Отговори
# 180
  • USA
Момичета, може ли да ми кажете по колко Вигантол давате на мъничетата? Моето е около 6,5 кг.

Там там, на мен ми помага лактогенния чай, само отвара от анасон - също . Може да пробваш ако искаш.

# 181
  • Sofia
Winx, нашия е на 2 капки.

# 182
  • USA
Аркси, това на ден ли?

# 183
  • Sofia
Да - на ден

# 184
Момичета, може ли да ми кажете по колко Вигантол давате на мъничетата? Моето е около 6,5 кг.
Педиатъра не ти ли е казал колко? На мойта също и давам 2 капки .

# 185
Нашата докторка ни каза по една капка и така сме от 20 ден .

# 186
  • София
И Дейви е с 2капки.

# 187
  • sf
Indiscipline, защо   не ти харесва Делфинката Елена?

# 188
и аз давам 2 капки и 4 зимафлуор.
Днес купих книгата на Бон Апети-3 номер-доста е тъпа.Нищо интересно не прочетох.Заглавието и е Хранене на детето.Аз я купих заради захранването,а информацията е оскъдна.Дадох 5,20 и съжалявам.Няма да купувам други броеве.
Днес ви се похвалих за млякото и съжалявам вече.Следобед изобщо не искаше да яде.Вечр са минали 5 часа от последното ядене и пак му се муси на млякото.Дано да е моментно,че нямам нерви вече.
Гласувах и аз,но докато се усетя сте пуснали темичката без моя снимка.Нищо ,да не съм бляла.При тази конкуренция шансовете са малки Simple Smile.Успех на всички.
Отивам да готвя пиле с ориз.Понеже моя все мрънка,че ориза е слепнал взех Анкъл Бенс(дано не съм го написала грешно).Ще пробвам. Hug

# 189
добър вечер  Simple Smile
Уинкс- Ева е на една капка-тежи 6300гр  Peace
Там-там дано да отмине бързо кризата-взимай чайове и цеди дори и нищо да не излиза-така определено ще стимулираш.Аз със цедене я храня вече повече от месец,а в началото на кърменето не цедях и 10 гр дори  Hug И спокойно без тревоги,че тоа много влияе  Heart Eyes
Днес купих аптамил 2 -и на него пише от 4-8 месеца,а на предния от 0-4 месеца.Сега ако имам още от Аптамил 1 може ли да й го додам или не трябва  newsm78 Нещо се обърках.Плюс това на описанието на кутията таблицата за дозите започва от 5 месец(ама това почнат ли такъв или навършен 5-ти месец)??Охх дано да бях ясно с въпроса Blush
Тъкмо днес щях да пиша че Ева още не се е обръщала,но тази вечер след баня го направи 2 пъти от корем на гръбче и веднъж обратното.Ама не мисля че ще е системно и едва ли е усвоила упражнението  LaughingТака е и със смеенето на глас-на някои мои маймунджулъци се смее днес,а утре не иска,смее се пък на друго-демек не осъзнава милото още

# 190
И ние сме на две капки.Искра,какво чувалче купи,за количка или друго,покажи моля!
Всички бебета обичат огледалца,аз харесах в Пигиса под формата на зайче и др.,но нещо е много размазано.Днес купих страхотна играчка на Нико-гривна за ръка на Чико,има огледалце,дрънкалка и гризалка.Той си игра с нея,аз пих капучино-супер ми е спокойно с бебо.
Ама се притеснявам за Надина,твърди че я боли ухото,сложих и капки и топла кърпа,ама ще трябва доктор май.
При Драганов мина супер-наговори ни обичайните,че му е хубаво дупето за пердах,че мъжете са тъпи говеда и ще си го гледаме до 30год.,щото тогава му идва акъла на мъжа.Добре че имал кака да да вижда пример за себе си и разни такива.Нико повърна,инъче се смя през цялото време,а Драганов вика-нищо,то мъж ако не пръдне или не се уригне какъв мъж е.
За Надина пък викаше-страхотно дупе,да му мисли баща ти,трътка,мекица и така,абе майтап.

# 191
Angela, понеже и моя мъж мрънка против слепналия ориз купувам бланширан и го правя с 4 чаши вода на 1 ориз ( на опаковката пише 6 Shocked). Всяко оризче седи по отделно, идеален е. Пробвай и съм сигурна че ще го хареса.
Уф, ще къпем звяра....после пак ще пиша.

# 192
  • Sofia
Ками, давай до  към 6ти месец 1ца. Иначе е от 5ти навършен. И ХИП са по същия начин. Принципно педитата на запад препоръчват 1ците до към 6ти месец.

Яна - за количка на Джордани, ама съм виждала да ги слагат и на Чико. След малко като приспим дзверо ще го снимам и ще покажа.

И на нас Драганов ни ги наговори същите.

# 193
И на нас Драганов ни ги наговори същите.
  newsm10
аз като казах -1 имах предвид от преди да забременея  Mr. Green
за вигантола: 2 сутрин + 1 вечер. Това защото малчо много се поти и фонтанелата му е много отворена още.
Да се похваля днес извиках едни батковци в къщи да изчистят килимите и дивана с професионална машина, защото мъжо цяло лято не се накани да ги занесе да ги изперат. И сега ми е едно чистичко и свежичко  Laughing ии не чак толкова за хвалене: утре идват скъпи гости за няколко дни  Wink Стискайте палци да не си изпускам нервите и да не съм пак зла и проклета  hahaha

# 194
  • Sofia
Ками, давай до  към 6ти месец 1ца. Иначе е от 5ти навършен. И ХИП са по същия начин. Принципно педитата на запад препоръчват 1ците до към 6ти месец.

така знам и аз, че е хубаво да се почне към 6ия месец, обаче на теория може да се дава след навършени четири, започнат 5ти.   Peace

Аз в събота пазарих играчки за Макс, обаче в тоя Пигис няма лой знае какво хубаво. Обаче в Premaman има интересни играчки, сложила съм снимки на въпросните играчки, ако някой друг е на тази тема.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152096&view=1&photo=25

Искре има и такава с огледало, но най вървежни са цветята, пеещи са, И на Мати са му интересни даже    Mr. Green

И сега няма да спазя добрия тон   Naughty   обаче хайде моля ви да спрем с тези постове, как "моето гардже", нали е най хубаво, вече проговори, върти се от ляво на дясно и от дясно на ляво, прави челна стойка и дели и умножава три цифрени числа. И това е съдържанието на 90% от писаниците на някои от нас. Много моля!!!  Ще напомня два простички факта - за някои от нас, които сме си гледали каките и батковците, по време, когато въпросните дами даже не са знаели как да пипнат малко бебе е смешно, а за други на които им е за първи път и са по притеснителни(пък имаме и бебчета които са родени недоносени) е още един повод за тревога. хайде в старанието ни да покажем колко сме най да не е за чужда сметка.

Общи условия

Активация на акаунт