Отговори
# 255
  • София
Андромеда е как ще се отбие така лесно бре? Няма как да стане, споко! Peace
Ками аз си мажа с мустелата за лице, обикновената. Peace
вики кико е много смешен така  Laughing

# 256
Кати, Неваляшката /сетих се аз че е с "е", щото нали нЕ се валя  Joy / я е взел от "Пинокио" в Дружба .

Аз бузките, а понякога и тялото и ги мажа с "Липобас" /струва около 6 лв 100 гр./. Доки ни го предписа, че нали ви се бях оплакала че кожата и е напукана почти до кръв, а от Мустелата се обрина. На "Липобас-а" пишеше нещо че понеже е много пречистен и не съдържа парфюми няма вероятност от алергия.

И аз правя като Рокси като реши да будува през нощта и сама си заспива.

И да се "поФаля" каква съм загубена патка. Снощи като и слагах дрешките на малката в пералнята, сложих и една моя ЛИлава блузка, дето я намокрих с кърма и викам айде, нали без това седи опряна в мене, какво толкова да ги изпера заедно  Rolling Eyes . И преди малко  Shocked , почти всички дрешки са с лилав отенък  Cry , а две-три и на петна. ooooh!

Забравих :
Честита месечинка и на Никола   bouquet . Да е жив и здрав и все така послушен   bouquet .

Хайде до после, че някой ме вика с  "оооууу" от леглото...

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 12:17 от alibabali

# 257
Веси, не не ни изписаха капки, а само Стеримар. Аз обаче купих едно друго - Тонимер - като Стеримара ама по-щадящо специално за бебета и съм много доволна- отпушва носа за минути.
Герунди, съмнявам се за алергична реакция, все пак при нас бебо беше захранен първоначално с АМ в родилното и после се учихме на кърма. Надявам се да няма алергии  Praynig

# 258
Али, снимай я тази невеляшка да я видим  Grinning
Вики, много ти е хубаво прането  Grinning
Аз на ортопед не съм ходила, много ми е мерак, но обещах на Десо да се кротна за известно време и да престана да мъкна детето по доктори, а да слушам педито какво ми казва...а педито каза, че няма нужда от ортопед...
честити месечинки на Сашко и Давид  bouquet
Ками, за такива грапавини ни изписа елоком лосион - минаха от три намазвания, но не трябва да се маже повече от 3 дни без прекъсване
В сп Моето дете почетох, че капките за нос не трябва да се капят повече от 3-4 дни, защото разранявали лигавицата и ставало по-лошо. Същото става, ако чистим сополки със салфетка...

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 12:33 от marisasav

# 259
  • София
Честито на днешните месечинки!   bouquet
Х.Кирова, разчувства ме  Heart Eyes  bouquet

Абе таз невеляшка да не са едни пластмасови кукли, дето като ги бутнеш и те сами се изправят? Големи гадове, колко съм се мъчила "да я излъжа" да застане легнала, че ми е идело да я строша...  Mr. Green

За нощното будене - Ники се буди, само ако е гладна, ама много рядко. Ако след като се нахрани има желание да си играе, я заязвам да си бърбори и да си заспива сама. Само да уточня, че спи до мен, макар и в нейното си легло (и още не сме сложили предната решетка), та ми е близо да й тикам бибата с напипване при нужда...  Grinning

Андромеда, мисля че е по-добре една порция АМ да се раздели, така че две хранения да са 50:50 кърма:АМ, отколкото да се замести едното хранене. Ако ме питаш защо обаче, не помня... чела съм го някъде...  newsm78

# 260
  • На края на вселената!
За профилактичния преглед при ортопед - аз знам че са до 3 мес, около 7 месец (проверява се дали ябълката се е наместила в тазобедраната става), около 3год.

А за два дни АМ бебо няма да се отбие (или е съвсем малко вероятно), но има опасност от кърмаческа стачка, която може да се обърка с това че бебето не иска гърда и се отбива само.

Забравих мерки и теглилки на Кати - 5250гр, 60см, на 3м и 8 дни, +680гр и +2см, педи каза че било супер за бебе на кърма. Похвали я, че си извади ръката изпод гърдичките, когато я обърна по корем. Забеляза че има лишеи по гръбчето, защото й била суха кожата. Като ме знае колко съм луда на тема кърмене не обели и дума за захранване.

# 261
ето я

като се натисне носа и горното "копче" пее песен /яко диско  Mr. Green/ , а топчетата на шапката подскачат от "басовете"  Joy
а, и очите светят.

# 262
  • USA
Кристиан като се събуди през нощта с намерение за игра аз го слагам в моето легло и така бързо се успокоява и заспива. Ама, не знам как може да стане с двама игрушковци.  Grinning

# 263
  • На края на вселената!
Такава подобна невеляшка съм виждала в Симба

# 264
  • София
Нестава с двама,а и на майка им леглото е малко,а тя голяма Joy

# 265
Кристиан като се събуди през нощта с намерение за игра аз го слагам в моето легло и така бързо се успокоява и заспива..........
ааааааааа това го правих и моето дяте после сума ти време не искаше да си спи в леглото вечер - заспиваше само при нас  Tired Нито аз, нито мъж ми можехме да спим така. Все ние страх да не я натиснем и си будувахме, а трътката сладко сладко си спеше  hahaha
alibabali мноооооооого готина играчка  newsm10
Томасе чудни мерки  smile3501

# 266
  • sf
вчера купих хляб за 1'05  #Crazy  и се замислих за тия машини за хляб. фурни ли , не знам точно как ги наричат. иамте ли някакви впечатления?

Томасе, кажи за диетата

# 267
  • На края на вселената!
За домашна хлебопекарна чакам Хриси да каже Grinning

А за диетата - справям се. Не съм гладна, но пък взех да усещам глад когато дойде време за обяд/вечеря. Преди така безразборно ядях, че нямах време да усетя че съм гладна. Не съм сигурна колко кг бях преди диетата, но вчера бях 93,5кг. Може да съм свалила 1-2 кг, защото дънките нещо ми станаха хлабави  Laughing Утре е фаза на луната и мисля да мина само на вода. Определено се чувствам много жизнена и доволна, че все пак правя нещо за да отслабна. Не се изкушавам много. Знам, че утре или другиден мога да ям това, което ми се яде днес и така успявам да се удържа. А когато дойде деня за това нещо, може да ми е минала лакомията за него  Grinning Харесва ми, че може съвсем според диетата да ям торта, а има задължително шоколад на всеки 4 ден Simple Smile

# 268
аз имам фурна за хляб:)
баси, дано не звуча като идиот, ама имам чувство че къде що има домакинска техника все у дома е набутана. а като отворя Готварския и видя какви неща правят хората с един тиган и ми иде да се заровя някъде Embarassed
Купихме я в деня, в който родих, за 60 лв от сайта на Иван Звездев, имаше промоция. Прави до 1.200 кг готов хляб, като в него се слагат 0.5 кг брашно, 0.300 мл вода и 1 мая ( около 30-36 ст).  Не знам колко ток хаби обаче newsm78, трябва да се ровя за да видя мощността на уреда. Майка ми си купи Аляска от Метро за 69 лв, тя е малко по голяма, с 2 бъркалки и според Емо била по хубава от нашата.
Иначе може много неща да се правят, аз правила хляб с маслини и кашкавал, хляб с подправки, козунак и стават много хубави. Може да се заменя водата с мляко, да се слагат яйца- зависи от вкуса. Не е играчка- всичко се изсипва вътре и то само прави каквото трябва. Не се мие- само се забърсва със салфетка. Но отнема около 2.5- 3 часа да се направи хляб, т.е. трябва да си планираш хлебоправенето следобяд, за да е готов за вечеря. Но с 2 ръце съм За.
Ако искате мога и снимка да покажа- и на машинката и на един хляб.

Томасе докато е пишела и аз съм творила Laughing

# 269
  • На края на вселената!
Хриси, а има ли твоята фурна отложен старт? И бърсането със салфетката достатъчно ли е според теб за изчистването. А бъркалките свалят ли се да се мият?

Общи условия

Активация на акаунт