Отговори
# 75
Честит рожден ден на Теа и Влади  newsm59 Желая им безгрижно и щастливо детство  newsm67

Маша,Честито ви християнче,да ви е живо и здраво!

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 22:00 от Изабела

# 76
Честито първо зъбче, bubulina77! Скорошно и безболезнено появяване и на следващите!
Маша, да ти е живо и здраво християнчето, само радости от него!

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕА И ВЛАДИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!ДА СА РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТЕ!

ЗА ЛАЙТБЛУ И ТОЧКАДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!

# 78
Честит рожден ден на чаровницата Теа !!! Най-сърдечни пожелания за здраве, слънчево и усмихнато детство, незабравими мигове с мама Ради  и тати Митко. Хиляди целувки от мен и Ая.

Честит рожден ден на миличкия Влади ! Да е здрав, послушен, да радва мама и тати и да е тяхна гордост.

Поздрави и за развълнуваната мама Радинка

А това е за теб, Точка:

Иве, много колоритни снимки. Имаш страхотни попадения, а в шатрата най ми харесаха кадрите  Peace. То луд на шаренко се радва  Mr. Green.
Маша, да ти е живо и здраво малкото християнче. Много позитивно ми прозвуча поста ти   bouquet.

# 79
Още веднъж -благодаря! HugДнес беше прекрасен ден-само дето толкова се бях затъжила.Стана много импровизирано-наредих масата с идеята ,който има възможност да мине.Е,вярвайте -  цял ден хора влизаха и излизаха Heart EyesИ все наши скъпи приятели,намерили, в работния ден, време да минат да нагушкат Владко.Чувствам се приятно уморена,а Влади заспа веднага,като го сложих в кошарката:)Очаквам включване през нощта,че си хапна малко торта - все пак е негов празника.

Хайде,сладки сънища Heart Eyes

# 80
Да е здраво и честито християнчето Мишо!   bouquet
Честито на престъпалите, проходилите и озъбилите се ноемврийчета!   bouquet
Честита победа, Мерелин!   bouquet Много хубави снимки на много сладки госпожички и господа  Heart Eyes
Ивиче, браво! Супер интересна разходка ни подари  Hug Благодаря!
Веси 1,  Hug  Heart Eyes
Малко снимки от вчера http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4330726 и следващите в албумчето на едногодишните
Спокойна нощ и сладки сънища!  Hug

# 81
Дил, напълни ми сърцето и очите с тези снимки...да  Thinking ти си една щастлива майка !   bouquet

# 82
Честит Рожден Ден на малката принцеса Теа и юнака Влади !!!

Да растат здрави и умни и да станат добри хора!!! Simple Smile

Момичета, гледах снимките от Сити центъра - страхотно местенце!!! Блазя им на дечицата. А колко са порастналииииииииииииии!!!!

Иве, за твоите снимки..само да кажа:  newsm20,,и преди да правим 2-ро дете, може да отскочим да видим кви са ги вършили гладиаторите... Simple Smile

Честито на проходилите, честито християнче на Маша Simple Smile

Нямам време да чета, толкова много честитки!!! Simple Smile

Ради, утре да разправяш!!! Simple Smile

# 83
Честита годинка на чаровницата Теа! Да е здрава, късметлийка и щастливка! Да е здрав и юнакът Влади, да радва мама и тати, да е борбен, силен и успял!
Чести празник на вдъхновените родители!  bouquet
Рени, радвам се, че ще пътувате! Hug Благодарности за повторната покана!
Иве, разкошно пътешествие и много свежарски коментари, разведри ме! Peace
Язък, пропуснах днешната срещичка, било е страхотно /[b]Ети[/b], справила си се със снимките, схватливичка си Mr. Green/, искам реванш! Naughty
Маша, да ти е праведно и добричко християнчето! Praynig
На Никълчо днес му проби 6-то зъбче и стана един усмихнат и спокоен, душичка. Hug Ама пак яде с хиляди зорове и кандърми.  Sick Очилата го кефят...ама да ги сваля и слага, не да ги носи  Thinking...Тежичко ще е да се учим и да свикваме.

# 84
Аз пак по никое време и тук и в чата.. никой няма.
А иначе цял следобед мисля какво да пиша, сега вече съответно нищо не помня  Mr. Green
С Рени коментирахме днес нашия лош режим - вечеря късно и т.н... искам да ви питам - в колко часа се прибирате от разходка примерно, в колко вечеряте и кога лягате. Защото ние продължаваме да скитаме по цял ден, днес се прибрахме в 8 без 15, после докато хапнем и приспим и после ние да ядем и... ето, до сега съм работила примерно.. ама айде, не е всеки ден така. Но преди 1 не мога да си легна. И - аз ли съм нещо разпиляна или всичко идва от това, че вкъщи почти само спим, хапваме, излизаме... абе разбрали сте ми идеята.  newsm78
Хайде, утре пак Simple Smile
Весе, точно за очилата щях да питам, ама гледам и ти си се отчела Wink
Ради, и Мони се допочерпи за здравето на Теа, мноооого благодарим Simple Smile
След днешната среща Сашко има малко ранички - надран е по главата, по лицето.. то от тия бойни мацки нямаше друг начин Simple Smile) Ама и той не си поплюва - току ги цапардоса по главите, или явно заради косичките им.. Опитваше се да отскубне фибичката на Ния днес няколко пъти, а Ема изобщо не му обърна внимание на набезите Simple Smile

Стига толкова разкази за днес,  Hug

# 85
# 86
  • София

Хайде на закускатааааааааааа

Маша, честито ти християнче!!!

# 87
ДОБРО УТРО! То бубалина е сложила трапезата, ама айде от мен закуска за ранобудните и тези на диета Simple Smile :

Жени, има дни, когато с Лина се прибирам след 19.30. Изкъпвам я към 8 и нещо и в девет вече спи. Напоследък почна пак да спи по 2 пъти през деня - след 1 и след 6 и затова и по-късно си ляга Sad Вчера пак до 22 и нещо я приспивах... ooooh!

Но аз пък използвам максимално да сме навън, тъй като в къщи много трудно я приспивам. Освен това ми се скапппппппппппа кръста от качване и сваляне на дете и количка по няколко пъти на ден Sad Та има дни, като изляза след 11 направо в 19 се прибирам. Много е изморително, няма спор  Thinking

Лина се опитва да се изправя сама наййййййййй-сетне  Crazy Резултатът: Падания и цицини нон стоп. А драскотини.....ами аз не и режа ноктите въобще, така че от време на време се раздира Simple Smile

Вчера се видяхме с Изабела и Ели мама. Димана ходи и е много сладка, дано Ели сложи снимки. А Габи е най-кипящото от енергия бебе, което познавам. Последно работи по десния си пас - сиреч, ритане на тенис топка с десен крак  Joy

ей..щях да забравя!!! Добре дошла на МИРЕНА!!! Къде се загубихте толкова време?
и...ПАМ - МНОГО ГОТИН АВАТАР! Simple Smile
Софко, ти да не би да се вече в София, моме? Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 08:39 от ronja

# 88
ДОбро утро мами!!!

МАША,
честито християнче!!! Hug Hug HugНека всички притеснения са ви зад гърба! Господ да го пази МИшулинеца!!! Praynig Heart EyesНа теб лека предизборна... Mr. Green

ДИЛ, наистина си късметлийка - майка bowuu\..ама и аз де.. Laughing\

ИВЕ , изтрепа рибата с тези снимки..аман от красота  Wink

ЖЕНИ по темата с режима нЕма да се включвам.. Tired Ако излизаме е обикновено следобяд и то САМО АКО ТАТКОТО е вкъщи..защото Дани иначе реве аз докато карам...Казвам всеки път колко гаден ни е квартала и по тази причина ДАни е почти стайно бебе..Вечер заспива различно ВИНАГИ ..може в 8.30, може в 24 часа..както беше преди два-три дни.. TiredПрез деня спи също различно в повечето случаи по два пъти дневно като баба дремуца и се събужда кисел...Навън често заспива ТРУДНО и иска да става от количката макар че му се спи. Вчера спа почти 4 часа навън...

ПАМ, наистина мнооо фешън изглеждаш  Flutter

ЛАЙТ, .... Embarassedако има нещо от тортата ...дай го насам.. Flutter

# 89
Добро утро и от нас! Hug
bubalina, ronja, благодаря за вкусния и ароматен старт на деня! Wink
Габи, и Тедката от една седмица плаче вечер като го сложа да спи и тръгна да излизам от стаята Cry но след минута - две се успокоява и заспива...предполагам, че това е някакъв период...
masha, да ти е жив и здрав малкия християнин! Simple Smile
bubulina77, честито би озъбване! tooth Леко и неусетно да пробият и останалите! Peace
Весе, честито шесто зъбче на чаровника Ники! Heart Eyes
МЕРЕЛИН, много хубави снимки, а децата, както винаги, са неотразими Kissing Heart...за центъра няма да казвам нищо, че ме обзема неблагородна завист Twisted Evil
dilnewsm51
jenny_b, ние излизаме сутрин към 10.30 и се прибираме към 12.30 за обяд и сън...следобед излизаме около 15.30 и се прибираме около 18.30-19ч. ...Пламен и Тедката се занимават в хола, а аз приготвям вечерята...в 20ч. къпим младежът и го храня, след което го слагам да спи...тогава сядаме и ние да вечеряме и около 21.30 вече мога да се паркирам в хоризонтално положение, разбира се, ако не си намеря някоя работа, ама това рядко се случва, защото гледам да свърша всичко без деня...

Сега аз да попитам нещо - има ли друго дете, което както спи нощно време да става и да сяда в леглото и да се оглежда...не мърмори, просто си седи и гледа и понкое време се катурне на някое страна и продължава да спи по корем и отвит?!? newsm78

Хубав ден и приятна разходка на всички! lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт