Отбягване на контакт - харесване или НЕхаресване

• 1 929
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Ама и ти си образ - той те отсвирва отвсякъде, чак работата ти спъва от мълчание, сериозност и отбягване, ти искаш лична услуга от него Joy

Ами като няма друг начин какво да направя? Изобщо не ми пука, благодарих му съвсем възпитано и така Simple Smile Нали сме хора? Аз ако мога и на непознат ще спра и ще помогна. И съм го правила.

Елора - ами как да се изразя, като е супер на моменти. По работа рядко се помага - ако трябва да конкретизирам, от 10 пъти, 3 се помага. В останалите случаи се обръщам към прекия ми ръководител.

# 31
Възможно е да прекаляваш с въпросите и ако човекът по принцип не е особено кооперативен, това да е неговият начин да те държи на дистанция.

# 32
Ами значи просто не те харесва или се чувства респектиран от теб по някаква причина и не може да се държи отпуснато, както с колежките. Не разбрах, пречи ли ти на работата последно, или не ти пречи? Като го питаш нещо по работа, какво - мълчешком излиза от стаята и не ти отговаря ли? Това съдействие, което искаш от него, в задълженията му ли влиза или ти искаш той да направи нещо, за да улесниш своята работа? Както си представила нещата, нищо не е ясно.

# 33
Дай конкретика момиче,  конкретика.
Разкажи в конкретика.
При какви случаи отказва, при какви откликва?
И защо му искаш лични услуги не отговори, каква услуга и как му се е променило поведението.

# 34
Решил е, че му се слагаш и затова те избягва. Помисли си дали не прекаляваш с молбите си към него. Дали отстрани не изглежда, че го преследваш?
С другите момичета се шегува, защото е сигурен, че са само приятелски закачки. С теб го е страх да общува, ти си знаеш защо.

# 35
Да, то си е очевидно, че го натоварваш. С колежките вероятно се лигавят с общи приказки и вицове, а ти го занимаваш с работа (демек с глупости). Дали комуникацията ти по работа не идва в повече (ако искаш справки час по час)? Дали не му искаш помощ в личните ти задачи и той има чувството, че те обучава и ти върши работата? Дали питаш само него неща, които можеш да питаш и друг? Дали всъщност не го бива в работата и така го издънваш?

Аз също не съм по помощта на работа. На една колежка в предната ми работа бях изчислила, че отделям 1.30 ч на ден в продължение на един месец да й показвам едно и също, да й отговарям на въпроси от къде беше папката с договорите, през как да си инсталирам бг език до какво да кажа сега на този клиент... Беше симпатична иначе, но некомпетентна и досадна и я избягвах.

# 36
  • София
Явно му досаждаш по някакъв начин или изпитва огромна неприязън, затова се опитва да минимизира контактите.
Когато трябва да работите заедно, правете го писмено. Пращаш му информацията по имейл и очакваш отговор. При липса на такъв сигнализираш ръководството. И спираш да го анализираш, наблюдаваш и т.н.

# 37
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт