Отговори
# 15
 smile3510
Черпя виртуално че днес навършваме 4 месеца. Точно на този ден преди една година разбрах че съм бременна, а сега двете чертички си лежат на шезлонга и гледат листата навън Simple Smile
Откакто даваме сиропи и лекарства вече като видим лъжичката и стискаме здраво устата, пада голям театър докато се приборим. Пробвахме със спринцовка ама нещо не се получава, та антибиотика го даваме разбъркан с мляко иначе се излива навън почти цялото количество.
Тук при нас деня се очертава хубав та следобед ще направим една обиколка на морската градина, дано само не се промени и не завали някой дъжд.

# 16
  • Варна
Айде и аз гласувах! Много сте красиви момичета  Heart Eyes
Да ви се оплача.Тъкмо си мислех , че стачката вече и се вижда края /че се оляха по мое мнение/ и вчера докато вземах Преслав от детска и ме "зарадваха", че от днес и те са в стачка.Бях се похвалила на цяла Варна колко е готина нашата детска градина и как учителките не искат да стачкуват/докато се чудех защо ли  newsm78 не го правят/ и сега ей тва.
Направо ще откача с двамата вкъщи, че и времето е кофти.Дано се пооправи по обед.Майчетата с по два броя, споделете как се оправяте.Аз цял ден вървя и викам , че нашия батко сега е на тема Спайдърмен и скача от столовете по масите и от леглото на столовете и в обратна посока и все ме е страх да не скочи на главата на малката  Sad
Да се включа и аз за захранването- смятам по Коледно време, че тогава наближаваме 6 месеца, но не с  Animal Pig, а със зеленчуково пюре.Пък за заместване на храненето- става само със зеленчуково пюре, а не с плодово  Naughty, освен ако плодовото не го давате с бутилка смесено с мляко/АМ или кърма/.Поне аз така съм правила .
Честита месечинка Веси   bouquet И скорошно оздравяване  newsm10

# 17
  • Sofia
и аз черпя, че и наш Дзверуни днес става на 4 месеца. Сега спи или се прави на заспал. А явно от времето и това, че е тъмно до по-късно се буди към 7:30.

# 18
Добро утро!

И честити месечинки, гледам цели 5 си имаме днес Wink.

за стачката - вярно се уляха, ама не стачкуващите, а управляващите. Според мен. И не щото мойто е много малко за градина и училище.

# 19
  • sf
аз нямам проблеми с Вероника. тя е кротка, занимава го. а иначе може с часове да си седи и да си рисува, реже нещо, лепи и т.н. в замяна пък аз като ги извеждма я пускам да дивее кокото си иска, да се цапа, да се рови дето свари  Wink и всички са доволни

# 20
Честита месечинка на Веси Димитрова и нейната принцеска  bouquet
И понеже много ми хареса това което е написала тя ми изби на поезия
"Вижте нашите две чертички вече със очички гледат те листата вънка през стъклата"
О сега видях че има и други дето днес стават големи да са живи и здрави радост на мам и тате.

# 21
Добро утро!Днес пак съм заточена,още нямаме асансьор,а никой нищо не прави!По принцип управетеля и още една мацка се занимават с това,но сега нещо няма движение.Всички работят и за заети,само аз,две баби и един инвалид сме на линия в блока и за нас никой не го брига.Всеки чака някой друг да свърши работата,включително и аз.  Embarassed
Вики,лекаря не ходи ли по домовете,аз и преди питах?
Неможах да участвам в конкурса,защото всички снимки са ми на лента,а на скенера излизат зле.Днес ще идва брат ми и ако успее да ги направи добре все пак ще ви ги пусна,защото са интересни.Има ни в операта облечени средновековно,както и снимки от Турция.
Гласувах и всички сте страхоотни!

# 22
  • Варна

за стачката - вярно се уляха, ама не стачкуващите, а управляващите. Според мен. И не щото мойто е много малко за градина и училище.
И аз тях имах предвид, като прибавям и синдикатите, които май не знаят какво точно искат.А за учителите то е ясно- няма как да учиш и възпитаваш на човешки добродетели, като нямаш какво да ядеш.  Peace
h.kirova   smile3501
Аз моят тест ей сега си го намерих- от 24.10 е-т.е утре.И ми стана едно мило и готино.Вие пазите ли си ги?Аз си пазя и двата. Laughing

# 23
аз по-скоро щях да питам не се ли навиват такситата като кажеш, че бебе трябва да возиш...

за синдикатите и на тях  #Cussing out #2gunfire Wink

Моят тест не си го пазя - и двата не ги пазя, де. Изхвърлих ги веднага, не ми е и минало през ума да ги пазя....

# 24
Честити мвсечинки на бебетата Нелия и Александър !  bouquet

Аз си пазех положителния тест, ама при ремонта мъжо май го е или изхвърлил или забутал някъде. Миналата година точно по това време сме направили бебо.  GrinningИначе теста май си го направих 10 -11 ноември май..

Да се поФаля - тая нощ бебуни спа спокойно, пропусна нощното хранене (тоест яде в 5 часа чак ) и после спа до 9, че и ние с него Mr. Green Не се бях наспивала така от доста време. А и днес е хубав ден - едно слънчице е пекнало  Grinning (засега де)
А сега видях, че има и други месечинки - честито и на тях   bouquet

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 10:37 от Andromeda

# 25
Добро утро Simple Smile
Честити месечинки  на Нелия, Александър, Тодор, Калоян  и Деян   bouquet

Аз съм в размисъл за кой да гласувам, много сте готини  Hug

# 26
Честити месечинки и от нас!
Гласоподадох се! Бях затруднена.
Аз си запалих парното тази сутрин и май времето взе да се оправя. Та мисля като се събуди и напапка да се парозходм малко.
Аз моя тест си го направих проформа - бях сигурна, че този път е станало, но си го ноправих у едни приятели, че им бяхме на гости и напът спрях в една аптека.Когато обявихме - по скоро ни разкриха, че чакаме бебе - беше на Нова година точно и като им казах, щяха да паднат - как така с мъжо сме се разбрали, без те да се усетят.
Като споменахте тази тема и на мен ми стана мило и слязох да цункам "двете чертички"
Имам чувството, че има сополи, но в носа и няма нищо, като и пръсна от Стеримара много рядко изкарвам нещо по-вече от рев.Но все нещо ръмжи и сумти и се притеснявам.
А по въпроса за ортопедите  да сте чули нещо за Станчев от клиниката в Горна Баня??????????
http://www.intermax.pl/katalog/produkty.php?id=1&kolekcja=9&str=3
аз се заплеснах тук и опуснах парното Embarassed
А за СТАЧКАТА - мисля, че синдикатите ни прее....ха много яко! Не е виновно само правитерството.а сред гилдията има много идиоти.И според мен по-възрастен учител от 40 годишен е за пенсиониране от системата.Казвам го като израстнала сред гилдията и като работеща в тая сфера

# 27
Ей ме на и мен.Мрачно е навън и мойто настроение също.Пак оставам сама до събота и направо ми се викааа  #Cussing out
Евичка е спокойна засега и поне имам време за туй онуй.
Вчера бяхме на преглед-оправила се е милата ми и в понеделник ще слагаме последния Пентаксим.Тежи 6300кг,ама нали казах вече дохранвам,защото наистина нямам сили за повече цедене и когато имам време тогава го правя.
Ние имаме 6 хранения-6.30,9.30,12.30(13.00), тук следва или точно след 3 часа или преспива и на четвъртия хапва, след това 19.00 баня и папане и последно 22.00 или 23.00 храня я ,а тя буквално спинка  Laughing Замествам едно хранене по обяд иначе другите сме на кърма.От понеделник започвам да я захранвам с картоф и тиква  Party
Вчера с мъжа ми си купихме пореден пъзел-голями любители сме и снощи редихме до никое време.Днес ще продължа
Веси честита месечинка на първо място   bouquet Ева се оправи от Аугментина,дано и на Нелия да помогне Praynig Аз давах със спринцовка и й държах устичката отворена-притисках бузките й -така я принуждавах по-скоро да преглътне.Иначе и при нас имаше борба-особенно Мукопланта хич не го обича и едва й давах по 2-3 пъти,а трябваше да е доста начесто
Честити месечинки на другите мами   bouquet
Аз вече гласувах  Peace
Какъв ще е новият конкурс?????????????

# 28
  • София
Добро утро!
Честити месечинки на сладките бебоци  bouquet
Аз си пазя и двата теста,че нали имам близнаци Joy
Уф моя Ради от 21ч до 6 сутринта спи после хапва и пак сън до 9ч,но брат му от 2 през ноща е почнал да мрънка,на всеки кръгъл час като часовник с куковичка е.Кага ще почне и той да спи по 8ч без събуждане,много ми тежи това недоспиване.

# 29
Добро утро  Hug
Още не съм ласувала, искам пак да видя снимките...
Аз си пазя и трите теста. Бебето си го направихме на 29 - ти, а тестът си го направих на 9-ти, след като ми закъсняваше с няколко часа /идваше ми на 28-ми ден/. А си го направих толкова скоро защото се разболявах и бях решила да си взимам колдрекс. Та в аптеката дълго се чудех да взема ли, да не взема ли тест. След толкова месеци бебеправене вече се бях примирила, че няма скоро да стане и бях почти сигурна че не съм бременна, но понеже не ми идваше за всеки случай взех...Като го направих, излезе бледа втора черта  Grinning Първият човек, на който се обадих беше сестра ми - тя ми каза, че и при нея чертичката е била бледа в началото и като осъзна какво и съобщавам започна да крещи. След това се обадих на Десо и му казах : "Направих си теста, излезоха две черти", а той притеснено ме попита "това лошо ли е". Като му обясних какво е това, за нула време се прибра вкъщи нахилен... Grinning

Искре, това е за теб - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231458.0

Общи условия

Активация на акаунт