Отговори
# 270
  • Варна
Ей момичета като ви гледам за какви неща се тормозите, кой какво първи направил, че чак и сълзи реших да се включа и да ви дам кураж. Като майка минала вече по тоя път само да кажа не си слагайте такива неща на сърце, моля ви.Важното е децата да са здрави, всичко останало са си само статистики.Ако отсега почнете да плачете за такива глупости тепърва предстои сядане, прохождане, проговаряне и т.н.Нали се сещате , че няма как всички да тръгнат да ходят в един и същи ден.В този ред на мисли да кажа, че когато синът ми се учеше да говори на български/той проговори доста късно/, половината група в детската градина ходеше на курсове по английски. #Crazy И когато ни питаха на една родителска среща на какъв курс смятаме да го запишем /има английски, рисуване , у-шу и разни такива/, мъжът ми с типичното си чувство за хумор/което основно аз разбирам/, каза:Ние мислехме на ядрена физика  hahaha, ама като гледаме не предлагате такива.  
Благодаря на всички, които ми отговориха за антибиотика   bouquet Ще се доверя на интуицията си.
donsyy , това пране минаваш ли го през центрофуга  hahaha, че много изгладено и пухкаво изглежда.

# 271
  • sf
Цитат
И когато ни питаха на една родителска среща на какъв курс смятаме да го запишем /има английски, рисуване , у-шу и разни такива/, мъжът ми с типичното си чувство за хумор/което основно аз разбирам/, каза:Ние мислехме на ядрена физика  , ама като гледаме не предлагате такива. 
    Joy

хриси, покажи, покажи, че сериозно се замислям да си купя
ако някой знае де има, да казва

# 272
Томасе, според мен й е достатъчно толкова чистене- така пише в упътването. Тя е от нещо като тефлон, наистина изглежда чисто. Само пише преди първата употреба да се намаже с олио и да се загрее във фурна. Бъркалката е ей толкова голяма : http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4344130. Тя понякога си остава в машината- тогава не я мия. Понякога остава в хляба и след като го разрежа и я извадя я мия. Обаче се е случвало да не я завинтя като хората и да ми се опече неразбъркано брашно Wink
Майка ми си я мие всеки път с вода и веро.
Добавих още няколко снимки на машинката ( виждат се след снимката с бъркалката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52713&view=1&photo=17), обаче се оказа че на самия хляб нямам, ама сега ще метна един, довечера очаквайте снимка. Отложен старт май няма, не съм проверявала, ама няма смисъл според мен, щото ако седят брашното , водата и маята заедно няколко часа може и да се прецака нещо.
Ако има желаещи за гости на домашен хляб- да заповядат:)

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 14:27 от Р0кси

# 273
  • На края на вселената!
Хриси, аз питам за отложен старт, защото наскоро гледах някаква реклама на такава фурна с отложен старт - имаше готова изпечена закуска за сутринта  hahaha Ама не съм наясно с принципа им на работа, та затова питах.

# 274
  • USA
Аз преди време имах такава машина, но се развали. Миех я с вода и веро. Имаше и отложен старт. Абе, не е лошо, ама много време отнема и много хляб се изяжда с нея, защото нали е топъл.  Wink Според мен ако има хубав хляб в магазините (като в България) не е необходима, но ако често правите тестени неща е полезна. Много хубаво меси козунак.

Рокси, тези с отложения старт си сипват сами маята когато трябва. Не седи смесена през цялото време.

# 275
  • София
Направо ми се дояде пресен хляб, ама не ми се полага, че съм 8 кг отгоре от преди да забременея и все ми се яде нещо.
Томасе - браво за диетата, а може ли само на вода като кърмиш?

Излязохме, заваля, прибрахме се на бегом, спря да вали - това ще ни е разходката за днес, че не ми се мъкне количка повече.

Вики, много сладка снимка, кефя ти се как ги измисляш тези закачки Laughing

# 276
  • На края на вселената!
Цвети, не знам дали може, но ще пробвам. Мисля че за 1 ден нищо няма да намалее. После пак ще ям.

# 277
  • Sofia
Ние явно днес няма да се разхождаме.

# 278
  • София
Недейте така мола ви съ за пресно изпечено хлебче да приказвате, че некои други също диетуват полекинка  Mr. Green Тъй де, спрях тестата и въглехидратите, ако не се брои половин шоколад вчера, ама той не се брои, щото аз вече не го помня  Twisted Evil Laughing (пробвайте новия на Милка - с яйчен пунш)
За фурните - отдавна съм мераклийка, ма все не стигаме до нея. А хляб съм правила 1-2 пъти на обикновена фурна. Уинкс, домашния си е домашен... и най-готиния ръчен по магазините не може да се сравнява, смятам аз.  Grinning

# 279
  • Sofia
Ние с мъжо говорихме за фурна за хляб - ама при положение, че като купим и стои по 1 седмица и накрая отива в боклука - решихме да се въздържим от таквоз чудо.

# 280
Аз да се похваля онази вечер правих домашни питки и много се харесаха. Ноооо мъжо няма да отслабне така, затова няма да правя честичко  Naughty
На нас Драганов ни каза да отидем пак на преглед като проходи малчо. А сутринта бяхме при педиатърката: малчо има някакъв дерматит  Confused Тя каза че се е получило от студа. Има по единия клепач и под косичката. Даде някакви мазила и сега ще се борим. Най-весело ми беше като казах на една леля /даречна роднина на около 60 години/ която веднага ми се скара, че сме си целували бебето и затова се било получило така  Joy Не мога да повярвам, че има родители които не си целуват децата /ако тука има такива да не се засягат лично, просто ми е странно/

# 281
Здравейте,неможах да пиша досега,защото съм с двамата в къщи.Надина снощи ми вдигна температура,та сега ми идва да се гръмна и аз като Гоца.И аз си виках сутринта,че се предавам,ама никой не ме пита-малките продължават да искат нещо.Затова зарязах всичко,изведох ги и се отдадох на рутината днес,а сега като спат и двамата се чувствам по-добре.Надина много ни изнервя,все пазя Никола от нея,обеснявам й да не го целува по устата и ръцете,но тя все едно на пук ме издебва и му удря целувки.Ей,сега виждам предимствата на по-голямата разлика,ама е късно вече.Като излязохме-студено,а нашта си махна шапката.Като се опитах да се наложа,реши да ме съсипе и си съблече и якето-каква гледка сме по улиците.  #Cussing outЕй,тва е кризата на двете години,дано премине вече,наближаваме три.
Ками,момичетата са ти казали добре-и аз тия кремове знам-Мустела,Себа мед-софт,другия дето Рокси каза са подържащи,а тежката артилерия е Елкома.
Искра,аз тези чувалчета на Джордани ги знам.Попадна ми едно на ТСМ,с гъши пух,но беше широко за количката ми,а и ми се оплакаха от него.Истината е,че си харесах едно от Пигиса,на Еспирит,ама много кинти.Всъщност всеки път ми казваха различна цена-119,133,139-ама вече няма значение,щото са ги купили някои,които не чакат вече трети месец пари от НОИ.

# 282
беболинчо, браво за питките, чакам да кажеш и за шоколада  Grinning
А малчо бързо да се оправя  Hug И аз виждам някакви подкожни пъпчици по кра4етата на Гери, но в понеделник ще я водя за ваксината, дано да са минали де, може нещо лошо да съм яла  newsm78
Яна, бързо да оздравява непослушната кака  Hug

# 283
  • На края на вселената!
Моля, който има проблеми с плащането на болнични от НОИ да погледне тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=c3990fbb3e2fd94671c3 … 10.msg5358159#new
Момичетата от СНБМ събираме инфо за проблемите. Тези проблеми ще бъдат представени от СНБМ на среща с НОИ.

# 284
  • USA
Беболинчо, аз моето бебе го скъсвам от целувки и няма дерматит, така че лелята да си гледа работата. А ние да си целуваме бебетата, докато още ни позволяват.

Фил, от пекарните хлябът става по-хубав от купешкия ако улучиш рецептата. Ама нали знаеш как се яде топъл хляб.  Wink Изчезва за 1 ядене и никаква диета няма шанс да те спаси.

Общи условия

Активация на акаунт