Отговори

29.09 - Ангелина на velinova07.10Юлияна и Станислава на Esma14.10 - Виктор на TALI 1
23.10 - Калина на antoshkaГeорги на Dil

24.10 - Владислав на ТочкаТеа на Lightblue27.10 - Мария на Angeliha28.10 - Неда на ЦветинаТеодор на Веси 1Ян на Catty
29.10Моника на Бубулина7730.10 - Николай на Веси С.Анелия на Елимира31.10Илина на ЗЛАТИ
01.11 - Теодор на ДеничкаБорис на Дари МКатерина на GugiМаксим на Бунгичка
02.11 - Александра на SalviЕма на Gadamer03.11 - Александър на бебка и бебкоАнгел на dreben78София на Raliar
04.11 - Дарина на AngelEyes05.11 - Георги и Антония на Radi TwinГеорги на ivanka1979
06.11 - Боил на benightedАндреа на myrenаМагдалена на kachka07.11 - Ваяна на IvicheГеорги на MagieA
08.11 - Михаил на mashaМихаил на echiНикол на Peti n09.11 - Данаил на KarilКристиян на dima1980
10.11 - Каан на МamaminionАлександра на Мими и Dr.JendМихаил на bedstvieto
Полина на ki4o22Моника на monita911Симона на Simona s
12.11 - Калина на SiqВелизар на mariya86
13.11 - Ния на МерелинИвайло на КлюкаркатаИвет на Анита 1Александър на Jenny_bГабриела на Сhapelita
14.11 - Лина на Ronja15.11 - Гергана на Роси74Даниел на raqtimeГергана на pepipetiaДиляна на SbrynyДариян на dima_dari
16.11 - Дани на sofkobofkoДимана на eli_mamaНикола на МишенцеИвана на tzuky
17.11 - Ралица на ЖужаРадослав на lina_d18.11 - Вилхелмина на sheherazada
19.11 - Йоана на ФъстъчкаЗлатина на ZLATNAПитър на julia asenova
21.11 - Мартин на mina77Дарин на ВениАлександра на lavitsata1000Анна - Мария на mama_na_anika
22.11 - Кристиян на Теди91Михаела на nadi mishi

22.11 - София на gorisВиктор на santanqelaГабриела на афродита23.11 - Моника на Pam219Йоанна на blaqМоника на pebble
24.11 - Алекс на БубалинаМая на bebonina26.11 - Борис на СофияНикола на kreoАлесия на Бимба25София на SOPHI
29.11 - Димитър на Мони30.11 - Дана на Grig01.12 - Мириам на djein03.12 - Йоана Албена на Шоколадкина

Септемврийско - октомврийско - ноемврийско - декемврийско ноемврийчета са
40 и 52 , от които 2 двойки

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА
потребител noemvri парола 12345 smile3509

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ

Family-bg.com          Арбор ООД          ДаНет Електронен магазин          Barbaron          ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе!          Dibo

МаЛеЧкО - Винаги различни          Магазин "Мечо Пух"          ПИНОКИО - истински приятел от първия ден          Premaman

Специализиран детски магазин "Бебе маркет"          Детски играчки          "КРЕМИ 74"ЕТ          Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК         

Стефи - царството на детските стоки

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В СОФИЯ

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ ВЪВ ВАРНА

ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:

НОЕМВРИйската душичка духа първата свещичка!
Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони"!!!
НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!
НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!
Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 15:34 от Дени4ka

# 1
Най-накрая първа Mr. Green

# 2
Дени, нарочно не съм първа днес Blush

# 3
# 4
# 5
  • София
 newsm51

# 6
  • sofia
Честит първи рожден ден на Калина и Георги  Tada  bigdance2 newsm38

Много да радват мама и тати и да порастнат бързо и неусетно.

Борис ми къса нервите, Теди не може да заспи от него, не може да играе спокойно и ако не реват двамата в един глас, то поне единия ще мрънка и недоволства  Crazy
Оплаках се, хич не ми празнично настроението, нещо ме друса нервата.......и пиша букви по заповед на щуката със специална подредба Laughing

# 7
  • София
Привет и от нас!
Айде в новата темичка да свърша едно добро дело Grinning и да поканя в редиците ни още едно НОЕМВРИЙЧЕ.Казва се Маги и е точно 10 дни по-голяма от Дана.На 20-ти ноември ще празнува първия си РОЖДЕН ДЕН  bouquet Голяяяма чаровница, с руси косички, теменужени очи и....очарователен апетит.До тук с моето представяне, повече ще ви разкаже майка и, с чието приятелство/а отскоро и "кумство" Joy/ мога да се похваля.
Не знам за вас, ама аз съм вече в съвсем трескаво очакване на общия РД. Днес събрахме за 2 часа Дана и Маги и  ми се видя екстемно, а  26 бебета накуп.... Joy  трудно ми е да фантазирам в такива размери.
Ооооо имало малки рожденници и проходили юнаци!!! Честито малчовци ,ние с Дана ви пожелаваме най-послушните родители на света!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 20:14 от grig

# 8
# 9

Честит празник на Георги на Дил и Калина на  Антошка

# 10
# 11
Здравейте всички  Hug
Минавам набързо да кажа, че всичко при нас е наред. Ян е добре, вече ходи и в неделя има рожден ден. От половин година се преместихме в нов блок и никой не иска да ни прекара интернет, затова ме няма. Надявам се скоро да имаме.
Честито на всички празнуващи!
До скоро.  Simple Smile
П.С. Роня, не можах да ти отговоря - кутията ти е пълна.

# 12
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Калина и Георги, да растат здрави и щастливи умни и красиви!!!

# 13
Момичетаааа, Тедката направи днес първите си самостоялни крачки newsm68 Както си гледах "Часът на мама" и го видях да минава пред мен без да се придържа по дивана или по мен Shocked Вървеше все едно винаги го е правел Simple Smile Сега шета напред - назад и отвреме на време се пуска и прави някоя друга крачка... Party Направо ми се напълни сърцето! Heart Eyes

Верче, добре въртиш дупе, душо! Mr. Green
grig, ами къде са двете чаровници, мама и дъщеря?!? newsm78
Catty, да ти е жив и здрав проходилия малък мъж! Simple Smile

# 14
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден на Калина и Георги nbirthday
Ние днес с Михаела имахме премеждие. Сутринта си купих боя за коса,защото имах час за фризьор след обяд. И като се прибрахме детето разопаковало боята и си играе.Докато се обърнах и като я поглеждам,спукала тубичката с боята и явно я е опарило и се сърди.Педито каза да я водя на промивка,но аз я заведох при УНГ прегледа я човека и каза,че не е погълнала нищо. Сега долната и устничка е много подута. Много се протесних,но аз съм виновна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт