Отговори
# 15
Здравейте и от нас с Поли.Ей,Иве снимките са СУПЕР smile3509,направо се пренесох  и аз сред тези красоти.ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  КАЛИНА И ГЕОРГИ bdbaloni newsm51 smile3525 smile3510Пожелавам на двете сладурчета,много здраве,щастие късмет в живота,и едно незабравимо детство ,изпълнено с много игри и забавления.Весело изкарване на празника  bigdance2 dance Tada.На мен май ще ми се наложи да тръгна на работа,а така не ми се тръгва,не ми се дели от малкото ми сладкишче.Като си помисля,че ще пропусна толкова незабравими моменти ,ужас.Имам едно питане,мисля майка ми да ми вземе по нататък майчинството,но немога да открия счетоводителя ни да го попитам,какви документи са ми нужни.Ще помоля някоя мама която е smile3521 запозната да ми пише.Благодаря предварително

# 16
Честит рожден ден на мома Калина и Георги!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Много спокойно и щастливо детство им желая!!

Честито прохождане на мечо ТЕДИ на ДЕНИЧКА!!!  bouquet

# 17
Честит рожден ден на малчовците Калина и Георги!!! Да са живи, здрави и весели хлапета.][/color]

# 18
  • София - Дианабад
Дени, браво на Тедката! Grinning
ki4o22, може да си зададеш въпроса в "Майчинството счетоводно" : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224038.960

Приятна вечер! Grinning

# 19
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ    nbirthday newsm38 ДИЛ, ДА ВИ РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕТО! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩУРИ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО  newsm51 smile3525 newsm51

Много цунки от снахата за Гого  Heart Eyes Laughing

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 20:26 от Изабела

# 20
Дениииии, браво на Тео  Hug Честито ти проходило момченце. Хайде сега и прощъпулника с питката  bowuu.

# 21
честито на всички сладки дечица вече навършили годинка-днес и предните дни

желая им от сърце да са здрави,весели и винаги усмихнати дечица

# 22
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ, ПОРАСНАЛИ СЛАДУРКОВЦИ КАЛИНА И ГЕОРГИ!
НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СА ЗДРАВИ И ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

ЧЕСТИТО И НА ПРОХОДИЛИТЕ!
Днес се видяхме с Lina_d и Ради и той смело крачи, голям сладур.
Мерелин каква награда си спечелила, че не разбрах newsm78
Ивиче снимките са супер, поне тези които успях да разгледам снощи, че Никол много не ме остави на мира. Няколко вечери подред е много кривичка, предполагам от зъбките, ама тях ги няма.
Goris ние днес бяхме на проба Манту и в петък ще видим дали е ок.
ето и малко снимки
тези са от предната среща:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154536&photo=8
а тези от днес:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=154536&photo=14

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 21:19 от Peti_n

# 23
  • Пловдив
Здравейте и от нас! HugЧестит първи рожден ден на КАЛИНА и ГЕОРГИ!!!!
Ние да се похвалим,вчера направихме 2-3 крачки сами.все се държи за мебелите ,но незнам дали щото имаше и гости и той да се изперчи ли взе че се пусна няколко пъти и правеше крачици...пу-пу

# 24
 baloniЧестит рожден ден на Георги и Калина !!! baloni
Честито на малките пешеходци и озъбилите се сладури  girluu
И Мина вече се пусна няколко пъти сама и съответно се запозна с пода отблизо Wink засега меко, дано се научи да пада леко  Peace

Честито на Мерелин и сладурката Ния  bouquet

# 25
 Ивиче, страхотни снимки. Отдъхнах си малко от четенето докато ги разглеждам Peace
Момичета благодаря ви за подкрепата!
  Hug
Пожелавам успех на всички студентки!!!  Simple Smile
Честито и на Мерилин и малката Ния - Сладурия!!!   bouquet
Дениии, честито пешеходче. Да е живо и здраво!!!
А моя пешеходец цял ден мрънка, а на моменти даже си плаче. Майка казва, че така прави само аз като съм си вкъщи. Понеже съм се затворила в едната стая и чета, той постоянно иска да е при мен.
Хайде лека на всички!!!
П.С Включете ме и мен в този Скайп! Аз съм mamaminion

# 26
 newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И НА КАЛИНА! ДА СА ВИНАГИ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ! newsm38

ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ!

Peti_n,  прибрахте ли се преди дъжда?
Никол с тези сини очи е голяма красавица.

# 27
 smile3525 smile3525 smile3525Честит Рожден Ден на Георги! Да расте здрав, красив и умен и да радва братята си и родителите си! Да има красиво и щастливо детство! Дил, честито!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 28
Благодаря ви, мили момичета, за прекрасните пожелания  Hug Heart Eyes
 Ето и обещаната почерпка / не изглеждат перфектно, но пък са невероятно вкусни/ и
Подробности от празника и повече снимки ще има утре, че сега съм много гроги  Simple Smile
Спокойна нощ и сладки сънища  Hug

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 22:59 от dil

# 29
ДОБЪР ВЕЧЕР И ОТ МЕН!СИМИТО ВЕЧЕ Е ПО-ДОБРЕ И АЗ СИ ПООТДЪХНАХ МАЛКО,ТАКА МЕ БЕШЕ ПРИТЕСНИЛО ТОВА МАЛКО ДЯВОЛЧЕ Simple Smile
МЕРИЛИН,ЧЕСТИТА ВИ ПОБЕДА,ТА ВИЕ Я ЗАСЛУЖАВАХТЕ НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ HugЦЕЛУВКИ НА СЛАДКАТА НИЯ Hug
ДЕНИ,ЧЕСТИТО ТИ ПРОХОДИЛО МОМЧЕНЦЕ Simple SmileДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ВСЕ ТАКА КРАСИВО!
ДА СА ЧЕСТИТИ И КРАЧЕНЦАТА НА ПРИНЦЕСА МИНА Hug
ИВАНКА,ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО И ЧЕСТИТИ ПЪРВИ СТЪПКИ НА МАЛКИЯ ГОГО Simple Smile
Catty,ЧЕСТИТ ТИ ПЕШЕХОДЕЦ! Peace
НАДИ-МИШИ,НАДЯВАМ СЕ МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ВЕЧЕ ДА Е ПО-ДОБРЕ Praynig
А ТОРТИТЕ НА МАЛЪК ГОГО ИЗГЛЕЖДАТ СТРАХОТНИ,СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СА И МНОГО ВКУСНИ GrinningДИЛ,ОЧАКВАМЕ СНИМКИ Grinning
ПРИЯТНА ВЕЧЕР И СПЯЩИ ДЕЧИЦА!

Общи условия

Активация на акаунт