Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 837
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • варна
Ау,с тези банички сте много заразни Laughing
Роска,и аз мисля,че най-добре да си спретнеш една домашна баничка.
А за килцата,скоро не съм се теглила,че вкъщи нямам кантар.Пустия му 5.11,веднъж да дойде и ще пиша и за килцата,и за бебо,и за всичко.Завиждам благородно на тези,които скоро са имали среща с бебоците,да са ви живи и здрави!

# 121
Момичета, привет и от мен Hug Малко съм заета напоследък, та затова нямах никакво време да пиша, пък и много сте изписали - едвам смогнах Blush Hug
По въпросът с килцата - аз съм само 2 кг дотук.
 Hug

# 122
  • в илюзия
Здравейте аз съм бъдеща априлска мама Grinning качила съм само 3 кила досега. А иначе на мен спря да ми се хапва готвено сутрин , обед и вечер ми се хапват тестени закуски - кашкавалки, рогчета и т.н. ooooh!

# 123
днес  видях бебчетата-момче и момиче Joyмного съм щастлива.иначе доста едри вървят и за сега всичко е ок

# 124
  • Някъде там...
Браво Кит кат, класика в жанра направо.  Laughing 

# 125
Браво Кит_Кат, ей това е новина!   bouquet

# 126
Браво кит кат, честито.Това е мечта завсяка жена. Поне аз така си мисля.

Един въпрос дали не ме дразни стомаха от желязото дето го пия от 1 сед.?

# 127
kit kat това е чудесно от всичко по две в розовко и синьо.При мен док каза че е рано още и не се вижда.Аз и не бързам де.Да е живо и здравичко!

# 128
  • в илюзия
Браво бе Kit Kat направо истинско щастие . newsm44Аз ще видя моето бебче чак на 31. smile3504

# 129
ето какво четох до сега дано съм го копнала правилно,че да си призная честно много се омотах с тия гестационни седмици и месеци но сега ми се проясни http://www.bg-mamma.com/site/content/view/14/66/

# 130
Един въпрос дали не ме дразни стомаха от желязото дето го пия от 1 сед.?
Да, желязото дразни много стомаха, затова не го пия още  Shocked

Обадих се за резултатите от БХС и са наред.Обаче д-ра каза да не правя физ. упр. заради миомата  Cry
Не излизам от нас (по други причини), не мога да ходя, не се движа....Направо ми писна  Close

# 131
ето какво четох до сега дано съм го копнала правилно,че да си призная честно много се омотах с тия гестационни седмици и месеци но сега ми се проясни http://www.bg-mamma.com/site/content/view/14/66/
Благодаря за информацията  bouquet

# 132

Не е съвсем вярно.Това е от книгата Моята бременност-там 9-тия мес.почва от38.г.с .Все едно е от 3 седмици,а и ако всеки месец е 5 седмици бременноста ще е 45 г.с.Един месец от бременноста е 31 дни=4 г.с. и 3 дни-31х9=279,280-тия е термина.

# 133
Момичета, видях бебо! newsm44 За мое голямо очудване ме прегледаха и с ехограф, бебчо се беше надупил към нас, мърдаше краченца и ръчички, направо се радвах с глас, даже и на връщане от поликлиниката Heart Eyes Blush Каза обаче, че е нереалистично да се види за пола отсега,защото съм само в 14 г.с.
Не съм наддала много от предния път, има няма половин кило, общо са 2-3 кг от началото, но аз се чувствам тежка, а и коремчето определено ми стърчи вече Simple Smile Гинеколожката ми предлага БХС след 1 месец, който се правел в Майчин дом и струвал 30лв., но не ме задължава, разбира се...Дали да не отида само на ФМ и с това да се приключи темата за аномалиите и тем подобни.
Лека нощ Ви желая, мили бременлийки Hug

# 134
msbilt 4естито,4е си видяла бебо,а моето ли4но мнение,което не налагам на никого е , 4е ФМ е напълно достатъ4но като процедура! и нея бих ти препоръ4ала в май4ин дом или във Фемина! Приятна ве4ер на вси4ки мами! luvbed

Общи условия

Активация на акаунт