурне. На моя приятелка детето се обърна на 8 месеца, а на годинка вече ходи.

Хубав и слънчев ден!

Честити месечинки на Сашко, Дейви и Никола!

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 10:44 от munka77

# 231
Искам да попитам kami27 а  и ако има др.мами, които дават на някои хранения  АМ. В  коя част на денонощието го давате , и дали има някакво значение дали е сутрин или вечер. Два дни няма да съм тук и понеже кърмата няма да стигне трябва да дам инструкции  newsm78
Янче, много ефектни са снимките  Peace

# 232
  • sf
Танче, вдигна към 38 и нещо, в петък срещу събота, цяла нощ рева. на сутринта звъннах и той ми каза ако до вечерта в събота, демек, не спадне , да давам антибиотик. но тя спадна и аз ни се размина.
по принцип някои деца ще правят някои неща по-рано от другите, други по -късно. и точно тука е въпросът, ,че всяко си е индивидуално и няма смисъл да се тревожим или " фукаме" .
и моя има тръни в дупето, ама ко да с еправи - лотария
ох, айде, че Вероника гледа филмче, еййййййййй, още един конкурент за компа  Crossing Arms

# 233
  • На края на вселената!
Здравейте!
Признавам, че не съм чела тази тема, а и голяма част от старата, за което се извинявам  Blush. Та хич не съм в час какво обсъждате. Видях само това за обръщането. Лина се обърна на 4,5м и мисля, че беше от ранните обръщания. Сега с Кати правим упражненията за обръщане от около 3 седмици. Сега когато й се спи се извива на една страна, но не стига до напълно странично положение. Има време, ще се обърне. Няма да я сравнявам с никое друго бебе. Тя си е уникална!

А и да си кажа по темата, която сама повдигнах - бившето ми гадже беше спасител на плажа на Св. Влас. Продължихме да се виждаме и след това в София, но рядко - само когато не пътува из страната по работа. Оставих го, защото не знаех кога пак ще го видя. Един ден преди година го видях случайно - женен с дете на 6г. Оженил се веднага след като се разделихме  Grinning

Герунди, а щом е само за 2 дни и няма да стигне кърмата, не можеш ли да вземеш от друга майка, която има запаси замразена кърма.

На болните мишлета бързо оздравяване Simple Smile

# 234
  • София
При Драганов на първи или втори преглед ходите?
Незнам вече,но нашата баба като дойде за 2 дни да ни отмени,каза че едната нощ си е играла с него в 1ч Close
Марти и аз рева за тези неща понякога и се обвинявам че не съм ги задържала още две седмици,доста съм толерантна и търпелива,но има неща които няма да подминавам.Пък "простотия си ходи по хората не по животните"
Честити месечинки на Дейви и Ники Heart Eyes
Рокси как да го науча че се си през ноща Rolling Eyes знаеш ли нещо по въпроса?

# 235
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДЕЙВИ,НИКОЛА, САШКО МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШКАТ   bouquet
Бооти-Ева пи Аугментин заради сополките.Нямаше температура ,само кашлица отвреме навреме,когато й слизаха сополките надолу.Оправи се от антибиотика.сега профилактично слагам физиологичен,защото когато излезем и няма слънце пак тръгват гадните секрети.Скорошно оздравяване   bouquet
И аз се интересувам колко пъти ходихте на ортопед???
Марти-често си поплаквам и аз ,виждайки че Ева не прави нещо,което по книги трябва вече,ама после се успокоявам.И така до следващият път-просто съм такава.А й на всичкото отгоре нали тя е юнче милата е по-голяма от повечето бебоци тук,та още повече се шашкам
Герунди-ти нали се каваш Ками  Mr. Green Та относно АМ-а-давам го следобедното хранене(15.00-16.00),мисля че засега така добре й се отразява.По-малко се напъва с акото през ноща и сутринта вече го е изакала,та така и през деня е спокойна.
Отивам да хапна че мишката заспа

# 236
здравейте.Бетатани,мойта лекарка каза да давам по4 капки Зимафлуор,за профилактика на зъбния кариес.Никога не е било късно да се почне,но не трябва да се смесва с мляко.Това е.
Мойта Михаела е ужасно нервна,незнам на какво се дължи това.Все иска да е на ръце,като я оставя и се побърква.Малко се лигави май,ама ще видим къде ще му излезе края.Немога аз цял ден да я мъкна из стаите за да мълчи-трябва да измисля нещо. newsm78.
Днес пък нестига,че я държа на ръце и пак мрънка.
Отивам да се приготвя и ще излезем малко на разходка.
Лек ден на всички.

# 237
Томасе, благодаря, но не бих си позволила да моля някоя мама за такова нещо, още повече, че не мисля, че ще е фатално ако бебка хапне 2-3 пъти АМ. То рано или късно и това ще стане  Peace
Гоца, аз за първи път водих Гергана при ортопед. По принцип и втори ли трябва да има  newsm78
А аз съм от прекалено чувствителните, които само се чудят за какво да реват - като не можах да забременея три месеца подред - рев що не става, като стана - ама дали ще се развие, дали ще се роди, като се роди - рев още на операционната маса що е само 2750, като преди това ме уверяваха че ще е 3150, та даже и не можах да се зарадвам като ми дадоха беб4ето да си го цункам ... Но сега едно странно спокойствие ме е обзело - радвам се на по-бързо развиващите се беб4ета, но и знам, че и нашият ред ще дойде  Hug
Ками, да адашки сме, ама аз съм ками28  Joy

# 238
  • София
Питам за ортопеда,защото ние при Кехайов като ходихме той каза още един преглед към 3-4месец

# 239
Така ........
Добър ви ден на всички  bowuu
Дано сте изкарали спокойна нощ  Peace
Ще купувам аз чайове за кърмачки - ще почна с този на Хип  Rolling Eyes Снощи се набивах в буквалния смисъл с  орехови ядки /че хич не ги обичам пустите   Blush/
.............
Рокси как да го науча че се си през ноща Rolling Eyes знаеш ли нещо по въпроса?
Ей на този въпрос и аз чакам отговор  Wink/Рокси да не се обидиш  Hug/
Иначе за играта през ноща то при нас си стана класика  Mr. Green Ми детето иска да си комуникира в 3 през ноща  Mr. Green много важни неща иска да ми разказва;)
И Ина все иска да е на ръце и то обърната с груб към мен. Без ръце и кръст останах вече  ooooh!
Ма за това са виновни бабите и дядовците, че те така я научиха като си бяхме по Кюстендил  Close
Иначе защо се тормозите на кой детето какво правело и защо вашето не го прави  newsm78 То ние сме супер различни и като развитие и като умения, а какво ли остава за бебоците  Peace
Това си е мое мнение де - само споделям  Peace
Честити месечинки на всички празнуващи   bouquet
Разписах се  Embarassed- моля за извинение  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт