Отговори
# 75
  • Sofia
Анайс, що не ги строяваш вашите баби?! newsm78 Crossing Arms, особено майка ти  Thinking
А-ма-ха!
Всъщност, със зор едва ли става  ooooh!
Правете си двете с Ема празници- отивайте на сладкарница и се черпете!  bouquet
Сигурно ти е мъчно, истина е, че бабите не са длъжни, въпреки че не става въпрос за задължения, а за удоволствие все пак  newsm78. Едва ли ги караш да ти шетат из къщи, а само да позанимават малко внучка си, че да можеш да се видиш сама със себе си за малко Rolling Eyes
Абе, не се ядосвай  bouquet

# 76
Момичета,извинявам се за намесата в темата ви,но ако искате прочетете и подпишете това http://www.bgpetition.com/maichinstvo/signed.html  Peace

Благодаря   bouquet

# 77
  • София
Подписах...и подкрепям напълно.

# 78
С огромно закъснение, но от сърце, най-искрени поздравления за рождениците, именниците и новопоявилата се племенничка Simple Smile

Много се зарадвах, че все пак темичката я има и че я поддържате.
Аз напоследък си признавам, че все отлагам влизането във форума, но ме загложде любопитството как сте, как върви бременеето на Анай и Слънчоглед, как са порасналите февруарчета и т.н.
Зарадвах се, че сте добре, макар и някои да са поболедували....

За нас снегът е направо празник - Румена си отигра макар и с оскъдната снежна покривка. То баща й още от студентските години го знам, че полудяваше от радост като завали сняг (милият нали е от Бургас и хич не се е наиграл като малък със сняг). Иначе искрено се надявам да заведем момичетата в Тетевен по коледните или новогодишните празници. Там зимата е приказно - много сняг, а у дома бумтяща камина.........ех, замечтах се Simple Smile

Ivanichka, много ме развеселихте с обсъждането на мерките, че при мен е обратен проблема, все нямат големи номера, а ако имат, са ми пък къси. Интересното е, че точно същият ми е любимият ми панталон - черен с бели чертички и чарлстон, с обличането ми пасна все едно за мен е шит, леко ми е дълъг, но с лек ток е идеален, а аз наистина съм от тежката категория........явно фирмата е с широк диапазон за този модел Simple Smile

slan4ogled, страхотно, веднага след новогодишните празници, ще чакаме щастливото известие. И аз съм много любопитна за името, особено като знам колко трудно си избрах имена за моите дъщери Simple Smile......ще си имам повод за трепетно очакване Simple Smile

Anaise, аз също вдигах Румена до последно, докато бях бременна и почти винаги ми се стяхаше корема. Въпреки това и че нищо не съм пила (ни витамини, ни желязо), пак преносих Гергана. Едва ли стягането винаги означава контракция, поне аз не го усещах така. Все пак внимавай, а относно датата 12.12 е доста приятна и лесна за помнене, но и всяка друга, която си харесате Simple Smile...........Много ме развесели с това да се "свършва", ми то тогава се започва - аз до ден днешен не мога да се разкъсем между децата - и двете искат моето внимание, добре, че са филмчетата.........

Наистина се притеснявам, че гледа много анимации, но няма как, непреклонна е:
Барбитата са особено на мода, а песничките на "Принцесата и бедното момиче" и аз мога да ви ги изпея в оригинал Simple Smile, гледа и още много много филмчета, като конете си остават голямата любов, а от Немо сега ще чака и аквариум с рибки от Дядо Коледа.........

galia_mi, аз продължавам да си ползвам мокри кърпички и за Руми след миене, а вечер профилактично я мажа с Павлодерм (така ли иначе купувам за Гергана) - това ни е профилактиката. То при нас е лесно, понеже Руми тотално се е вдетенила и ляга, вдига крака и чака да я мажа, както бебето. Иска и пюрета да яде (тя като бебе не ги искаше), и да заспива на ръце, и влиза в кошарката й и си играе с дрънкалки...........идилия, гледам си две бебета Simple Smile

.......спирам, събуди се и каката, а с повече от едно е невъзможно да съм тук
Приятна вечер на всички

# 79
галя_ми хм... както е казала Гена не става дума за задължения, а за чувство на щастие, което си мислех че е нормално да изпитват бабите и дядовците. не е нормално според мен свекърва ми да живее в София и да идва 2 пъти в годината на гости да се отсрами пред колежките си. свекъра ми изобщо не идва и не се интересува от никой. като родя тойпримерно можеше идва да извежда Ема за по 1 час на ден, но знам че няма да дойде никога. и така децата ми няма никога да знаят какво е да имат дядо. майка ми се опитва да помага, но поради факта че тя не ни е гледала като сме били малки, все се шашка и ме притеснява, непожела да спи с Ема един път докато беше малка, та ние с мъжа ми изперколясахме от безсъние. при мен нестава дума да си дам децата на отглеждане от бабите, а 3-4 пъти в годината си представях че ще ми помагат и ще гледат детето за по 2-3 дни. е явно много искам  Mr. Green досега са гледали Ема само веднъж за 4 дена и то двете да не се прецакат ли какво ли  newsm78 помня че още не си бяхме влезли и те изчезнаха - били изтощени  Shocked е как нашите баби са ни гледали с години + двор + животни + ниви, а бабите на Ема не могат да я вземат 1-2 пъти в годината за 2-3 дена??? освен това какво по хубаво има за децата на празниците всички да се съберат и да ги забавляват, бабите да сготвят, та и аз и мъжа ми да починем един ден. Гена като я чета как си изкарва при нейната майка и как свекърва и идва - ами и аз си представях нещата така. така ми се струва нормално.
стайл радвам се че и ти има при кой да идеш извън софия и да ти помогнат с децата  Peace като съм казала че искам да свършва имах предвид бременността. пак имах проблеми първите 6 месеца, никъде не мръднах цяло лято, невротизирах и детето да виси с мен в къщи че не можех да излизам, а както вече казах нямаше и кой да я извежда. та поне тва да отпадне  Grinning после ще видя как ще е новата одисея с 2 деца Simple Smile дано всичко мине добре и бебето се роди живо и здраво  Praynig и последната дата е 11.12.2007 - реших да е на родения ден на татито. така се стекоха нещата в живота ми че откак се омъжих все мъжа ми изкарва парите в къщи, та реших най сетне и аз да му подаря нещо  Hug дано бебето изтрае до тогава, малии ми то по малко от месец остава  ooooh! още не съм оправила багажа, да не говорим че този уикенд ще ни монтират новите гардероби и леглото на Ема.....много писах ама сега Ема се е залисала Wink

# 80
Анайс, Марти от както се е родила са я гледали само 3 нощи 2 едната баба и 1 другата.
От 3 години не съм ходила никъде без нея освен на работа- направо ми е като ремарке.
Събота и неделя баба й и дядо й задължително са на Витоша или някъде другаде, а вечер почиват.
И  татко да помага може да се каже че си нямаме. В офиса като беше по-малка ме шефа ме питаше лошо ли ми е или ми се спи.
С 39 градуса съм се блъскала в стените, че залитам и съм си била сама с нея.
Свекитата чакат Марти да им я заведем, и един път в годината не идват. Ако им я заведа и се усмихват щастливо за 2 мин и пак аз си я гоня наляво надясно, а те измислят задачки на синчето какво да им помогне.
Така че остави ги бабите и не ги мисли - потърси си ваше решение на проблема без да гледаш в чуждите панички.
Утре ако става времето ще я водя до ПИБ за новата ми кредитна карта и после на тур по магазините - това ще видим как ще стане.
Горе главата - всичко си има и положителни и отрицателни страни.
Много хубава идея за деня на раждането, тамън и за празниците вече ще сте си в къщи.

# 81
  • София
Ние сме с две баби ентусиастки,ама аз не си давам детето да ми го гледат......
Даже сега се чудя как да кажа тактично на майка ми ,че първо искам да опитам да се спрвям сама с децата,а ако не мога тогава да идва да помага:)
Много се радвам на Сайл как позитивно е настрена и никога не съм я чула/прочела,че и е тежко, спи и се ,а децата са я изкарали извън нерви.

# 82
момичета да забравим тази тема Simple Smile не се оплаквам ако така ви звучи, имах други очаквания и съм само разочарована че не се осъществиха. все пак не съм на 15, а на 32 години и с мъжа ми сме планирали децата, и смятаме че и сами се оправяме, но не е там работата. дано сте ме разбрали. просто не съм фен една майка да се скъса от безсъние и умора, а и татито също, а другите членове - баби и дядовци да си веят байрака. вижда ми се несправедливо примерно да караме свекъра ми по градове и операции да му правят а ние с него, когато имаше нужда, а той от своя страна да се прави че не съществуваме когато ние имаме нужда от някой. да не говорим колко щастлива бях аз с баба и дядо и майка ми и баща ми като бяхме заедно по празници. който го е изпитал това чувство ще ме разбере.
сега по същество Simple Smile а и да мине темата че зимата иде, а есента свършва Simple Smile днес бях на доктор, всичко ни е ОК, записаха ми дата за секциото 11.12, както писах на РД на татито ни Simple Smile освен това ме накараха да си купя конци и марли аз  newsm78 нямах представа че това се купува от пациента. оказа се че на 12 етаж на МД пак правят ремонт, а аз исках да съм там. дано свършат до секциото ми, пък и май чух за едното крило само, ама неразбрах добре.
слънчоглед ти в коя болница ще раждаш?
и да питам вашите деца учат ли език някъде вече? аз искам Ема да започне в къщи с някоя учителка, че в близките 4 месеца няма да мога никъде да мръдна с нея. питах и в форума но се оказа много трудно да си намериш учителка по английски дето да идва в къщи и да говори на малко дете. вие какво мислите по този въпрос?
стайл сега си спомних че беше казвала нещо за слинговете? кажи плс къде се продават, кои са удобни и изобщо откога се ползват и доволна ли си наистина от тях. ти май не си секцио ? та да питам и откога жени с операции могат да ги ползват?

# 83
Последно по темата, това  е от мунъовската темичка, разказва я една мацка:

тази обаче не е за мен, а за милото ми бабче - лека му пръст  Praynig
ние сме три деца - на 8, 6 и 2 годинки съответно, живеем в една къща с дядо и баба, но те отказват да гледат децата, особено когато младите (разбирай, майка ми и баща ми) искат да се забавляват.
на село идва театър от Града ще поставят Ромео и Жулиета и ще има само едно представление - естествено и нашите искат да отидат, но баба и дядо са хард и не се съгласяват да ни гледат. нашите са още по-хард, приспиват най-малкия брат и го оставят в спалнята, а нас помъкват на театър. а там осветление само от сцената,  Ромео сваля Жулиета, романтика се носи отвсякъде изведнъж вратата се отваря широко и на фона на бликналата обилна светлина се откроява силуета на баба и се чува гласа и "Стоянееее, Станкееее, къде сте бееее. Детето се скъса да плаче, прибирайте се веднага"

# 84
хе хе Галя това ми звучи като виц ама сигурно не е Wink

# 85
  • Canada
Момичета, да ви се похваля снощи бяхме на концерт на Бон Джови   superuu  superuu  superuu
Направиха невероятно представяне на новият си албум "Lost highway". Като се запо4не от страхотното на4ало  и появяването им на сцената та до края, където на старите им пар4ета само подаваха такта и 20 000 души пееха в един глас песните им. Много беше вълнуващо, даже сега когато пиша настръхвам.
Днес съм без глас, но пък ми е едно усмихнато цял ден.....ех ето затова го обичам Монреал-тук винаги нещо интересно се слу4ва- концерти, паради, празници, състезания Heart Eyes

Галиа ми, много ме размя с този цитат от муньовската тема hahaha......абсолютно сигурна съм, 4е такива баби и дядовци съществуват.
Анайсе, не го изживявай толкова, това са излишни нерви- ти се ядосваш, пък те й хабер си нямат, 4е о4акванията ти са други...Като ти се натрупат нерви относно бабите и дядовците, ще ти се промени и отношението- а това ве4е не е добре...Няма да можеш да ги промениш, само ще се  нервираш.  Hug
Поздравления за датата, дано вси4ко ви върви по плана. Чудно ми е да купуваш марли и конци, тези в болницата направо са се побъркали или какво....или просто съм се откъснала от действителноста #Crazy

# 86
  • Sofia
Айде,мами,пишете,че есен нямаше, а иде Коледа Laughing
Казах ви/писах ви аз , да минем от лятна на коледна тема, ама не щете  Crossing Arms
Моят младеж през седмицата не мога да го събудя в 8 за градината, а днес ми е скокнал от 7.30  ooooh! и се е разбързал,че децата го чакали да играят Joy
Сега пак ще го оферирам да го водя на театър Laughing(то,комай на мен ми се гледа,че се опитвам да навия и детето  Blush).От 11.00 в театър Ариел, дават "Браво,Франклин", а Влади му е фен.Чудех се дали да му взема плюшения Франклин, ама се стискам-20 лв. Crossing Arms,а-ма-ха!

Анайс, то не останало, по-малко от месец Laughing,докато се роди бебчо! Аз Майчин дом не я харесвам тази болница Naughty.Чувала съм и други пациенти да си носят(да им искат всъщнот) консумативи newsm78 Тъпа работа!А име избралили ли сте?

# 87
  • Sofia
Стайл, верно,че не съм прочела някъде да се жалваш нещо от децата Wink
И аз ти се кефя,че си така позитивно настроена  bouquet
Аз пък си  мрънкам чат-пат  Embarassed, главно да стресна и подбера малко таткото  Crossing Arms,че той е олимпийското спокойствие Thinking

# 88
  • София
Гена къде е театър Ариел и Светльо е голям фен на костенурката Франклин.Ние утре може да отидем,че днес съм малко на работа до обяд.

# 89
  • Sofia
www.arieltheatre.com
Обаче като гледам програмата на представленията, до края на месеца няма да играят Франклин newsm78
На Влади му хареса да е на театър и смятам всяка събота да го водя HugБеше много послушен и гледаше с интерес, не помръдна(за разлика от голяма част от децата, които хрупаха шумно солети, ровеха в някакви торбички и др.шумопроизвеждащи дейности Confused Thinking)
Чудя се дали да не го заведа мойто момченце на 3 Dкино- на "Дядо Коледа с/у Снежния човек", някой водил ли си е детето на кино вече?
По-скоро ме притеснява силният звук newsm78.Продължителността на прожекцията е 39 мин.-съвсем поносимо

Общи условия

Активация на акаунт