Отбягване на контакт - харесване или НЕхаресване

• 1 874
  • 37
  •   1
Отговори
Здравейте, бих искала да чуя какво мислите по следната тема: ако колега говори с всички момичета в офиса, явно и недискретно се закача с тях, но само от вас бяга - тоест когато го попитате нещо видимо избягва да говори, напуска помещението ако сте само двамата, държи се прекалено сериозно, това какво значи? Със сигурност е едно от двете, но не намирам причина да не ме харесва, при положение, че сме колеги и често имам нужда от съдействие от негова страна, за да си върша работата, а това поведение за мен е спънка. Чудих се дали пък не е обратното - да изпитва симпатии към мен и да се притеснява?!

# 1
Няма симпатии към теб, най-вероятно си му досадила служебно.

# 2
На 13 ли си, че се занимаваш с глупости? Пораснете бе хора!

# 3

Не съм на 13. Казах, че ми пречи на работата, защото когато искам да говоря с него по работа, той очевидно не иска да говори с мен. Имайки предвид поведениетп към другите жени, търся причината каква е.

# 4
  • Варна
Имам подобно отношение от мой колега, със сигурност знам, че не ме харесва и контактува с мен само служебно, само когато е неизбежно и с ясно изразена неохота.

# 5
Не те харесва. Ако на мен някой ми пречи на работата, му казвам и ако не вземе отношение, говоря с прекия му ръководител.

# 6

Не съм на 13. Казах, че ми пречи на работата, защото когато искам да говоря с него по работа, той очевидно не иска да говори с мен. Имайки предвид поведениетп към другите жени, търся причината каква е.

Ако е служебно, няма такъв момент да не говори по работа.
Ако не го прави, се обърни към съответните мениджъри за корекция. Работата ти Не е детска градина. Ако има нещо служебно и важно се предава, няма ли, никой не ти е длъжен с нищо. И не би трябвало да те касае дали те харесва или не те харесва. Не си отишла там да си търсиш дружки и любовници, отишла си да вършиш работа. Придържай се към това. Ако  отказва служебна информация, се обърни към съответния ръководител.
Проява на лош вкус е да смесваш любовните/сексуални отношения с работните.
Поздрави и бъди здрава!

# 7
  • София
Не те харесва. Търси друг колега, който може да ти помогне, на него с неговото - мълчание и излизане от стаята.

# 8
Определено игнорирането не е израз на любов. Пренебрегва те демонстративно = НЕхаресване.

# 9
  • Melmak
Не те харесва. Може да си му досадила с постоянните си въпроси.

# 10

Ако е служебно, няма такъв момент да не говори по работа.
Ако не го прави, се обърни към съответните мениджъри за корекция. Работата ти Не е детска градина. Ако има нещо служебно и важно се предава, няма ли, никой не ти е длъжен с нищо. И не би трябвало да те касае дали те харесва или не те харесва. Не си отишла там да си търсиш дружки и любовници, отишла си да вършиш работа. Придържай се към това. Ако  отказва служебна информация, се обърни към съответния ръководител.
Проява на лош вкус е да смесваш любовните/сексуални отношения с работните.
Поздрави и бъди здрава!

Благодаря, бъди здрава и ти. Мисля, че не ме разбра правилно. Не търся любовта в компанията. Исках да разбера защо само с мен се избягва от него контакт, при положение, че с другите момичета няма такъв проблем. Тиха, скромна и спокойна съм, не съм го обидила с нищо. Но и като цяло се подведох, че от един абзац ще разберете цялата ситуация 🙏🏻✌

# 11
  • София
Защото си тиха и скромна (за него залухава) и не знае от три закачки какво ще си въобразиш.
То и без нито една си на съмнение “харесва ме”

# 12
  • Варна
Аз разбрах, че не се надява на нещо повече, нито си въобразява. Явно просто отчита това като едно възможно обяснение на поведението му.

# 13
Може да си най-страхотния човек на света и пак ще има хора, които не могат да те понасят. Не знам на какво се дължи, но ми се е случвало да ме дразнят прекрасни хора, които винаги са се държали добре с мен и са били любезни с мен. Пак казвам, ако пречи на работата, говориш с него. Ако не реагира, с началника. В крайна сметка там сте да работите и личните отношения не може да пречат.

# 14
Може да си най-страхотния човек на света и пак ще има хора, които не могат да те понасят. Не знам на какво се дължи, но ми се е случвало да ме дразнят прекрасни хора, които винаги са се държали добре с мен и са били любезни с мен. Пак казвам, ако пречи на работата, говориш с него. Ако не реагира, с началника. В крайна сметка там сте да работите и личните отношения не може да пречат.

Благодаря за съветите!

Общи условия

Активация на акаунт