Отговори
# 105
иха наистина ли има вече януарско бебе Simple Smile да е живо и здраво ! багажа ми за болницата е до никъде нали се успокоявам че имам време Wink

галче
ами що не се задействате и вие Simple Smile то и аз искам още едно бебе ама едва ли ще стане предвид че съм на 32 и ще съм с 2 операции.
и да ви се оплача за разлика от стайл Wink татито ни от 2 дена ходи като зомби. питам го какво има или мълчи или разправя колко тежко му било в работата, а при тях е наистина много напрегнато. казвам му по спокойно стига си се разправял там и недей да вършиш работата на всички. даже е толкова пребит че няма и желание да се изкъпе вечер  Shocked та стана тази сутрин да се къпе човека и се мота половин час в банята. аз станах нарочно направих закуска за да не ходи гладен и познайте какво стана. излезе си мокър в този студ, без да е докоснал закуската, дори чая и като го питах защо се мота толкова /при положение че се бяхме разбрали да закусва в къщи или поне да пие нещо/ взе че ми се разсърди  newsm78  и така все едно нищо не бях правила, че и излязох  пак аз заядлива  Shocked мисля че не е добре да ходи гладен и до обяд само да се напряга без да е ял ама явно всеки си знае. честно казано не си представям мъжа ми да стане и да ми направи закуска, дори не ме и пита как съм. та очаквах по различно отношение, ама явно семейството в което е живял си казва думата. е оплаках се  Mr. Green след половин час може и да мисля друго  Mr. Green

# 106
Как сте мацки ? Гледам , че вече ще си имаме бебенца  Heart Eyes Аз малко се поизгубих от тая тема  Embarassed Понеже не съм чела отдавна кой какво бебе ще си има ? Дано да са ви различини  Peace Не че се оплаквам с две моми ама баща им от сега взе да му призлява  Laughing Вкъщи е някакъв цирк  Crazy Направо се чудя колко още ще издържа преди да мина на някакви успокоителни  Whistling

# 107
десика добре че хвърляш по едно очо на тази тема Simple Smile нашия тати искаше 2 моми, много му хареса на човека да има дъщеря  Party ама те на момче ще да е второто, макар че татито ни чул в парка някакви 5-7 годишни момчета какви глупости си приказвали и се отчаял човека  Crazy та викам му аз следващия път може и момиче да е ама нашия тати би отбой и заяви че трето няма да има  Mr. Green така де да видим дали ще оцелеем от недоспиване след второто . май има една тема в майки бъдещи и настоящи дето една мама разправя какво е да имаш вечно ревящо дете - е нашето беше почти такова и за 2 години просто се съсипахме от безсъние. ама то който не е минал през този направо кошмар изобщо не знае какво е това де. така съчувтсвам на тази мама ама не мога да помогна с нищо.
момичета я да питам тези от вас дето имат момчета - какво правихте с пишките? четох аз че трябвало да се забелват според едни, и да не се пипат според други, изобщо нищо неразбрах на края. откога се започва това чудо с миенето, забелването и изобщо какво се гледа на тези пишлета, как да разбера има ли нещо или е добре...???

# 108
Анайс изчакай да родиш първо пък после ще му мислиш ще забелваш ли няма ли  Laughing А за безсънни нощи определно се приготви  Confused В момента толкова съм изтрещяла , че на моменти чак не се понасям какви мисли ми минават през главата  ooooh!

# 109
  • Canada
......
Благородно завиждам на мамчетата, които ще се сдобият с нови бебчета.

Аз също искам бебче, но ако може някакси да пропусна бременеенето Laughing това ми беше най-досадно.

Да ви се похваля- имаме вече пухкав сняг , което удължава времето за ходене до детската градина, защото Йони непрекъснато се търкаля в снега като мече и се смее с глас от кеф ooooh!

Десика, каката не ходи ли на детска градина?

.....взе че ми се разсърди  newsm78  и така все едно нищо не бях правила, че и излязох  пак аз заядлива  Shocked ..............

Анайсе, мъжете доста различно изживяват нещата, не говорят , не споделят като нас . На мъжа ми ако му е криво за нещо се затваря в себе си и мълчи.  Сам споделя, когато е готов да говори за това.....затова аз си мълча, докато трае всичко. Изпитано от практика Peace
А ти приготви ли си багажа за болницата? Ами то време не ти е останало  Heart Eyes

# 110
никав багаж не съм приготвила  Mr. Green нали си мисля че имам време  Whistling ама ще се засиля да постегна нещо тези дни че да няма изненади и напрежение после. то сега имам толкова перални да пусна с багаж, да се глади и кво ли не ама с малката не мога нищо да правя денем. оправяме лека полека де, нали има 2 седмици все пак 

# 111
  • София
Анайс само две седмици ли ти останаха!

# 112
горе-долу до 11  Grinning

# 113
Yoni ходи ама в 18.00 си е вкъщи  Mr. Green И започва купона  Crazy

# 114
малии момичета в другата ми тема за декемврийките има вече 11 бебета и всеки ден броя им расте. мамите са много въодушевени защото на повечето им е първо бебе Simple Smile аз все гледам да не мисля много много да не се ошашкам накрая особено с тази операция. то наистина ми остана една седмица и на следващата 2 дена ще ми правят изследвания, после уикенда и пак в болницата да раждам. хем искам да си видя бебчето , хем някакси все си мисля че има доста време. кога ли минаха 8 месеца  newsm78 аз пък все си мисля ако можех да пропусна раждането и направо да сме си в къщи щеше да ми е най добре Simple Smile
сега да питам за дечицата ви - имат ли си режим на спане или си лягат как дойде? аз след големи мъки продължили 2 години успях да вкарам Ема в някакъв режим на спане следобед и вечер и така е най спокойна и на мен ми е най лесно. обаче мъжа ми като не седи с нея денем само се помотва. вместо да я слага в 1.15 да си легне следобед /уикендите/ и вечер към 10 - 10.30 зависи колко е спала следобеда , той все протака и детето се изнервя и превъзбужда а като е той в къщи тя заспива само с него. всяка вечер се разправяме за това нещо и полза никаква. а на мен ми е много изнервено защото искам и аз да си почина а не да търча след тях, пък и н еможе малко дете да си ляга като него в 12 и да го чака да се натута и да си дочете книгата например. сега съм го заплашила направо да внимават с майка си какви ще ги вършат докато съм в болницата и да не и развалят режима като дойда.
сега поне са се приспали двамцата та и аз отивам да се мушна с тумбака при тях Simple Smile
лека вечер и весел уикенд на всички   bouquet

# 115
Момичета, аз нещо позачезнах от темичката, ама ви "котролирам" от време на време какво пишете...

Анайс, споко за рижима...на детето, ако му се спи, ще спи...Елена се научи да спи сама, аз да щракам на компа, ама като имам работа...Е, вярно, де, сигурно си е трудничко с две...ама спокойно-постегни си багаж-най-важното, а другото ще ти го донесат. И няма по-хубаво от това да гушкаш бебче...мисли си за това как беше с първото-Ема, а сега това е втора радост-също трябва да е голяма...Отивай д араждаш с усмивка-къщата ще се нареди, за детео ти ще се грижат, докато си с бебчо в болницатаи така. горе главата-с теб сме и чакаме радостна вест!
Айде целувки на тумбаците и на всички от нас с Елена
Лека и спокойна нощ

# 116
  • Sofia
Анайс, Влади пък заспива само с мен, въобще не припарва до колата-легло да спи там:crazy:Надупваме се и двамата и аз уж като го приспя ще слизам долу да гледам нещо, ама -нъцки  ooooh!Отнасям плувката и аз.Ляга си към 21.30 и заспива(ме) към 22.00-22.30.В градината ги слагат на обяд около 13.00 да спят.През уикенда се тутаме малко повече,ама гледам до 14.00 да е легнал.
Сигурно ще ти е зор в началото като се прибереш с бебето вкъщи, докато се нагодите всички newsm78
Аз се ослушвам и не съм се разбързала за второ  WhistlingАма се усещам,че колкото по-голям и самостоятелен става Влади, толкова по-трудно ще се навия Crazy
Моят синковец много самостоятелен напоследък- съблича се и се облича сам Heart Eyes
Вчера го питам :"Аз ли ще те водя на градина или тати?" А той ми отговаря:"Тати, защото ти много крещиш в колата Embarassed ooooh!" Аз верно,че се нервирам чат-пат, ама не винаги, пък той ме нагласи нашият Crossing Arms
И друго ми каза,че мисис Катя (едната госпожа) не я харесва,защото миришела на лошо и на лук  Shocked SickЛуда работа! Аз нали все го ароматизирам, ще стане кокончо bowuuАма, се чудя как да кажа тактично на въпросната миризлива госпожа newsm78
Казах му сам да й каже.
Това е покрай нас.
Ще се стягаме да ходима на театър-Снежанка ще гледаме!
Хубав уикенд на всички!

# 117
веселка аз съм доста оптимистично настроена за раждането ама все пак знам какво е  Mr. Green сега с новите големи гардероби багажа се нарежда наистина ама от мен Wink остават още няколко перални и играчките на Ема да поподредя, като съм прибрала повечето в килера да не ми се мотат из краката че с това клекни по 10000  на ден не си е работа за моя тумбак.
гена те децата понякога си измислят и е бая кофти да кажеш нещо на даскалката Simple Smile току виж ползва парфюм от 100 лева Simple Smile ти няма защо да бързаш за второ, ама аз съм на 32 и няма за кога да го отлагам. пък и ти имаш баби колкото искаш дето имат желание да помагат, та проблем нямаш и тук  Peace
като каза за парфюми се сетих че моя свърши и сега нямам ама след раждането ще се сдобия с някой. то сега ми е само и до миризми макар че моя беше оригинален и страхотен ама айде ще издържа още малко, пък за Коледа ще се разглезя из магазините  Party

# 118
  • Sofia
Анайс, всъщност госпожата наистина си понамирисва Sick И аз я надуших, ама какво да се прави- хора -всякакви. Казах му на Влади да не се навира отгоре й Crossing Arms
Да се оплача вчера се замъкнахме чак до парка "Заимов" на театър и се оказа,че няма билети Crossing Arms
Тъпа работа, Влади беше разочарован, ама завлече подарък по случая Mr. Green,така че спасихме положението Crazy

# 119
Побут на темичката ни... Wink

Анайс, радвам се, че си оптимистично настроена! Simple Smile

Гена  и какаво билетите свършили....ама човекът доволен от играчката  Wink

Татако и щерка решили да отидат на лов за детски център...леле как звучи .... и се замъкнали до Арена в Младост. В центъра нямало деца, но каките рекли като няма три години, не може да влезе.Таткото се ядосал, направил лют сканадал-как атака веднъж може и веднъж не може.Малката подробносте, че ние като ходехме предишния път с една мама и нейното детенце, имаше театър.Платихме заради това двойно и никой не ме попита на колко е детето, а там пред таткото се затръшкали. върнаха се те идвамата увесили носове...и ходиха после за играчка до Кауфланд-за компенсация и разведряване на обстановката  Laughing

Елена непрекъснато си мени мнението-китара, пералня, прахосмукачка....Татко й ми се сее, че не давам да  се подаряват такива неща от типа домашни потреби-отсега да започне да чисти и пере...Нема нужда  Stop

Това за сега от мен
Лека вечер и до скоро

Момичета, кажете какви подаръци искат децата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт