Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 829
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Жабче, и аз съм при него, само че не стигнахме до никакви процедури, забременях си спонтанно. Е, имах един мисед в началото на годината, но сега вярвам, че всичко ще е наред.

# 91
  • Някъде там...
Е, аз правих ин витро за да стигна дотук. Между другото той има заслуга за 7 от априлските ни бебета.  Wink Три двойки близнаци + моето кукувиче.

# 92
Е, аз правих ин витро за да стигна дотук. Между другото той има заслуга за 7 от априлските ни бебета.  Wink Три двойки близнаци + моето кукувиче.

newsm10

# 93
Момичета, докато ви четях постовете ми стана толкова мило  Hug
Прекрасно е, че ще ставаме мами, дори и с неразположенията и въпреки, че понякога ми дотежава, изведнъж ме осени това леко и крилато чувство - на пълно щастие  Hug
Пожелавам ви прекрасен ден и много, много усмивки, защото бебоците вече ни чуват ей  Mr. Green и трябва още от сега да им създаваме позитивни емоции  Laughing

# 94
Лорелай, напълно съм съгласна с теб.
Аз дори му пея на бебо, особено в колата. Само сменям станциите и му избирам хубави песнички  Laughing.

# 95
Еее радвам се многооо 7априлски бебоци супер!!! да са живи и здрави всичките!
жабче  калкулатора за теглото е супер!
вече го пробвах и да ви кажа всички притеснения ми изчезнаха тъкмо се бях притеснила че с двамата бебоци не може да сме толкова слаби-само 2 кг съм качила!То си било в нормата и май май  си има достатъчно  време да стана като слон  261uu    Crazy!
А за хапването не прекалявам ама съм си разделила храненто на повече порции ям през около 2-3 часа не по много и си ми е супер хем не съм гладна Simple Smile Свикнах така още от началото когато наистина глада си ме гонеше през два часа сега май малко се поуспокоих  с вълчия глад!не е лесно особено ако работите ама на мен ми е по добре като ям по малко и по често и си мисля че ще ми е по лесно след това когато стомахчето ми се намали по размери заради бебоците Simple Smile
Супер и аз им говоря на мойте две палавничета даже карам и мъжа ми да им говори!прочетох вчера една статия за пренаталното обучение и много се ентусиазирах!Все пак това е един необикновен момент в живота ни когато две  души са в едно тяло- и съм съгласна че не трябва да си пропиляваме времето а да се стараем да си общуваме със сладурчетата в нас! те чувстват всичко заедно с нас дори при най малкото ядосване отделяме хормоникоито стигат до бебето и повлияват и на него!
А на скоро една приятелка ми сподели  че бебето и било много нервнои  тя каза че го отдава на факта, че през бременността е ходела на работа и страшно много се е ядосвала!
мили мами не се ядосвай те и мислете само позитивни неща!!! Two Hearts

# 96
  • Някъде там...
Понеже е сезонът на тиквите, да пусна нещо полезно: http://www.dieti.info/?c=n&id=223&p=0
Дори пише, че при бременни се препоръчват за повръщане.
Аз снощи си сварих, но не ми беше особено вкусно, може би не съм попаднала на хубава тиква.

И още нещо сезонно - кестените също са много полезни. http://culinary.pop.bg/article33357.html

Хриспи, и аз така хапвам - през 2-3 часа, от една страна открих, че ако преям това води до повръщане. От друга така свикнах покрай гаденето, а и ми се струва по-здравословно. Чудя се само какво ще правя ако тръгна на работа, ще трябва да си приготвям една раница с хапване сутрин за да си имам за цял ден. Все още ми се гади ужасно ако съм гладна.

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 11:21 от Жабче

# 97
моя съвет е-хапвайте каквото ви се яде,а после дупе да ни е яко  animal085: newsm39,както вика мъжа-''ще ти се полага само кана вода и чаша'' Tired Face.стига с тия банички с боза,че както ги обичам eat,а няма как да си купя smile3518.и аз съм качила 2 кг.,но не се притеснявам-колкото-толкова.лек ден засега и много усмивки newsm47

# 98
Здравейте и от мен.

Това ми е първото включване в новата тема.
В предишната тема бях писала,че съм качила 1 кг.,ама днес пак се премерих и кантара показва колкото и преди бременността. newsm78
Отдавам го на разстройството което имах 3-4 дни.Незнам какво става обаче от тогава ми се и гади и изглежда още не мога да си урегулирам стомаха.

# 99
ох, аз съм качила 5кг.висока съм и не личат толкова.даже ми казват ,че изобщо не съм напълняла,но кантара си показва.с първата бременност качих 16кг и като знам колко трудно ги свалих дано сега не са повече  Praynig.

# 100
  • София
Аз не се вписах Simple Smile

С 4 кг отгоре съм Simple Smile Дано до края на бременността се уравновесят нещата Simple Smile

# 101
Аз съм качила цели 6 кг.Много лошо , нали ?

# 102
здравейте и от мен,не съм писала отдавна защото бях болна а и клавиатурата се развали,.............само си 4етях какво си пишете.да се от4ета и аз не съм ка4ила въпреки 4е имам доста голямо корем4е , но аз и от миналата бременност си знам какво ще стане в последните месеци ще си наваксам , нямам апетит за сега никакъв ям по задължение,и което е наи странно от плодове ми се повдига Sickлуда работа . Искам да питам нещо епидуралната опоика се слага в гръбна4ния стълб , а спиналната къде newsm78 благодаря предварително   bouquet

# 103
Азвиси от височината и от други неща.
Аз също съм качила 5-6 кила, но се чувствам добре. Не се чувствам все още дебела  Joy
Но коремът ми е голям, а циците  #Crazy
Висока съм и сигурно затова не ги усещам много. Но ще се постарая да стигна докъм 13-14.  Peace

# 104
Азвиси от височината и от други неща.
Аз също съм качила 5-6 кила, но се чувствам добре. Не се чувствам все още дебела  Joy
Но коремът ми е голям, а циците  #Crazy
Висока съм и сигурно затова не ги усещам много. Но ще се постарая да стигна докъм 13-14.  Peace

Доста висока съм , но пак ги усещам.По дрехите най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт