Отговори
# 45

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ТЕА И ВЛАДИ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ

# 46
Чстито на Теа и Влади!

Да са здрави, умни и щастливи, хубаво детство и много късмет!

# 47
 ura  ura  ura newsm59НА КРАСИВАТА ТЕА И  И СТРАХОТНИЯ ВЛАДИ  nbirthday

# 48

Честит рожден ден на чаровната Теа! Нека има безгрижно детство, изпълнено със слънце и усмивки...Нека бъде жива и здрава и да радва много мама и тати...

Ради, щастлива съм, че мога "да споделя" този празник с теб! Целувки!

Честит рожден ден на Влади! Нека бъде жив и здрав...Нека има безгрижно детство...

За мама Точка -

# 49
  • Пловдив

Честит рожден ден на Тея и Влади!!!Да сте живи,здрави и много послушни

# 50
Здравейте и от мен!
Този път видях навреме, че има нова тема  Sunglasses

Деничка, честито за крачетата, нека са му здрави и послушни и да не го спъват, нито на двора, нито в живота  newsm53
Сега вече ще си имаш пешеходец за рожденния му ден Simple Smile

Честито на всички празнуващи рожденници!  newsm38 Да са живи и здрави и много весели деца

# 51
само прелитам....
Честит празничен месец на цялата ви компания!
Дано имате здрави и щастливи дечица, които да ви обичат и уважават!

# 52
  • София, Дианабад
Честит рожден ден на прекрасната и любима на Борис Теа! Да расте здраво, послушно и много усмихнато дете и скоро да зарадва мама с едно зъбче.
Честит рожден ден на сладура Влади! Да бъде здравичък и все така сладък  Grinning
Супер е темата - започна най-хубавия месец и повече от месец в годината  newsm44 newsm44
Да се похваля, че на Борис му изби още едно зъбче от горе и е на път другото до него и имам чувството, че сега няма да спрат да излизат. Слава Богу минават доста безпроблемно засега.

# 53
Честит първи рожден ден на Теа и Влади! С пожелания за много здраве, щастие и безгрижно детство!

За Ради и Точка

# 54
ЧРД И НА ВЛАДИ И весел празник на мама ТОЧКА!!

# 55
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ !!! nbirthday ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ !!! Tada

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ТЕА И НА ПРЕКРАСНИЯ МАЛЪК МЪЖ ВЛАДИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УМНИ И ДА НОСЯТ САМО РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!!!

ПОЗДРАВИ И ЗА ТЕХНИТЕ МАЙКИ РАДИ И ТОЧКА!!!

# 57
# 58
  Ей,страхотен месец започва наистина  bouquetСамо празници и хубави поводи!!!!!
  ЧЕСИТТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА КАЛИНА,ГЕОРГИ,ТЕА И ВЛАДИ!!! newsm38 Tada
   Браво на проходилия красив мъж Теди newsm68
  Аз не съм ви навестявала отдавна,но много работа ми излезе smile3529  typeuuПри София-нищо ново,освен че от няколко вечери не иска да заспива сама ConfusedПрез деня няма проблеми,спи си,но вечер,въпреки че се прозява и едва гледа Tired, всеки опит да я сложа в леглото й завършва с рев SadВземам я,пробвам след половин час-същата история;накрая заспива от изнемога в ръцете ми CryНямам идея какво й става,и не знам как да се справя ConfusedНе вярвам да е от зъбите,едно,че още няма и наченки на зъб Mr. Green,и друго-не проявява някакв признаци на раздразнителност Thinking
  Иначе,взехме проходилка от една колежка-пърпори по 1-2 часа на ден в нея,но и там бързо й омръзва;общо взето,място не може да си намери,и трудно се задържа в кошарата или проходилката за повече от 20 мин. Crazy
  Това е засега от мен,
  целувки на всички Heart Eyes

# 59

Благодаря,момичета! ПОчерпете се за здравето на Владко!

Ради,да ти е жива и здрава малката бонбона!Да порасне голяма, готина и умна мацка.От сърце желая-весел празник!Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт