Отговори
# 75
За шапките - имаш предвид от типа на тия перуанците... дето са със захлупено на ушите и от там продължават дооплетени връки? (ся аз не знам обясних ли).
Точно такава, шарена и с връзки:)

# 76
  • София
Искам да ми кажете къде да съхранявам отворено пюре.Дава ли се повторно от едно и също пюре или се отваря ново.Онзи ден купих 2 на хип,едното от моркови,а другото от ябълки и моркови и дадох 2 онзи ден от едното малко и вчера от другото.сега и двете са в хладилника и незнам да купувам ли ново или да дам от тези.Помагайте.

Ако си го хранила направо от бурканчето му вземи ново - ти можеш да доядеш това, не детето.

Остатъка от пюрето, по принцип, можеш да държиш в хладилник. Но тогава отсипваш предварително колкото смяташ, че ще му дадеш, с чиста лъжичка, а другото прибираш. Топлиш само частта, която ще даваш - на водна баня (не съм пробвала такъв номер) или в MW на мин. мощност.

От ензимите в слюнката започва процес на разграждане, затова не може да му се дава отново пюре, от което е ядено направо - демек, бъркано с лъжичката и в бурканчето, и в устата.

Иначе може да седи до 48 часа, макар по-добре да е не повече от 24. Аз лично като му давам нещо ново, го давам на 3 пъти - демек, в 3 отделни дни, иначе наведнъж или 2.

# 77
Хриси, точно такава купих на Герито днес от Фокса в Мола - шарена, за 17 лв. С такава беше днес и Константин на Беболин4о.

# 78
Рени и аз съм сама и то не само за една вечер ,а цели 5  #2gunfire В повечето случаи не й слагам измиващи неща,само с водичка и така не я плакна,иначе да си призная понякога не я изплаквам добре и ми хлъзга,ама какво да правя-по-добре отколкото да я изпусна  Sick
Аз също пазя теста си,ама не помня кога го правих-ще питам Тони,защото тогава той беше на рожден ден на колега
Пюретата- 48 часа в хладилник,после папаме ние,докато мъниците не си ги изяждат самички  LaughingИ не се яде направо от бурканчето,слагаш нужното количество в чинийка
Този пъзел ми стопи нервите-нищо не мога да наредя.Плюс това взехме мини вариянт и частите му са многоооо малки  ooooh!Ама си е краста и не се предавам
Да ви се оплача зеседнах в асансьора с малката  #CrazyПолудях от ужас,добре че бързо тръгна
Ева днес е много поспалива-яде,играе малко и заспива до следващото папо

# 79
  • София
... от утре тръгвам с ножичка и запалка по магазините, та да им доде акълът Wink. Айде, оплаках се Simple Smile)
сори ама много ми стана смешно като си представих какъв си пироман Laughing иначе съм съгласна че е голяма тъпотия да си пишат нещо просто ей така за да го има написано Naughty

# 80
  • София
А, тъй, да си кажа. И през ум не би ми минало да къпя сама този дивчо. По-добре некъпано бебе, отколкото изплющяно на плочките такова. От месец вече не се и опитвам да го държа при плакненето - или майка ми (неизвестно защо в нейните ръце просто си кротува!?), или татито - е, все пак е по-силен от мен, а и най-вече няма избор - го държат, аз само поливам. Ми страх ме е! Това чудо е над 7 кила и което не е в тежката глава, са махащи се крачички и извиващо се телце, изобщо като го плакнат се държи, сякаш е на състезание и ако се измъкне от хватката на държащия го, ще получи специланата награда. А и редовно си пишка в банята, та не върви да не го полея. Да не говорим, че не мога и да го завия с хавлията без да го държи някой и ще трябва да го разнасям гол и мокър до стаята му на 17 - 18 градоса - толкоз отпуска топлофикацията... А, не. Ама не ми се е случвало, де, да няма хич никой, но пък му се е случвало доста пъти да си проспи банята или по други причини да му се размине, та това доста по-малко ме притеснява.

Леле, какво дъълго банско писание сътворих...

Indiscipline, извинявай, ама има ли химия в инженерното ти образование? Щото ако не ще се окажеш първия нехимичен представител на човечеството, на който му хрумва как да си провери дрехите... И, между другото, специални поздравления за удържането на отказа от цигари! малко завиждам, аз почнах пак като се роди Давид... Sad  Blush

# 81
ели, ми то си е за смях, ама.... Simple Smile)

Хриси, и аз съм виждала тук такива шапки на няколко места, ама все са 100% акрил (акрилна вълна, както ми обясни една продавачка, а аз питах къде ги отглеждат тия акрилни овце, дето я дават). За плетенето... днес преди шапката купих малко прежда (памучна, да не си помислите нещо друго :Р), ама ме мързи да плета цяло нещо, за сега само цветенца за украса на обикновените шапки съм направила, че неам нерви да съм прецизна Simple Smile))

за банята - и номера с хавлията съм оттренирала - слагам на закачалкато в банята (разбирайте - на един кран на бойлера) голяма кърпа със сложена в нея тензухена пелена - ама така, разгъната къпрата + пелената и виси, а в стаята на повивалката съм разпънала бебешката хавлия. Като изплакна бебе хващам кърпата от банята със свободната ръка, увивам я и цялата и набързо я нося към стаята... там вече я увивам и с другата, попивам, махам мокрите кърпа и тензух и остава само по бебешката хавлия, с която си я завивам където не я обработвам в момента.

Мойто по-дълго стана, ня, ня! :Р

# 82
  • USA
Това с размерите е голям майтап. Като влезна в магазин и ме питат кой размер съм им казвам, че не знам кой съм от техните. Имам дрехи купени в България от S до XXL. В Щатите съм винаги S. А най обичам като ми кажат, че нещо е универсален размер. Crazy Детските пък съвсем не мога да ги уцеля - как така има хем 24-26, хем 62-68. И защо нещо, което е 68 не става на сина ми, който е 63 см?

# 83
И аз тези с 20 и нещо не знам какво означават  newsm78 Другите над 50 знам че трябва да отговарят на ръстта на детето.
Показвам и шапката на малчо:

# 84
Ох, ама каква тема ви отворих Simple Smile Нямаме подвижен душ и затова стават още по-сложни нещата. Бебко последно съм го къпала сама, когато беше 5900 гр, а преди седмица и половина последно мерене беше 7300 гр... Като го държа в едната ръка и после вия от болка, та не рискувам да го държа сама и да плакна, че може да го изпусна.
За размерите и на мен ми е  чудно що са различни. На Илко вече му отесняха дрешки с ръст 74  Embarassed

# 85
  • София
А ние онзи ден купихме бодита 74-80 и ни стават,а Деси хвана две пижами на един и същи производител за една и съща възраст и на етикетите един номер наложих ме ги едната с 5см по дълга от другата Joy

# 86
размерите пък изобщо не ги гледам... на око преценявам. Обаче много гадно ги шият някои бозита и блузки - с адски широки ръкави, и аз мога да си ги сложа сигурно, и съответно отгоре като тръгнеш да обличаш нещо и те се набират и са едни писъци, едно чудо...

а тук страхотен дъжд валя, направо ми се прииска да съм на вълнолома

# 87
Хриси, аз купих на Делян няколко такива щапки за каквито говориш. Едната е от Овиезе и една памучна от Надежда, комплект с шал и ръкавици. Моят комплект е светло син, остана и един бял Wink

# 88
  • sf
аз като съм сама не го сапунисвам, за хавлията ползвам метод като на Силвето.
и нямам нищо против мъж ми да излезе някъде, че вече усещам как ври под пара, ма той чудно защо- не ще  newsm78
уф, дзвера квичи - до после

# 89
И аз нямам нищо против моя да остане навън до по-късно, но да мога да си оправя преди това детето. Иначе съм далече от идеите да не излиза или да не окъснява.

Общи условия

Активация на акаунт