СНБМ - инициативи - 14 част

• 14 713
  • 430
  •   1
Отговори
# 285
  • София
  Като стана въпрос за ел.регистър, аз пак да кажа че смятам, че ще настане объркване с подаването на заявления през нета и че това е неравнопоставено спрямо майките които нямат нет.

# 286
от нова ми казаха, че ще го излъчват в централната емисия от 7:15 в събота. всички пред екранааааааааааааа..............
и също така казаха, че всеки ден до пресконференцията ще коментират темата за майчинството и парите, за да се вдигне градуса. сладури големи

# 287
  Като стана въпрос за ел.регистър, аз пак да кажа че смятам, че ще настане объркване с подаването на заявления през нета и че това е неравнопоставено спрямо майките които нямат нет.

Мими, решено е вече, пари са дали от общината и няма да се спре проекта така или иначе. Нека видим какво ще стане догодина и ще се намесваме тогава. Просто вече сме пред свършен факт. Като го говорихме преди всички бяха ок и ние дадохме такова мнение, сега не може да се изметнем изведнъж.

# 288
Хриси, ти нали имаше някакъв контакт с БТВ, успя ли да говориш с тях, защото гледам, че всичките хора, до които сме пратили мейли от БТВ са ги изтрили без да ги прочетат Rolling Eyes Това е доста кофти.

# 289
Момичета, успях да внеса писмата в Министерски съвет, МТСП и народно събрание. За съжаление само от МТСП са ми дали входящ №. В МС трябва да се звънне в понеделник, а за НС ще се разбере с Хриси как да вземем номерата, че и там е сложен механизма.

За министерство на финансите Кали е написала.
Браво на Нова тв   bouquet

# 290
Звъняха ми и от радио София, също искат коментар след пресконференцията, пак додох телефона на Хриси, само че нещо не мога да я открия аз, пък камо ли журналистите.

Момчето от радио София изказа желание да ни търси и за коментари по други въпроси и аз го уверих, че сме готови да коментираме всякакви въпроси, свързани с родителството и децата.

# 291
момичета, давате ли си сметка какъв шум ще се вдигне. всички трябва да сме много подготвени по всяко време. четете писмото и ако имате неясноти питайте. хриси, да ни е жива и здрава ще ни ограмотява. няма назад!!!

# 292
  • София
pismoto do finansite e prateno- niama vhodiasht nomer poneje bilo do oresharski adresirano i ne sa dali

# 293
  • София
   Кали аз не съм против ел.регистър като цяло, но бях останала с впечатлението преди да се приеме, че ще е само за справки за свободни места и докъде е стигнало класирането. Съгласете се че при тези оскъдни места, родител без нет, докато отиде да подаде през детската градина молба ще е доста заден номер, ако има доста желаещи родители за ДГ, който имат достъп до нета. Все още имам съмнение и дали наистина ще се справят с всичко до НГ и кога ще информират родителите за промените и възможността да се подават молби през нета.
    Браво на Нова Тв дано и други се включат. Може пък от БТВ да прочетат от другия мейл пратената покана  Thinking

# 294
Момичета, съвсем набързо че нямах нет.
С БТВ съм говорила, казаха че знаят, даже са получили 2 пъти писмото  Mr. Green
говорила съм и с Габи Наплатанова от новините и със сутрешния блок.
Имам уговорка за интервю с Хоризонт, радио София и радио Пловдив  Peace

# 295
  • София
  Хриси  bouquet  bouquet  bouquet
  Може ли някоя мама, която ще е утре на лекцията от ФРГИ да ми прати на ЛС тел.номер, че като се знам каква съм като нищо няма да се оправя къде да дойда  Embarassed

# 296
  • София
Хриси и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 297
  Хриси  bouquet  bouquet  bouquet
  Може ли някоя мама, която ще е утре на лекцията от ФРГИ да ми прати на ЛС тел.номер, че като се знам каква съм като нищо няма да се оправя къде да дойда  Embarassed
В пощата има писма от мен с файл с данни - таме има телефоните и на Ради и на Силвия. Хайде и да кажеш ка е минало   bouquet

# 298
Момичета, имам ЛС от мамма, ето каква тема е песнала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241447.0 Има ни и в календара за събитията, над рожденните дни. Много благодаря на Мамма Hug

Влади, ще е хубаво ако имаш възможност утре да сложиш на сайта инфо за пресконференцията ни Praynig

Хриси днес е успяла да направи копия за журналистите, добре, че Доли ми каза, че е имала такова намерение, защото тъкмо се готвех това да правя Laughing Хриси каза, че на журналистите ще раздаваме само писмото, без други материали, защото там е описано всичко. Ще донесе и папки и брошури на сдружението. Аз съм си изпринтила списъка за контакти на журналистите, остава да си направим корекции на визитките с новите титли Laughing и Хриси на брошурите с новия си телефон.

Мисля, че сме готови за понеделник. Ако се сещате още нещо казвайте Wink

Танче, аз се чувствам изключително неподготвена относно темата на пресконференцията, цифрите малко ми бягат на мен, това сте го разбрали отдавна Embarassed Laughing Ако се чувстваш подготвена мога да ти прехвърлям и на теб журналисти от понеделник нататък, почти 100 % съм сигурна, че бтв , нова и може би канал 1 ще проявят интерес и ще ни поканят. На Хриси бая нанагорно ще й дойде Thinking

# 299
от нова ми казаха, че ще го излъчват в централната емисия от 7:15 в събота. всички пред екранааааааааааааа..............
и също така казаха, че всеки ден до пресконференцията ще коментират темата за майчинството и парите, за да се вдигне градуса. сладури големи

ИИИИИИИИ, евала  bouquet Това чак сега го видях ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт