Отговори
# 90
  • BG
Първо искам да ви благодаря за милите думи от миналата тема! (чак сега я допрочетох)
Искре, лекари ми бяха казали, че след секцио трябват 2 години за да се въстановиш (нали уж трябваше да родя така). А пък когато на училище "Мама" казаха, че може да се ражда секцио, нормално, секцио (трето дете).
За къпането - аз къпя Етко сама от много дълго време и засега системата работи, но той е едва 4, 300кг. Предполагам, че ние сме най-слаби от нашата дружинка.  Confused

# 91
  • BG
Забравих да се похваля, че днес купих влагоуловител-а от Пикадили. Благодаря още веднъж за информацията!  Hug Утре ще докладвам за ефекта.
Иве, питах защо се препоръчва гимнастика за недоносените. Казаха, че те се развивали една идея по-бавно (физически) и чрез раздвижване наваксват. Много от недоносените деца са насочвани към клиниката за ДЦП (не че има съмнения към тях за тази болест), с талони по здравна каса. Правят им курс от 10 дена един след друг.

# 92
Нета ми е ужасен тия дни!Ама да не мислите,че от шубе или свян не участвах,просто едва преди малко качих снимките си и все пак ги пускам,макар и извън гласуването.  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185414

# 93
Аз да се запиша  Rolling Eyes

# 94
  • sf
еееееее  тва мойто най-сетне да си вдигне главата като хората- чак почнах да му се притеснявам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151235&photo=43

Яна, супер си   bouquet

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 20:00 от donsyy

# 95
  • BG
Ееееееееее, Янче - страшни снимки!!!!  Peace
Донси - честито!!!!
Дано и аз скоро да мога да се похваля със същото.

# 96
Вики, ха честито! Simple Smile

Яна, тая първата снимка нямам думи... всичките са много готини, де...

Кати, сега виждам въпроса за химията. Разкри ме Simple Smile))). А образованието ми не е баш инженерно, обаче средното е в специалност "химия", а после учих технология на материалите - първо на текстилните, после и на метали, дърво, пластмаси и т.н.. като предмети във висшето. Ма не ми е хрумнало, че съм образователно изкривена Simple Smile).

# 97
  • Sofia
Аз като казах за оставането сама - имах пред вид да ходи някъде без да има причина и да е в последния момент Simple Smile. Виж ако става дума за служебна среща или събитие за което се знае 1-2 дни по-рано - тогава е ОК Simple Smile

# 98
Stephy, и не само с това да се похвалиш  Praynig
Яна, жалко, че изпусна конкурса. Била си (а според мен и още си) много хубава.
Донситке, браво на Кико. Моя пък вече не ще да стои толкова дълго изправен, а иска да си яде ръцете като е по корем, и ляга и се набира до някоя ръка и смуче ли смуче...  ooooh! Лицето му цялото е вече в пъпчици, че си разнася лигите навсякъде, а зъбите вече толкова са надули, че ако не избият тези дни, аз ще ги цепна вече  Mr. Green Писна ми да се борим с тия ръце постоянно. Сега замислям да взема кремчето за лице на Себа мед и дано помогне да изчистим поразиите.
Да се отчета - Илко е вече чистичък  Heart Eyes
Искре, знаеше се от една седмица поне, ама нямаше как да дойде майка ми, щото довършват ремонта, а и не може да се освободи от работа Sad А свеки - вън. Не ща вече да я погледна тая жена.

# 99
  • BG
Оф, забравих да кажа, че все още не съм пропушила и съм много горда със себе си!!!  Wink
А пушех по кутия-кутия и половина.

# 100
  • Sofia
Рени, ами значи само го сложи да се поплацика в коритцето. Една вечер без сапунисване не е кой знае какво Simple Smile. А хавлийката - те са дали предложения. На мен като ми се налагаше да къпя малкия сама в Бургас го завивах с един мекичък чаршаф, че е по-лесно.
И нашия е като Илко по корем - все се стреми да налапа ръка ... А не виждам да са му подути венците. Просто са в такъв период, че всичко отива в устата - по тоя случай нещо е попрестанал да гука, че все е пълна устата. Иначе си ходим с лигавче.
За пъпчиците по лицето - по-скоро гледай редовно да го посушаваш вместо да го мажеш с каквото и да е било.
Я кажете вашите обръщат ли се? Моя само ако му се помага.

# 101
  • USA
Аркси, моят се обръща от време на време, но това е рядко и доста случайно. Напоследък се опитва да се изправя в седнало положение на коремните си мускули.
И неговите ръце са все в устата. Как разбирате, че са подути венците?

# 102
обръщане - от корем по гръб? Доротея така се обръща сутрин докато я масажирам. Направи го 1-2 пъти и сега го прави май щото съм й налепила едни мечопуховци вляво и дясно от където я масажирам и тя се върти да си общува с тях Wink. Мисълта ми е, че щото е много любопитна и се върти да види какво става, не, че нещо съзнателно сменя позата...

пак се успива и ще се събуди с рев в 2100, когато й е време за ядене, та да се чудя да я къпя ли, да я храня ли и съответно ще я къпя, а тя ще врещи докато я суша и мажа... Simple Smile)

# 103
Искре, вече го свърших къпането Simple Smile Илко се върти и от корем към гръб и от гръб към корем, обаче само когато си иска. За всеки случай вече не го оставам да стои сам на спалнята, че да не ми изправи набързо косата някой ден. Голямо шило е.
На венците им личи като са поддути. Те не се издуват целите, а само където ще избиват зъбки. Нашите много избеляха точно където ще покарват зъбките и са доста добре очертани зъбки. Просто като се видят си личи, че са издути. Не знам как да го опиша  Embarassed

# 104
А те кои зъби първи поникват? Да знам в коя част на устата да гледам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт