Неудобствата на кърменето,ама честно!

• 4 821
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
  • До хладилника, който обичам
rotfImbo Ама едни пияндета излезнахте всички почти... ки-ки-ки...Водка, уиски и фъстъци! Wink

# 46
  • София
Да бе, аз си мислех че само аз съм такова алкохолно петно, пък то агитката голяма Drunk   superuu

# 47
  • Варна
Изобщо не ми липсва това, че не знаех по колко изяжда! До края на кърменето ни не престанях да се чудя достатъчно ли яде или не.
Лигавенето, когато бебка реши да се отбива, и моите притеснения също няма да ми липсват - цял месец се мъчихме и двете, бяхме ужасно изнервени и в момента, в който минахме на адаптирано мляко, се оправиха нещата.
Всичко друго ми беше приятно по време на кърменето - не съм се цедила, не съм носила подплънки.

# 48
  • out of space
Цитат на: sladka hapka
[Това сигурно звучи извратено  Embarassed

Хич не звучи извратено дори! Много сладко, бих казала. Абе изобщо по- точен ник не би могла да си избереш. Сладка Хапка!  Heart Eyes

# 49
Ми...липсва ми 8 часа непробуден сън.   sleepuu Но пък ако беба спи 3 часа нощем, аз се будя да я поглеждам ... И не ми се налага да се цедя по нощите.  Wink

Липсва ми събиране с приятели в бирария за по няколко часа, нощем...Но ще го правим през деня - с беба... Wink

И... да изпия 1-2 големи халби бираааааа!....  beer  beer Grinning

Ами...май е това...Не смятам да пуша, не пия концентрати, отслабнах въпреки кърменето, подплънките ми не подгизват, стачки нямахме, не ме притеснява колко точно изяжда...Изобщо, минусите за мен са много малко в сравнение с плюсовете.  Simple Smile

# 50
Вече си поплаквам на сватби, като си представя как Иво ще се зажени.

Мани, и аз отсега се чудя как ще си дам момчето.  #Puppy dog
По темата:
-излизанията вечер
-почивка само двамата с мъжа
-алкохол чат пат
-непробуден сън цял нощ...
Всъщност идилия ще ми е ако отидем с таткото някъде на почивка за няколко дни сами и всяка вечер да си излизаме и хапваме и пийваме и после други работи и накрая да си спим до сутринта непробудно без някой да се провиква от малкото легло...

# 51
  • София
Цитат на: PoliaSp
Всъщност идилия ще ми е ако отидем с таткото някъде на почивка за няколко дни сами и всяка вечер да си излизаме и хапваме и пийваме и после други работи и накрая да си спим до сутринта непробудно без някой да се провиква от малкото легло...

Мдаааа, това и аз го планирах един месец, ама като опря до резервации, направих за двама големи с дете Wink Нема лабаво Twisted Evil

# 52
  • София
Двете неща, които са свързани с кърменето и мразя:
- Перманентната стачка на моята щерка. Без ръце останах да нося и кърмя и да дебна кога ще й се доспи;
- Зверският апетит и денонощното ядене. Нямам проблеми с килограмите, но първите месеци имах чувството, че или кърмя или ям.
И най-вече зверски ми се ходи някъде на почивка, където и да е, ако ще и с двете ремаркета да сме! Почти толкова ми се ходи и на работа  Sad

# 53
Липсва ми съня, спането до обед... Wink
Дразни ме това че не мога да гладувам,а аз само така отслабвам, имам да свалям 10 кила #Puppy dog , не си влизам в никоя дреха, от купища парцалки сега ходя с едни и същи.
Крия се в широки дрехи (а и са по удобни за кърмене навън) , а с тях изглеждам още по огромна и това ме подтиска. Cry

# 54
Понеже и аз съм от "омагьосаните" кърмачки и вероятно защото не съм имали и двата пъти сериозни проблеми с кърменето, не мога да кажа, че нещо ме дразни .... но неудобства си има .... недоспиването - не че сина ми като не го кърмех от 10 месечен е спал спокойно  Neutral Face , да сме си само двамата с татито - хем искам, хем не, щото съм си мама-квачка и аз ...
виж алкохолец и на мен ми се пийва понякога, но една две глътки бира решават въпроса, че то и без това от цяла след толкова време въздържание ще съм пияна-заляна  #Crazy
Като теглим чертата - удобствата са много повече  Grinning , не се имам за кърмачка-героиня - кърмя и защото обичам да кърмя  Mr. Green

# 55
Цитат на: PoliaSp
Вече си поплаквам на сватби, като си представя как Иво ще се зажени.

Мани, и аз отсега се чудя как ще си дам момчето.  #Puppy dog

И аз моето момиченце.Баща и все повтаряше,че щял да гърми кандидатите със служебното оръжие,а майка ми му викаше:"Аз тебе така ли те гърмях".Ама май зад големия снайпер ще съм аз #Sniper Просто не искам да си представям,че някой един ден ще се облажи с моето пиленце Cry

# 56
  • София
rotfImbo Е, верно сме големи квачки всичките Animal Chicken  Animal Chicken  Animal Chicken

# 57
Важното е, че се събрахме, плеснахме с ръце, признахме си всичко и сега поне на мен ми е по-весело, като знам, че не съм само аз "Гошо пияндетооооооооооо".

Освен това имам още едно оплакване от кърменето - мразим да ме хапят Mr. Green точно там, където ме ухапаха таз заран. Още ми държи влага Grinning

# 58
  • ville de Quebec
и сега к'во, аз прозвучах като една самотна алкохоличка...
на вас не ви ли се пие нещо по-различно от лактогонен чай, бе!!! (не че съм пила някога такова чудо)

Аз също си признавам, че алкохолът ми липсва Embarassed  И аз бих пийнала някоя водка или някоя ракийка със саладка...... ейййй как си пийвахме едно време вечер с мъжа ми преди да забременея, сега сме яко трезвеници. Но пък в тоя ред на мисли, благодарение на кърменето все още не пуша, което си мноооого голям плюс

# 59
Thinking  Много странно това с килограмите.. повечето казвате, че заради него не можете да свалите килограми, а аз след 2 месеца кърмене бях тотално изсмукана, а сега направо не ми се говори как продължавам да слабея независимо колко плюскам и съм станала 50 кила с мокри гащи (преди да забременея бях повече дори) определено мисля че е заради кърменето, а дребното е такова слонче, че като го гушна след 10 мин трябва да се подпра някъде да не падна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт