Отговори
# 60
Рени,защо така ти е криво, я виж какво слънчице си имаш вкъщи  Hug

Ние се разходихме пак с кенгурото. Т'ва диване не ще в количката и това си е  Twisted Evil, докато не я вдигна и пищи като ненормална . Сега поне е лекичка, ама после какво ще правим не знам.
 Отгоре на всичко от вчера е цялата в пъпчици, едни такива телесен цвят, ама някои са и червени. Чудя се дали е възможно да е от сапуна, че онази вечер я къпах с Нивеа  newsm78.

И аз си пазя единия тест. От 22-ри ноември е, макар че трябваше да ми дойде на 8-ми още. Все
не ми се вярваше че може да съм бременна, защото пробвахме от януари месец и няколко пъти ми закъсняваше, а чертичката беше само една. Когато си правих теста свекър ми беше в къщи, но не исках да казваме на никой, докато не отида на преглед. Само дето и двамата с мъжо така се хилотехме като зелки през цялото време, че човека се усети  Laughing .

# 61
Али, изобщо не ми е криво от спомените. Фирмата ни има рожден ден и мъж ми май няма да може да се прибере да помага с къпането на Илко. А бебко си е вече бая тежичък, за да го плакна сама Sad Та се чудя какво да правя сега...

# 62
  • Sofia
Рени, моя ако не се прибере за къпането пък било то и за рожден ден на фирмата ще има скандал.
А иначе ако имате душ-слушалка - изплаквай в него. На мен ми се е налагало да къпя сама Александър и нямаше никакви проблеми. А той не е много по-лек от Илко.

# 63
Рени, разбрах аз че не е заради спомените ,но не се отдавай на лошото настроение   bouquet

аз ако се наложи да я къпя сама, не използвам миещи средства.оставям я само да поплицика и не я плакна после  Confused

# 64
  • София
Рени топниго само във водичка,не е приятно да си сама,но има и такива моменти.

# 65
Май наистина само към заплакване ще вървят нещата, ама като го знам моя хубостник как обича да виси по сума време във водата и малко ми домъчнява. Е, ще си мине и този ден Simple Smile

# 66
аз сама си я къпя Доротея отдавна и ползвам подвижния душ за плакнене. Става и на чешмата.

ние бяхме на кенгуру навън. Пазарувах големи торби памперси, кърпички и козметика пешеходно понеже.

# 67
Рени,ще се справиш!Не е толкова трудно.
Искам да ми кажете къде да съхранявам отворено пюре.Дава ли се повторно от едно и също пюре или се отваря ново.Онзи ден купих 2 на хип,едното от моркови,а другото от ябълки и моркови и дадох 2 онзи ден от едното малко и вчера от другото.сега и двете са в хладилника и незнам да купувам ли ново или да дам от тези.Помагайте.Знам,че е за предпочитане да се дават наобед,но нашият татко искал той да я захрани,а той се връща към 4.30 и понеже хич не ми помага и това е първото начинание свързано с бебето,реших да не му чупя хатъра.
Тъкмо се прибирам и такъв дъжд заваля,ужас направо.Буря страшна,но май закратко.Отивам и ще чакам помощ за пюрето от вас.

# 68
  • София
На хипа си пише,а и на всички останали по колко време се съхраняват в хладилник.

# 69
На бурканчето пише може да се съхранява в хладилник до 48 часа това е за ганчев ,но исках да ти кажа че трябва да не бързаш да даваш няколко неща едновременно трябва първо ябълка 2-3 дни да свикне стомахчето после да прибавиш нов вид плод и так постепенно да въвеждаш нови неща.

# 70
Имаме си фаворитки в анкетата Mr. Green
Аз пък не се сърдя ако Емо ходи насам натам и не се прибира за къпане, дори се радвам. А и с анатомичната подложка мога и сама. По трудно ми е с хавлията, ама и с това се оправям.

# 71
  • София
ние бяхме на кенгуру навън. Пазарувах големи торби памперси, кърпички и козметика пешеходно понеже.
това все едно аз го писах  Laughing ние  стояхме/ разхождахме се 2 часа навън и му ударихме един пазар не си е работа...за 30-40 мин. че и по-малко пукнахме 52 лева Rolling Eyes егати цените...
за пюрето- и аз знам 48 часа отворено в хладилника, после някой го дояжда Laughing
за къпането- ицо ми иззе като цяло тези функции , аз само го плакна и си играем , е и понякога заедно го къпем де Simple Smile
за конкурса- охооо имаме отчетливо отцепила се мама Simple Smile
между другото, можеше и в този и в другия конкурс да има  2 и 3 място, все пак всички бебоци мами и татита са много хубави (нали са си нашите де)  Sunglasses само идейка вмятам, няма нищо задължително  Peace

# 72
ние  стояхме/ разхождахме се 2 часа навън и му ударихме един пазар не си е работа...за 30-40 мин. че и по-малко пукнахме 52 лева Rolling Eyes егати цените...

даам... и аз пак много пари за нищо дадох...

А ме е яд - от доста време търся да купя плетена шапка, ама да е памучна. И няма... ако случайно някоя е памучна, тя е с полар отвътре, което напълно обезмисля за е памучна. Та харесах сега една - и на нея пишеше 100% памук. А аз ги различавам на пипане... тая обаче много финна и не скърцаше и я купих. Връщам се вкъщи, ама то пуста инжинерна мисъл ме  ме човърка да взема да го пална да видя - заподозрях, че има коприна вътре като се завглеждах. Търсих сума ти време запалка, че нали вече сме непушачи... на мойта не съм й рязала фитила откак не пуша. Е намерих, де, запалих конец и... все пак е с акрил. И сигурно ставам досадна, ама не мога да разбера що пишат 100% памук като не е 100% памук, и без друго повечето хора не ги интересува какъв е съставът... Не, че е скъпа, ама ме е яд да пишат каквото им падне... от утре тръгвам с ножичка и запалка по магазините, та да им доде акълът Wink. Айде, оплаках се Simple Smile)

# 73
Засегна болната ми тема- етикетите. Защо питам аз на сушилнята пише че е клас А, като на сайта на производителя пише  Ц. Пилетата във Фантатико- същата работа. По 3 етикета, с 3 различни грамажа и дата на опаковане. Дрехи, обувки...всичкото ни е такова Twisted Evil. Оняден си купих боди ХХЛ и ми е таман Shocked. Е, да ме прощават, ама чак толкова едрогабаритна не съм. Даже не съм го гледала какво пише на състав, нищо чудно  да ме изненадат. 
Аз с шапката процедирам по следния начин- слагам отдолу една съвсем тъничка памучна  и върху нея качулката на космонавта и каквото там яке съм облякла.
За големи 100% памучни дрехи имат Нинка- тях ги познавам още при първото пране.
Между другото аз търся за Ники плетена шапка от тея модели, дето имат едни висулки върху ушите, не знам дали се разбира за каква шапка иде реч. Ама не съм видяла още такава...най много да кандърдисам майка ми да оплете. Или да взема аз да се науча да плета Wink.

# 74
да де, всичките етикети се същата работа. Пък аз гледам какво пише на всичко, което купувам... (освен яйцата - тях ги избира мъжът ми по половин час Wink)... вярно ще тръгна със запалка и книжка БДС или ИСО Simple Smile)
За шапките - имаш предвид от типа на тия перуанците... дето са със захлупено на ушите и от там продължават дооплетени връки? (ся аз не знам обясних ли).
То памучната шапка отдолу - ясно, ма пак ме е яд Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт