Отговори
# 105
  • Sofia
Рени, аз видях, че сте готови, ама чак след като постнах ...  Embarassed За зъбките - майка ми каза, че на мен, сестра ми и брат ми само ги били почукнали с лъжичка и лесно били пробили - ама нещо не го разбрах това какво точно е имала предвид...
ние чакаме дзверко да се събуди да го къпем.
За обръщането питам, щото нашия иска помощ. Виж ако има лесно - направо ще седне - хич не му харесва света от легнало положение ...
софи82 - долните в средата.

# 106
  • София
Хайде и аз да честитя месечинките на сладките бебенца в края на деня!

За въртенето Ема го прави от корем на гръб, от гръб се обръща на страни - това е когато я кърмя легнала и не и е интересно само да суче се върти на другата страна да види какво става  Laughing  храним се търкаляйки се Simple Smile

Беболинчо, много е сладък малкия манекен на шапки!

Стефи, браво за цигарите, аз ги отказах като забременях, но ми се пуши и сигурно като спра да кърмя пак ще ги почна  Sad, кефи ме да пуша - това ми е проблема.

# 107
Ама мале, колко съм проста... Честити месечинки на всички   bouquet Много да ви слушкат малките сладкиши (е, и вие понякога да ги слушкате  Wink)
Тази вечер като съм сама ще съм виден спамер Simple Smile

И като съм почнала да спамя - искам да Ви поздравя всички с една много любима песен Поздравче. В момента си я пеем дружно със сина ми (той приглася с ааа и ооо  Mr. Green)

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 21:26 от Renie78

# 108
  • sf
по учебник първо растат долните два предни зъба, ама винаги има и изключения  Laughing
аз па имам рабита и тряя се захващам, ама ще намина после пак

# 109
Моята маймунка няма никакви желания да се обръща нито от корем по гръб, да не говорим пък от гръб по корем  ooooh! . Въобще, хич не обича по корем, само пъшка и се "клати" на тумбака си. И да става няма намерение скоро, само си повдига нагоре коремчето и дупето и така се мести насам-натам  Rolling Eyes . Аз т'ва упражнение за обръщането не мога да го видя от записа на "Часът на мама", много забива и нищо не се разбира. Може ли някой пак да светне как става Praynig, че ме е страх да не и изкълча я ръка, я крак.

# 110
  • sf
и Кико не прави опити да с еобръща. ама като се замисля, той постоянно ми  е в ръцете. на леглото само спи, нема кога да почне да с еупражнява. ще го строявам май  hahaha

# 111
Силве това с акрилните овце много се смях  Laughing
Яна много са готини снимките   bouquet
 И аз да честитя на всички месечинките   bouquet
За обръщането в момента малко сме в застой, може би и настинката и влияе, определено в момента повече спи и през деня.

# 112
  • Sofia
alibabali , не са топлкова крехки колкото изглеждат. Аз се притеснявах на моя да не му измъкна ръцете, ама сега като ме хване и се набира да става и аз си му помагам. Даже понякога го повигам само за ръце и той много се кефи Grinning.

А упражненията за обръщане верно са много неразбираеми.

Моите мъже сега се приспиват - да видим след колко време ще ме привикат  Crazy

# 113
  • sf
ох, на мен поне вечерното приспиване ми го спестява, яде и си заспива сам в леглото. а Вероника я друсах на ръце до 8мия месец  Crazy
аз па вися в продавалника и се чудя ква далавера да завъртя- голяма краста  hahaha

а какъв ще е другия конкурс, да знаем какви снимки да си подготвим  Wink

# 114
Може ли пак линка към тези упражнения, че съм го пропуснала  Praynig

# 115
Ей Рени мерси много за поздравчето  Hug Това и на мен ми е много любима песничка  Mr. Green

# 116
Софи, в предишната ни тема има линк, май Кати го беше пуснала. Ако не ти се търси, влез в neterra.tv , но може да ти иска регистрация.

# 117
  • Sofia
Моя мъж е надобрял - дребния си лежи в леглото и си е гушнал неква тензухена пелена и почти е заспал Simple Smile

# 118
Привет и от мен.
Гласувах в анкетата,много сте готини вси4ки  Simple Smile
И аз тази ве4ер си къпах Пепун сама,понеже мъжо е на работа,а свеки беше на събрание,та справихме се някак си,накрая с плакненето видях малко зор,4е то 6.500кг трудно се държат в едната ръка.
От няколко дни бебо е много неспокоен,дали като е лошо времето и не излизаме незнам,но иска все на ръце,докато го оставя в леглото и пищи все едно е на тръни.През деня спи 2пъти по 30 мин и това е  #Crazy ,луда ме направи това дете,а преди какво кротко и спящо беб4е беше Sad .
Отивам да лягам 4е сутринта ме вдигна в 06.00,да не ме изненада и тази сутрин.
Лека нощ!

# 119
  • София
Е вашите вече проходиха.
Къде са тези упражнения че не ми се рови,а и мойте не ги слагам по спалнята само в леглата и в люлката и шезлонга.
Стефи на там ги насочва защото имат съмнения за ДЦП или щото са по добри специалисти?

Общи условия

Активация на акаунт