Желая им безгрижно и щастливо детство 
Маша,Честито ви християнче,да ви е живо и здраво!

. То луд на шаренко се радва
.
Днес беше прекрасен ден-само дето толкова се бях затъжила.Стана много импровизирано-наредих масата с идеята ,който има възможност да мине.Е,вярвайте - цял ден хора влизаха и излизаха
И все наши скъпи приятели,намерили, в работния ден, време да минат да нагушкат Владко.Чувствам се приятно уморена,а Влади заспа веднага,като го сложих в кошарката:)Очаквам включване през нощта,че си хапна малко торта - все пак е негов празника.

Много хубави снимки на много сладки госпожички и господа 
Благодаря!

,,и преди да правим 2-ро дете, може да отскочим да видим кви са ги вършили гладиаторите... 

Благодарности за повторната покана!

Ама пак яде с хиляди зорове и кандърми.
Очилата го кефят...ама да ги сваля и слага, не да ги носи
...Тежичко ще е да се учим и да свикваме. 

) Ама и той не си поплюва - току ги цапардоса по главите, или явно заради косичките им.. Опитваше се да отскубне фибичката на Ния днес няколко пъти, а Ема изобщо не му обърна внимание на набезите 
:
Вчера пак до 22 и нещо я приспивах... 
Та има дни, като изляза след 11 направо в 19 се прибирам. Много е изморително, няма спор 
Резултатът: Падания и цицини нон стоп. А драскотини.....ами аз не и режа ноктите въобще, така че от време на време се раздира 

Нека всички притеснения са ви зад гърба! Господ да го пази МИшулинеца!!!
На теб лека предизборна...
\..ама и аз де.. 
Ако излизаме е обикновено следобяд и то САМО АКО ТАТКОТО е вкъщи..защото Дани иначе реве аз докато карам...Казвам всеки път колко гаден ни е квартала и по тази причина ДАни е почти стайно бебе..Вечер заспива различно ВИНАГИ ..може в 8.30, може в 24 часа..както беше преди два-три дни..
През деня спи също различно в повечето случаи по два пъти дневно като баба дремуца и се събужда кисел...Навън често заспива ТРУДНО и иска да става от количката макар че му се спи. Вчера спа почти 4 часа навън...

но след минута - две се успокоява и заспива...предполагам, че това е някакъв период...
Леко и неусетно да пробият и останалите! 

...за центъра няма да казвам нищо, че ме обзема неблагородна завист