Отговори
# 30
  • София
хихи марти много мила история  Heart Eyes ицо като направих първия си положителен тест през пролетта на миналата година ме попита (на шега) е сега като са розови момиченце ли ще е  Mr. Green
аз си пазя 2та теста които направих и аз май на 10 ноември (бебончо мисля че си го направихме тамън на 31.10.- хелоуинско бебе ).
Честити месечинки на всички сладки бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet

# 31
  • Бургас
Еееееееей ама много пишете беее  Grinning от един час не мога да ви изчетаааа.
Аз си пазя и двата теста (той беше от двойните) и първата снимка и втората и т.н. и все се каня да ги подредя в албум и скоро вече трябва и това да свърша  Embarassed
Мойто дзверу спинка, ако знаех че ще мълчи щях да влезна в банята, ся ще чакам татито да си дойде...
Вие хубаво си гласите бебчовците кой за в проходилка кой за без проходилка ама тях питахте ли ги. Моя големия звяр стоя точно 3 дена и повече не даде да го напъхам. Пълзеше до някоя мебел и се изправяше и прав се придвижваше на една страна  hahaha той затуй проходи на 10 месеца без 1 седмица.
айде чао дзверу скимти инатливо  Mr. Green

# 32
  • sf
ох, благополучно свърших работа! Кико е добре, но ще слагаме капките още няколко дни  Sick  голяма борба е.
а такситата се навиват срещу 5лв, ама нема начин да им дам толкова за 500метра. гадове!  #2gunfire
сега ще пооправя и излизаме навън- добре че не вали  Laughing

# 33
  • София
браво на кико, вики! Hug
леле ама 5 лева ли бе, егати лошия народ  #2gunfire

# 34
Здравейте! Марти,аз също мисля,че си направихме бебо на 29,а теста ми е от 9.11 Grinning
Времето изглежда готино и Дели като се събуди смятам да го изведа.Лек ден!

# 35
а такситата се навиват срещу 5лв, ама нема начин да им дам толкова за 500метра. гадове!  #2gunfire
сега ще пооправя и излизаме навън- добре че не вали  Laughing

ееегаси! пък навремето живеех не много далече от 18та поликлиника (във вашия район) и сестра ми като си раздра носа на зъба на кучето таксито и без пари я закара...
Хубавото е, че Кико е добре.

То и ние сме на 500 метра от лекарката и трябва да минаваме подлези (които както се сещате не стават за количка) и ходим на кенгуру... ма то ще стане студено в един момент.

# 36
Здравейте, и аз гласувах  Peace
Аз теста не си го пазя - имам си го на снимка само... той е от 11.11. Бебчо според мен е от 29ти, а според докторите от 19ти... Важното е че сега стои наакан и ме чака да го измия  Mr. Green
Хубав ден на всички  Hug

# 37
  • София
Здравейте и от нас , искаме да почерпим всички мами и бебоци, защото Калоян става днес на 3 месеца Hug
Поздравяваме и всички бебчета и мами които също като нас днес празнуват

# 38
Моят тест с Никола го пазя,направих си го на 20 ноември,но знаех че съм бременна много преди това,защото си познавам симптомите,а пробвах новия тест Престо още на 10 ден след зачатието и още тогава ми излезе бледа черта.Никола е правен на 1 срещу 2 ноември.Надина на Гергьов ден,но нейния тест го затрих при местенето.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И МАЙЧЕТА,КОИТО ИМАТ ПОВОД!   bouquet

# 39
честито на Кики и на другите бебчета с месечинки
Аз много добре помня деня, в който се роди Кики - и двете с Оля бяхме на запис - аз си тръгнах преди нея, а на обяд вече пишеше в темата, че е родила  Laughing

# 40
  • sf
Цитат
ееегаси! пък навремето живеех не много далече от 18та поликлиника (във вашия район) и сестра ми като си раздра носа на зъба на кучето таксито и без пари я закара...

има и такива, ама шансът да попадна на някой свестен е 1:1 000 000  hahaha

# 41
С ужас разбрах,че отново са откраднали някаква част на асансьора и кой знае кога ще го оправят.Предния път,когато я бях откраднали точно се местихме,а аз бременна-здравето ни се взе до 7-я етаж и обратно.Но вече лудите ме хванаха,така че си казвам''мечка страх,мен не страх'' и тръгвам.Ако трябва и пет пъти ще ги качам тези стълби,ама затворена няма да стоя.  #2gunfire

# 42
  • sf
мале, Яна, много гадно! добре че сме на 2рия и не завися от асансьор, че и във нашия вход са едни ---  #2gunfire

# 43
Яна ужас  #Cussing out,на мен един път ми се наложи да слизам и качвам количката до 4-ия и бях оплезила език #Crazy
Вики-радвам се за Кико  Hug
Поздравявам ви с тази песен-любима ми е http://www.ladyjayes.com/unchainedmelody.html

# 44
Здравейте, момичета!
Първо честито на празнуващите  newsm51
И аз след обстоен преглед дадох двата си гласа  Peace
Хриси, и на мен ми звъни една Рупска, но последния път се забави и аз самосиндикално отидох и съответно не бях попълнила всичко необходимо, та се наложи пак да се разкарвам до работата  ooooh!
Sofi Bo, хареса ми закачката,  Wink но никой не може да ме убеди в ползата от големи бюстове, хубво е да ги гледаш, ама гравитацията там е ... Crossing Arms
И аз да почерпя, щото най-сетне се свързах с прословутия Драганов и утре сме на преглед  Party
Аз правих 2 теста, но и при двата не бързах да се радвам, понеже няколко месеца по-рано при 2 теста с бледа втора черта се оказа, че имам киста, а не беб4е  Sad. Иначе не си спомням кога ги правих, но ги пазя някъде  newsm78
Стефи, радвам се за вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт