Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 822
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро на всички Simple Smile

Честито kit kat мносо се радвам за теб, това страхотна новина.

Уф днес времето е ужасно, едни мъгли едно чудо.... смята да прекарам деня в леглото с книжка. Влезнах само да видя какво сте написали снощи. Мен подължава да ме боли Sad но спрях ад повръщам

Приятен ден ви желая, усмихвайте се повече Simple Smile

# 136
  • Варна
Ехеей, колко много пишете. Докато се усетя новата тема се преполовила.  Hug hrispi - пздравления за чудесното оформление!   bouquet    bouquet    bouquet

Честито на мамите, узнали пола на бебето. Браво на kit kat - много майсторско изпълнение!

Добре дошла arodoet  Hug  Hug

SLADKA MAMA - аз пия желязо вече 2 седмици и нямам никакви оплаквания. Може би има значение и препарата - пия Сорбифер по 1 таблетка дневно.

Продължавам да вземам по една Матерна на ден и 3 пъти по 1 т. Магнерот. Но шпа си го спестявам, че много лекарства станаха. Откакто пия Магнерот, нямам контракции, пу-пу да не ме чуе дявола. 

Уф, на преглед съм чак на 12.11, така че тогава ще пиша колко сме порастнали. Надявам се да видим и пола.
От време на време усещам леки ритничета и движения, но много нежни. Все още чакам здравия шут.  Grinning

# 137
Сетих се, че вчера гинеколожката ми каза, че си въобразявам, че усещам бебето, защото било малко и било рано Rolling Eyes Естествено, че не усещам ритници, но пърхане- да, с Ася ги усетих май чак в 5-6 месец. Препоръча ми да пия Hipp Prenatal вместо Центрум Матерна, щом тя не ми влияе особено добре (това по спомен от първата бременност).
Хубав ден на всички  bouquet

# 138
Благодаря Жабче за съвета. Откакто видях, че ми е малко по-нисък хемоглобина реших да се храня преобладващо с храни, които са ценни за мен и бебето в момента. Това са овесени ядки, елда, качамак, които да редувам с хляб, сготвени зеленчуци, най-разнообразни салати от пресни зеленчуци, плодове, орехи,мляко, риба, почти всеки ден тиква(много ми е вкусна за вечеря) и то се получава така, че докато изям това, което е полезно, вече съм се нахранила и за друго място не остава. Е от време на време ще последвам някой порив за кифла, баничка или шоколад, но не преобладаващо да се храня с това.

Кога със сигурност ще се види пола. Аз на 5 ноември ще ходя на преглед, тогава ще съм в началото на 17 г. с., дали ще се види вече?

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:11 от wonderful

# 139
  • варна
Добрютро!
Киткат,справили сте се блестящо,поздравления!И аз мечтая за момиче и момче,дано сме успяли и щъркела да донесе синичко Simple Smile
Wonderful,и аз съм на 5.11,дано тогава видим пола,но най-важно си остава всичко да е ок.

# 140
  • Някъде там...
Ако е в подходяща поза би трябвало да се види.

Аз пък чакам майка ми да ми дойде на гости да ме поглези малко.  Laughing

# 141
  • Варна
Това са овесени чдки, елда, качамак, които да редувам с хляб, сготвени зеленчуци, най-разнообразни салати от пресни зеленчуци, плодове, орехи,мляко, риба, .................

Wonderful - как приготвяш елдата? Кажи, моля те, някоя рецепта. Никога не съм готвила такова чудо.

# 142
Ами здравейте и от мен.
Аз се записах в майския отбор, ама док каза, че термина ми бил 30 април. И понеже беткото го родих 2 дни преди термина, реших да се обадя и тук.
Ми това е сега ще ви прочета, да съм в час с новините и клюките  Embarassed
И на всички, които са видяли вече мъж или мома се крие в торбата честито   bouquet

# 143
  • варна
И аз чакам в неделя мама да дойде да ме поглези,дано е за по-дълго.Съседката се шегува,че мама ще дойде да ме накърми Simple Smile

# 144
  • Варна
И аз чакам в неделя мама да дойде да ме поглези,дано е за по-дълго.Съседката се шегува,че мама ще дойде да ме накърми Simple Smile

Е, да, майките са чудесно нещо. Виж свекървата няма да се сети да дойде да те поглези, нали?  Wink

# 145
  • Някъде там...
Аааа, мойта се сеща, даже настоява. Ама аз си искам мама.  Crazy

# 146
  • варна
И моята свеки много ме глезоти.Тя е невероятен човек,наистина я обичам,а смея да твърдя,че и тя мен.Изкарах страхотен късмет с нея.Майка ми е много далече и свеки прави всичко възможно да не ми липсва помощ.Стига съм я хвалила,че да не я урочасам Simple Smile

# 147
  • София
Ееее естествено Simple Smile Колкото и добра да е една свекърва винаги мама си е най-добре Simple Smile  Wink

На мен пък ми се пътува, защото с тоя безкраен ремонт вкъщи пак ме хващат бесовете и ми се иска да отида някъде да си почина и да се разсея, ама......

Нещо днес ми е смарангясано, сигурно от времето.... търся си някой филм да си сваля да гледам, ама нещо нищо не ми харесва....

# 148
Моята майка беше миналата седмица за един ден вкъщи - кеф!!! Не исках да я пускам да си тръгва, а довечера отивам при свеки - не съм особено въодушевена, но няма начин.
Да кажа за прегледа - кръвното ми пак е ниско, казаха повече течности да пия, килцата са 59, т.е. съм -1 по груби сметки, взеха ми и микробиология по моя молба и най-важното - гледахме бебоците Wink нищо че ги гледах в понеделник, пак ми беше голям кеф. Само дето доктора не можа да ги направи "фотогенични"  Laughing и не ми даде снимка, ама нищо Wink
Кит Кат, браво Simple Smile много хубава новина си научила.  Hug
И последно, да ви почерпя - днес стават 5 години, от както сме женени с моя любим мъж Simple Smile

# 149
Честити  ви 5 години от сватбата slonchetka ! Догодина ще имате най-хубавите подаръци!

Ние все още не сме се женили, тези дни почувствах желание да се венчаем, но след като се роди бебо и аз си възвърна килограмите. Споделих с любимият и той се зарадва. Просто сега очакването на бебето ме е завладяло и не мога да мисля за други неща. Мислим да подготвим и детската стая с нови мебели, сега ще трябва да разгледам и да си избера.  Пък като решим да се женим каката- шаферка, а пък бебето с костюмче Simple Smile , все се надяваме да е момче. Даже сме се спряли вече на две имена за момче, като таткото предостави последният избор на мен. Та  и затова ми се иска да разбера син или розов подарък ще си имаме догодина.

Вие мислите ли вече за имена? Тези от вас, които знаят вече момче или момиче ще е рожбата, предполагам вече имат идеи. Simple Smile
Ясмина, ние от скоро консумираме елда. За сега на мен ми е най-вкусна с масло и сирене. При Иван Звездев гостуваше педиатър и тя приготви по същият начин елдата, сварява се докато се разпука(за 10 мин) и после се оставя похлупена да постои малко. Жената я намачка с вилица, сложи масло и сирене и каза, че това е една чудесна закуска за 10 месечно бебе, която може да се редува с попарата.
Моя приятелка я приготвя със зеленчуци, както си приготвя ориз. Някой път я прави с коприва, но аз още не съм пробвала така. Дано съм ти била полезна.

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:38 от wonderful

Общи условия

Активация на акаунт