Очакваме сладкото ритниче на Априлското момче или момиче.

• 15 824
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамчета Simple Smile
doly миличка да се оправяш бързо, много ти е хубаво коремчето Simple Smile  bouquet и моето е като твоето по размери Simple Smile и аз не съм била никога кльощава, и преди да забременнея гледах само салатки и упражнения да правя, за да съм добре Simple Smile
За антибиотиците слагам си Полижинакс, най-лошото е че пише да не се взимат от бременни, ама доки 2 пъти ме уверява че няма проблем.
Момичета преди да забременнея обожавах да ям салати , всякакви, зелени, шопски и тн Само такова можех да ям, лятото особенно нищо друго не ядях. Сега само като видя маруля или домати и ми се гади, незнам какво да правя. Не ми се ядат никакви зеленчуци. Снощи си правих задушени броколи в масло само и само да хапна нещо зелено Simple Smile Иначе по цял ден ям баници, милинки, бози и тесто.Само това ми се яде и  то много! ЩЕ СТАНА 100 кила! Какво да правя. Ям поне по 2 банички на ден и една боза! Поне вече сладко не ми се яде. Какво ми става незнам. Не съм си купила кантар още  Embarassed ама в петък ще ходим с мъжо да си взимам. кои знае колко кила съм вече  #Crazy Със сигурност съм над 65 килограма smile3518
Скоро и аз ще сложа снимчици Simple Smile

# 76
Aquariel успокоявай се, че след това ще бъдеш толкова щастлива като гушнеш малкото човече, пък килцата пак ще ги свалиш,аз така се успокоявам 
Сега като ти прочетох постинга и на мен ми се допи боза утре още като стана ще бягам на магазина Grinning

# 77
Ами да така е Simple Smile Не се огранивам след като ми се яде  ям, уж гледам да не е по много! Бозата 4етох 4е е много полезна за бременните мам4ета защото хем е хранителна, хем и има полезни съставки Simple Smile Лека ве4ер мам4ета Simple Smile  bouquet
А за кръвното не съм го мерила днес, тъй като само сутринта леко ме наболяваше главата, днес ми беше едно спокойно дори леко заспало на работа. дано да не се повтаря в4ерашният ден 4е се притесних наистина с това кръвно и това главоболие Simple Smile

# 78
  • София
Добро утро Simple Smile

Това че не съм на работа не значи че не се събуждам пак в ранни зори Sad

Aquariel  аз имам кантран, но не смея да се кача на него Simple Smile За яденето ... какво да ти кажа и на мен са започнали да ми се ядат неща които никога досега не съм яла, нито пък съм обичала! Абе луда работа Simple SmileЛошото е че много ми се яде кисело и солено, а това за бъбреците не е добре

Приятен ден на всички и се усмихвайте повече Simple Smile

# 79
Ееее много сладки коремчета си имате всички !
doly  да ти кажа за бъбреците понеже и аз съм страдала-мисля че повръщането не е от антибиотика ами е от болките които камъчето причинява.Винаги когато съм имала бъбречна криза и ме е боляло винаги  съм повръщала! А иначе когато те заболи бъбрека можеш да сложиш нещо топло на мястото.На мен винаги ми е помагало!но не съм сигурна дали е подходящо когато сме бремнни можеш да питаш лекарката по телефона.

В началото на темата съм сложила някои линкове за дрехи за бременни-тези поне намерих аз Simple Smile Ако вие знаете нещо по интересно моля пращайте на лични и ще добавям!Защото със сигурност съм пропуснала мнооого!
Весел ден на всички  Grinning

# 80
  • София
hrispi благодаря ти за съвета Simple Smile
Лекарката каза че трябва да седя на топло, но да не слагам топло директно на бъбреците или да не се къпя с гореща вода заради бебо и си търпя Sad
А си права може и повръщането да е и от болката, защото през ноща повръщах а тогава хапчета не съм пила, ама много ме болеше Sad Сега съм по-добре
Сега ще разгледам дрехите Simple Smile

# 81
  • варна
Aquariel,и аз много налитам на тестени,а за сладко направо умирам!Аз по принцип много си обичам сладко,а сега още повече.Бях качила 18 кг.пред.бременност,сега не знам колко ще са.
Успешен и усмихнат ден на всички!

# 82
  • Някъде там...
Добро утро!

Ето един полезен сайт за килограмите през бременността, вписвате колко кг сте и колко сте високи и ще пресметне колко кг е здравословно да качите.

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

# 83
Добро утро!

Ето един полезен сайт за килограмите през бременността, вписвате колко кг сте и колко сте високи и ще пресметне колко кг е здравословно да качите.

Супер  Hug
Дано успея да се впиша  Praynig

# 84
Добро утро, момичета  Hug Да се разпиша и аз в новата темичка.
По въпроса за хапването - аз си ям както преди, нищо не се е променило. Но като казахте банички, се сетих как снощи след като си бях легнала така ми се прииска солен айрян и една баничка - ммммм, бях решила да стана сутринта да си купя, ама забравих  Laughing
Аз не знам колко килограма съм, със сигурност съм качила само на корем, надявам се утре на ЖК-то да ме претеглят Simple Smile ако не друго. Иначе в понеделник бях на преглед при другия ми лекар - всичко е наред с бебетата, по около 120грама са, шаваха и за сега имаме информация, че едното със сигурност ще е момиче, а май и другото Wink
Ще се постарая и аз скоро да кача снимка на моя корем - вашите са страхотни Simple Smile
Надявам се всички да сте добре, пазете се от гадни вируси и стойте на топличко  Hug

# 85
  • Някъде там...
Слончи, честита девойка.  Wink И аз се надявам нашия Док да ми каже другата седмица какъв е пола, нямам претенции, но ми е интересно да разбера. На ЖК-то ще ти премерят кръвното и ще те претеглят, толкоз... нали си при д-р Гергов и ти?

С тези приказки за банички и боза, така ми се приядоха и на мен. Ще излизам наобед и със сигурност ще си купя.  Laughing
Иначе моето повръщане се премести сутрин пък сега. Днес още със ставането от леглото се отчетох.

# 86
Жабче, дано утре съвсем да изчезне повръщането, стига те е мъчило  Hug
Иначе - да, при Гергов съм, за втори път ще ходя, първия път само кръвното ми премериха и ми пуснаха изследвания, дори не видях доктора, та затова сега се надявам да имам екстра - мерене на кантара  Laughing

# 87
  • Някъде там...
Аз съм хванала промоция значи миналия път - хем кръвно, хем мерене на кантара, хем на ехографа ме гледаха.  Laughing
Иначе докторът пита дали скоро те е гледал д-р Стаменов и какво е казал и ако те е гледал скоро, си те праща по живо по здраво.
А, може би ще иска да ти вземе секрет за микробиология. На мен ми се размина, понеже ми бяха правили докато лежах в Патологията.

# 88

Добро утро и от мен!
Аз засега се движа в рамките между минимума и нормалното по тази таблица. Дано и занапред така се задържа.

Аз на тестено не налитам, но вчера изпих една бозичка. Не бях пила боза от година сигурно. Иначе и на мен ми се яде много кисело, солено по принцип не ям много, но не пропускам ден без айрян.
Жабче, slonchetka, вие при Стаменов ли ходите?

# 89
Bibibibo, при него ходим със Жабчето, той е причината в нас да растат малките бебоци Simple Smile
Ооо, Жабче, добре, че ми каза за Гергов Wink Хич няма да му казвам, че са ме гледали тази седмици  Laughing , а си мисля да го питам за микробиология, че не са ми вземали от преди инвитрото, а тогава дори излезе, че имам някакви работи и си слагах едни свещички.

Общи условия

Активация на акаунт