Отговори
# 45
  • София
малее това дете ме побърква- първо сука 10 минути и после изсмука за 2-3 минути 110 мл кърма  Shocked
сега като се поуригне излизаме и ние, ама май с кенгурцето Grinning

# 46
някой ще ме светне ли за предимството на кенгуруто пред количката? Не говоря по принцип, а за време като това???
Нямам толкова огромна връхна дреха за да облека и да сложа беба отдолу в кенгуруто?

# 47
  • София
То и ние сме на 500 метра от лекарката и трябва да минаваме подлези (които както се сещате не стават за количка) и ходим на кенгуру... ма то ще стане студено в един момент.

Брат ми пъхаше племенника в кенгоръто върху пуловера и обличаше якето отгоре, като го закопчаваше над бебето. От бебето над ципа се подаваха само носле и очета, много се кефеше. Е, разбира се, ако решиш да използваш този подход ще ти трябва широка пухенка, жените (вкл. и аз) обикновено притежават по-скоро тесни, вталени якета, но... абе, някакъв вариант е.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ С МЕСЕЧНИ ДНИ, НА ТЕХНИТЕ МАМИ< КОИТО СЪЩО ПРАЗНУВАТ И НА ТАТИТАТА ИМ, ОСОБЕНО НА ТУК ЧЕТЯЩИТЕ!

# 48
Дори и да не е под дрехата ти, ако е добре облечено бебето няма проблем според мен. Все пак се опира в теб, а от задната страна си е кенгурото, и то топли. А и в крайна сметка температурите не са под нулата. Аз го нося в кенгуру за кратки растояния или за ходене по магазините ( че с количка не навсякъде влизам).

# 49
Здравейте и от нас.
Малко се позагубихме, миналата седмица много миткахме наляво надясно и в края на седмицата се разболяхме и двете с Ади. Та сега се тормозим с сто вида капки и витамини.
 Много сте готини момичета, аз пак изпуснах да кача снимки, но за следващия конкурс ще се постарая.

# 50
tweetybaby, и аз смятам сега да я метна мойта в кенгуруто. Отдолу й слагам по-дебело гащеризонче, боди с дълъг ръкав и чорапки. И шапчица, разбира се, макар че не ги долюбваме много  Wink  А и като е гушната в мене не смятам, че ще ще й е студено. Може да сложиш и няколко бодита , ако нямаш едно по-дебеличко, но то и зависи колко е дебел космонафта  Peace

# 51
  • sf
аз предпочитам количката. една олекотена завивка слагам отдолу, обличам го добре и после го завивам пак с тази завивка, защото е голяма. слагам и покривалото и готово. спинка си вътре екстра, а аз като си мушна ръката отдолу и е топло.

# 52
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet

Честита месечинка на всички празнуващи мами и бебоци!  newsm67

И аз гласувах  Peace

аз по-скоро щях да питам не се ли навиват такситата като кажеш, че бебе трябва да возиш...

Навиват се такситата да взимат ако кажеш, че си с бебе ...... поне тези, които аз ползвам. Ама все пак разстоянието трябва да е поне 1-2 км.

Ние сме от 3ч на масаж и май няма да излизаме после ........  Confused

# 53
  • София
Аз пазя всички тестове от този месец... Бях се отчаяла, не се получаваше, даже вече имах направление за хормонални изследвания, само чаках да дойде там май 5-тия ден на мензиса. От март опитвахме, през май цикълът ми беше много странен, и до ден днешен си мисля, че е била рано прекъсната бременност... И предварителния тест - след 7 дена - беше отрицателен (и него пазя, заедно с тези за уволация), даже почти бях пропушила отново. Не се пазех - ни от цигари, ни от алкохол - нали имах отрицателен тест (уринарен), пък предишните такива бяха верни. Само че мензиса ми не дойде на момента - това не ме учуди особено, никога не е бил точен, нещо позабравих веднага, после се разболях... та едновременно с хубавата новина се сдобих с кофти грип - първия през бременността, по-късно карах още един такъв с висока Т над 39.5. А снимки от утробата на Давид имам повече, от колкото на себе си през време на бременността... Simple Smile Всъщност не ги пазя в детско албумче, а в моята тетрадка за всевъзможни медицински изследвания. Щото тогава още беше моята запетайка, много по-късно стана сладко Давидче...

Стефи, направи реклама на такситата - кои ползваш?

# 54
  • BG
Стефи, направи реклама на такситата - кои ползваш?

Ами използвам 91119 от около 2 години и съм много доволна. Имах само един инцидент с тях, оплаках се, взеха предвид оплакването и сега нямам проблеми.

А за теста (не го пазя) ...... аз дълго време не вярвах, че съм бременна и разбрах сравнително късно - края на Ноември.  Веднага се обадих на таткото за да му кажа и за моя изненада той реагира така все едно, че е най-нормалното нещо на света.  Shocked А аз си правих  5 теста, защото не вярвах. Накарах мъжа ми да ми донесе 2 теста (след като вече бях правила 3 положителни) и аптекарката го попитала дали не са за 2 различни жени, защото теста бил 99% сигурен.  Joy
Иначе не пазя тестовете - не ми е идвало наум.

# 55
Здравейте и от мен,

Аз днес ще пропусна разходките, че нещо ми е криво. Преди година точно на същия ден ми казаха, че бебчо не се е придвижил на мястото, на което трябва да бъде. Близо седмица очаквахме да видим дали просто сме избързали с теста или е извънматочна бременност. Това беше и най-кошмарната част от цялата ми бременност.
А иначе теста си го пазя все още, както и всички снимки от видеозона (в това число и тази от бебчо в яйчника).

# 56
  • USA
Нашето бебе е правено точно преди 1 година. Това беше и първият ми ден на нова работа. Изненадах ги  Mr. Green, както и себе си! Тестът го правих доста след това.

Рени, невъзможно е да се види бебе в яйчника - сигурно имаш предвид фоликул.

Х. Кирова, много хубаво заглавие си измислила!

# 57
И аз не пазя тестовете. Снимките от видеозона пазя отчасти заради мъжа ми, отчасти защото събирам в една кутия всички рецепти и резултати от прегледи, изследвания на които съм ходила в последните 10 години.
Засега чакам Никсъна да се събуди и ще излизаме. Макар че малко ме мързи и ме е яд че пейктие са мокри и сигурно няма да мога да се паркирам някъде да чета.
Не помня и кога е правен , само помня че бяхме в Синатра нея вечер и на Емо му откраднаха документите, . Валеше и много се чудехме дали да си ходим с такси или да рискуваме с колата ( нямах книжка тогава).

# 58
Winx, думите на доктора бяха - жълто тяло в яйчника. Аз си го наричам бебето, щото след това си стана бебе Simple Smile. А иначе ако не ме мързи тези дни ще снимам снимката от видеозона и надписите отдолу - то си пише отдолу какво е и къде се намира по медицинско му Simple Smile

# 59
  • USA
Точно това си мислех: жълто тяло = фоликул = зряла яйцеклетка = потенциално бебе  Laughing Виж сега това жълто тяло какви розови бузки има  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт