Отговори
# 90
  • София
Голям ентусиаст съм да заведа Светльо на 3Д кино,ще му хареса историята с дядо Коледа,но и мен звука ме притеснява.
Гена благодаря ти за линка,със сигурност и ние ще успеем да отидем на някое представление.

# 91
  • София
Добро утро на всички!
Аз не съм посала скоро, ама нещо нямам настроение, пък и ако пиша само ще се оплаквам Sad
Този понеделник уж започнах работа и ... познайте... вечерта Влади вдигна температура и от вторник съм болничен  #2gunfire просто нямам думи...
Иначе от сряда започнахме антибиотика и сега вече е уж добре.... че понеделник трябва пак да е на ясла и аз на работа... Много ми беше криво тия дни, хич не исках да започвам така...
Та затова казвам, че аз само ще се оплаквам  Sick
Гледам обсъждате "Браво,Франклин" на  театър Ариел, те имаха представление преди седмица - две в яслата, май пак беше "Браво,Франклин", но нас сестрите ни посъветваха, че малките много плачели и по принцип само по-големите ходели. Сега като ви слушам, май съжалявам, че не го пратихме, въпреки, че то Влади незнам дори дали е гледал Франклин, като анимация, той освен Колите, друго може да се каже, че не признава.....

Стайл, верно,че не съм прочела някъде да се жалваш нещо от децата Wink
И аз ти се кефя,че си така позитивно настроена  bouquet
И аз съм се възхищавала винаги на това твое качество, Стайл   bouquet  bouquet  bouquet
А относно моите мерки, хич не ми се смейте,верно много ми е трудно намирането на дрехи. Намерих на едно място панталони 38-ми размер - всичко добре в талията и ханша ми залепнаха, но пък понеже кройката на всички беше съвсем права в краката нещо не ми стояха добре, набираха се и се надипляха между краката, абе грозна гледка.... Явно понеже и аз харесвам панталоните чарстон и най-добре се чувствам в тях.
Да не говорим, че вчера забелязах, че май и дънките които си купих преди месец, вече са започнали да ми стават леко хлабави... а и  всеки ме пита винаги ли съм била толкова слаба, а аз не съм била винаги така, че нещо вече започвам да се шашкам  Confused На всичкото отгоре припаднах преди една-две вечери, като ставах да вземам гърне на Влади, че му се пишкаше и ми причерня, че дори ми се губят някои моменти....
Та затова не ми се пишеше тия дни, ама викам да ви се оплача, все пак може и да ми олекне....
Пък и нали викате да свършим темта преди Коледа, ама аз се замислям, дали да пускаме Коледна или направо за Рожденните дни  Joy

# 92
момичета такъв ми е мерак да водя Ема на театър ама с този тумбак  и както пикам през 10 мин си седя само в къщи, иначе трябва да си нося преносимо ВЦ  Joy още малко си викам и после ще я водя уикендите където иска.
ами трябва да си купя конците ако искам естетичен шев, ако искам с копринени конци и голям белег имат там. та ги купих какво да правя. име не сме измислили.
иваничка що не идеш на лекар? не ми се види добре това дето ти става.
да ви се похваля днес най сетне ни сглобиха новите гардероби в килера и новото легло на Ема. супер са точно както ги исках. изобщо много съм щастлива, сега си подреждам багажа в тях. ако успея да ги снимам ще ги покажа.
майка ми гледа Ема вчера с моя помощ де, но бяхме у тях, та Ема много се беше зарадвала, днес бяхме всички в къщи и пак веселба. и вече ми е толкова смешно че не мога да не ви кажа че свекърва ми беше обещала да гледа днес Ема за да могат майка ми и мъжа ми да изчистят и подредят и познайте - хвана си пътя и си замина в селото най умишлено след като знаеше от 2 седмици че днес трябва да гледа Ема и беше обещала  Joy ама купон да е  Peace

# 93
  • Sofia
Анайс, честити ви придобивки! Със здраве да си ги ползвате!

Иваничка, не ми изглеждаш чак пък болезнено слаба newsm78 В повечето магазини има съвсем малки номера дрехи, дънки, панталони- аз нося 25-26 номер, но има и по -малки.
Да не ти е ниско кръвното и хемоглобинът newsm78 и затова да ти причернява?И на мен често ми се случва, но не и да припадам Thinking

Аз да докладвам,че днес следобяд заведох Влади на 3-Д киното bowuu, голяма съм организаторка- като си наумя нещо- не ме спира ни дъжд, ни сняг Whistling
Много ни хареса и на двамата, и залата беше пълна с деца.Раздадоха ни очила, за да се вижда триизмерния ефект,та се нагласихме с младежа Много бяхме смешни, особено Влади  hahaha като Ферди мравката, с едни големи очила. Той по едно време ги свали,де, ама беше много впечатлен от филмчето (Дядо Коледа с/у Снежния човек) и не искаше да си тръгваме. Сега ме врънка кога ще ходим пак Grinning. Звукът съвсем не е толкова силен, колкото се опасявах и колкото е на игралните филми.
Доволни сме и двамата Hug

# 94
  • София
Гена това което казваш за 3Д киното много ме обнадеждава:)И аз другата седмица ще пробвам да заведа моя мъник да видим дали ще му хареса.

# 95
  • Sofia
Гена това което казваш за 3Д киното много ме обнадеждава:)И аз другата седмица ще пробвам да заведа моя мъник да видим дали ще му хареса.
Отивайте преди да се е родила момата,че после ще е по-трудно Peace

# 96
  • София
Полсе тримата,аз и децата:)

# 97
аз не съм убедена че Ема ще изтрае с очила да зяпа в тях  newsm78 ама ей мами много е кофти че нямам кола. а и мъж ми не ми дава сега да карам само квартала обикаляме пеша Crazy
направо се чудя как досега съм изкарала без гардероби, толкова им се радвам направо само в килера вися  Grinning снощи спсх на леглото наЕма че тя пак се намести при баща си и то е супер. а най хубавото е че нямаме  мебели по стаите и има доста място за игра. снощи поръчах и една секцийка от кубове за хола, че проблема с книгите ни остана.
весел снежен ден на всички  Hug

# 98
Гена а този филм игрален ли е?
Марти май само анимация я вълнува, а игралните филми трябва да са с животни Simple Smile.

# 99
  • Canada

....... На всичкото отгоре припаднах преди една-две вечери, като ставах да вземам гърне на Влади, че му се пишкаше и ми причерня, че дори ми се губят някои моменти....

Ivanichka, защо не си направиш изследвания на кръвта.
Аз едно време така припадах и ми откриха анемия и ниска кръвна захар.

Гена, Влади как е издържал толкова време на едно място и с о4ила.....браво на мом4ето!

Анайсе, честито придобивки със здраве да си ги ползвате!

# 100
  • София
Иваничка, не ми изглеждаш чак пък болезнено слаба newsm78 В повечето магазини има съвсем малки номера дрехи, дънки, панталони- аз нося 25-26 номер, но има и по -малки.
Да не ти е ниско кръвното и хемоглобинът newsm78 и затова да ти причернява?И на мен често ми се случва, но не и да припадам Thinking
Aми то и аз не се виждам слаба, но като всеки втори ми казва, че съм слаба и вече започвам да се замислям  Thinking Иначе кръвното, че ми е ниско си го знам и за причерняването ми е ясно и съм свикнала, но просто това с припадането беше гадно...
Правих си изследвания преди 2 месеца хемоглобина е на долната граница, ама все пак е в границите, а за захар не са ме изследвали...
Иначе ходих на невроложка в петък и тя ми предписа само редовно ядене и много вода, ако се повтори - цитирам "Има много хапчета, много лесно ще те натъпчем с тях"  Confused

# 101
  • Sofia
Гена а този филм игрален ли е?
Марти май само анимация я вълнува, а игралните филми трябва да са с животни Simple Smile.
Анимационен е филмът, коледен

# 102
ей днес времето е страхотно, Ема беше в всички локви, по снега ходи, абе голям кеф. само дето накрая се прибрахме с зайо байо  Crazy тези пуканки хич не ги харесвам. естествено всичко беше мокро ама какво да се прави. мама да не надебелее пак ще пере и чисти  hahaha
весел ден от мен довечера ако успеем и до Хит ще идем на пазар  Peace
слънчоглед при нас се почна Simple Smile имаме вече 6 бебета та е време да се стягате и вие  Hug

# 103
  • София
И ние вече си имаме едно момченце в януарския отбор,въпрки малките си размери и бебо и мама са добре.
Тия дни ще стягам багажа за болницата,за да няма изненади:)

# 104
Гена , благодаря ти, сигурно и ние ще го посетим.
Благородно завиждам на мамчетата, които ще се сдобият с нови бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт