Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 846
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Временно
Аз честно казано не знам колко съм качила EmbarassedСега съм 57кг при височина 1,67м,пролетта бях 58,лятото веднъж се теглих и бях 54,така че си мисля че засега съм в норма.Като се гледам в огледалото не намирам никаква разлика,само дето дънките и полите не мога да ги закопчавам.Иначе и аз налитам яко на тестени храни,главно така се изхранвам.Вечер си повръщам редовно,само бананите ми помагат да не заспивам гладна.

# 106
Аз пък, преди да забременея бях 54 кг, преди месец на прегледа бях 57, а този месец на прегледа - 55 кг. Та вместо да качвам, съм започнала да свалям. Но предполагам, че е само временно и скоро ще започна да си трупам килцата  Grinning надявам се Simple Smile

Момичета, с тези приказки за банички и боза направо ме подлудихте! Снощи цяла вечер сънувах как съм на сватба и там кума носи една голяма маса, цялата с банички, топлички, хубавки и аз като започнах да нагъвам... ужас! Така ми се хапват, а тук в Кипър банички няма!  ooooh!

Иначе с бебчо сме добре, ритка лекичко от време на време  Hug
Приятен следобед!   bouquet

# 107
  • Някъде там...
Ей ме на, след толкова приказки за баничка с боза, сега седя и нагъвам.  Crazy

Бях на много дълга разходка из квартала и се уморих, чак ме заболя корема ниско долу. Дали не прекалих?  Rolling Eyes

# 108
леле колко много сте изписали! Ами аз също знам,4е при преумора боли корем! а за килограмите аз маи съм най-зле-по4ти 10,но поне съм 174 висока! Ина4е беб4о е добре,по-голямо е по размери с 1 седмица и засега се о4аква подаръкът да е в розово! На 12.11 съм на лекар и мисля да го видя на 3д ехограф и дано се потвърди,4е е моми4енце! newsm51

# 109
Ей момичета, стига с тези банички, сега ще ме карате тази вечер да си правя баница. Мен лично тези от баничарниците не ме изкушават колкото и гладна да съм. Предпочитам домашната. Малко по малко се специализирам.
roska_ps , я вземи си врътни и ти една баница като не продават в Кипър.

# 110
Бях на много дълга разходка из квартала и се уморих, чак ме заболя корема ниско долу. Дали не прекалих?  Rolling Eyes
Не се уморявай  Peace
Заболи ли те, поседни и после продължи  Wink

# 111
Ей момичета, стига с тези банички, сега ще ме карате тази вечер да си правя баница. Мен лично тези от баничарниците не ме изкушават колкото и гладна да съм. Предпочитам домашната. Малко по малко се специализирам.
roska_ps , я вземи си врътни и ти една баница като не продават в Кипър.

Ще! То няма начин! Само чакам в магазина пак да заредят с българско сирене (тук продават такова, само че тия няколко дни нещо зачезна), че тяхното много не струва. И веднага ще спретна една голяма баница, че мъжа ми както и налита... да има и за двамата  Joy

# 112
аз в4ера си направих цели 2 тави бани4ка и така малко ми поотмина меракът! да не ви казвам,4е едната тава я изядох сама newsm55

# 113
Хехее момичета сега изчетох написаното до тук eat и си умирам от смях аз си мислех че само аз нагъвам банички и кифли.
Сладки коремчета имате.Аз май съм шампион по-надаването на кг. около 7-8 ужас.
Някой питаше за изследванията по ЗК моя док ще ми пуска когато си поискам.В понеделник ми пусна за 2 ри път.
Весел ден!!  Hands Clap

# 114
Явно днес всички сме на банички. Тази сутрин и аз си взех една и едно кисело мляко. После изядох един наполеон и малко шоколад. Сега мисля да си направя зелена салата с репички. А довечера тиква. Тия дни много ми се ядат тикви. Попадаме на много сладки такива, не слагаме въобще захар. Хемоглобинът ми е 116 и мисля редовно да ям тиква, червено цвекло, един лекар ме посъветва още  за сушени смокини и кайсии, но като ми се прияде, тогава. 
Два килограма съм нагоре от началото до сега.

# 115
Преди малко се притеглих и останах изненадана, че съм качила само 2 килограма, а имам чуството, че само корема ми тежи 4 кг, сигурно, защото малката не ме остава да седна за минута.
Иначе вече не ми се гади и се чуствам много добре. Само се задъхвам по стълбите, но живеем на 5 етаж и нямаме асансьор, така че мисля, че е нормално.
Целувки от мен и от Дъщеря ми! smile3522

# 116
Е като сте почнали за килца да говорите от начало до сега съм качила 4кг.Много малко това е .Иначе и на мен ми се ядат и банички и други тестени нещица,айранче и киселки зелени салатки.Но живот и здраве после килограми ще сваляме.
Приятен ден или по скоро вечер на всички вас бъдещи мамчета Heart Eyes

# 117
Хехее момичета сега изчетох написаното до тук eat и си умирам от смях аз си мислех че само аз нагъвам банички и кифли.
Сладки коремчета имате.Аз май съм шампион по-надаването на кг. около 7-8 ужас.
Някой питаше за изследванията по ЗК моя док ще ми пуска когато си поискам.В понеделник ми пусна за 2 ри път.
Весел ден!!  Hands Clap
Не си ти най-зле с килцата и аз съм като теб! Но най-вайното е бебоците да са добре ,пък после ще сваляме килца bowuu

# 118
Аз съм на преглед след малко, но не очаквам кой знае какви сензационни разкрития, а само рутинни измервания Tired Ще видим дали ще мога да си изпрося ехограф, срещу заплащане. Много ми се иска да разбера пола Blush
Моята голяма принцеса пък е разболя с Т и някаква си ангина, едва съм я мъкнала на преглед на ръце, дано не съм си направила беля  Praynig Ще се отчета късно довечера или утре.
п.п.Аз правих баница още миналия уикенд Simple Smile

# 119
  • Някъде там...
wonderful, можеш да добавиш и грозде в списъка, също помага при нисък хемоглобин.

Моят хемоглобин учудващо е добре, въпреки многото свалени килограми от повръщането - 128 е. Преди да направя ин витрото обаче беше 144.

Общи условия

Активация на акаунт