Отговори
# 60
  • София
Аз съм избрала дата 6 дена преди термина....Simple Smile
Честито на всички празнуващи днес!

# 61
Аз съм избрала дата 6 дена преди термина....Simple Smile
Честито на всички празнуващи днес!

трябва да си много сигуна че ще устискаш до тогава Simple Smile и аз исках по късна дата ама не ща да е петък че после идва събота и неделя и няма никой в болниците, а за 17 вече незнам дали няма да тръгне бебето и да се получи една олелия и да търся лекари и екипи посред нощите. та затова като влеза в 39 седмица мисля да е 10-12 дни по рано.

клеми хубавото е че децата са изкарали вече тази шарка, колкото са по малки толкова по добре май. аз и брат ми в детската я минахме и си спомнях че се чешех по цял ден, направо откачах  Crazy

# 62
Анайс, да са ти живи и здрави именниците!!!   bouquet

# 63
мерси веселка Simple Smile

# 64
Честит  първи сняг!
Аз лично така му се зарадвах, че скочих от леглото и направих снежен човек за Льони-тя не се зарадва особено на снега...

# 65
  • Sofia
Ние с таткото хич не обичаме сняг  Confused
И Влади не се ентусиазира (слава Богу  Mr. Green Hug) от игри на снега! Преди 20 дена като заваля първият сняг и при нас беше доста натрупал, излизахме на двора да правим снежен човек, обаче младежът през цялото време мрънкаше,че му мокрело, студено му било, сваляше си ръкавиците...Кокончо!
та, дотук със снежните игри Laughing
Че и по-добре, и на мен не ми се мръзне  Crazy
Сега го уговарям да го водя на куклен театър, ама нещо се опъва Crossing Arms

# 66
Анайс, разказвай, де...как мина празника? Simple Smile

Галя Ми, как е Марти? Какво ви предписаха-нещо за мазане ли?

Гена, какво стана с кукления театър-ходихте ли все пак?

Аз съм жадна за новини-напоследък Льони и тати все се разхождат, аз си стоя вкъщи и затова така задавам въпросчета  Simple Smile а и никой не пише нещо напоследък...

# 67
Здравейте,
Весе, тя темата ни напоследък така си се влачи едвам едвам.
Марти й мина вече - не съм я водила на лекар.
Вече ни мина и бронхита - на Марти напълно, а аз още покашлям.
В неделя играхме с малката в снега - замеряхме се с топки и направихме един мини снежен човек.
После й се намокриха ръкавичките и си прибра ръцете в джобовете - това дете много харесва джобове.
После оставяхме стъпчици и после Марти ги разпознава кои са нейни и кои на мама.
Сега ми е мерак да я заведа по-високо някъде, да се пързаля с шейна.

# 68
  • София
И аз тези дни опитах да заведа Светльо на куклен театър,той му казва "куклен вятър",но категорично ми отказа.Е после ме караше да му пратя "вятър" вкъщи с няколко кукли ръкавички:)
Гале радвам се че Марти се е разминала с ходенето по лекари!
И на мен ми се иска да заведа Светльо на планина,но ме е страх да не се разболее,а и май нямам сили за такива подвизи.

# 69
  • Canada
Благодаря ви моми4ета за 4еститките по случай именният ден на мъжа ми  bouquet

Ние изкарахме много гаден вирус-гастро  с повръщане, разтройство и ужасна кашлица. Аз се чуствах ужасно, пък като си помисля за Йонито - какво ли й е било...слава Богу вси4ко мина Peace

Завиждам ви за снега, Йони много обича снега(и да го яде)....като бяло ме4е е - има ли сняг, тя се въргаля в него с удоволствие или стъпва в най- дълбокото. Даже в4ера в магазина видях, че са заредили най- различни видове шейни- трябва да изберем най-подходящата...
Лека седмица! Hug

# 70
Гале, радвам се, че марти е добре и няма усложнения.  Simple Smile

Мила, би му се отразило добре на мист въздух, но сигурно вече доста ти тежи коремчето... Wink

Yoni bonboni да ви пратим ли малко сняг, щом толкова го обичате... Grinning

# 71
  • Sofia
Ние в събота не сколасахме за кукления театър, стигнахме до средата на пътя и се задръстихме здраво  Confused, та направихме компромисен вариант - хайманосване из Сити сентър-а Mr. Green
Снощи с таткото бяхме на 2 рожденни дни и Влади покани баба си (свеки) да спи у нас, кандърдисваше я двамата да лягат на колата, ама жената не склонила  Laughing (и по-добре)
такива ми ти работи- аз си ходя на работа, Влади - на градина. Нямаме намерение да го водим на снежна почивка, по-скоро ще посетим някой хотел с басей във Велинград, ама като цяло зимата не ми се влачат багажи много напред назад.
Така ли иначе ще си имаме едно ходене в Добрич, с таткото ще сме в Дубай за Нова година и още-каквото дойде, само да сме здрави  Praynig

# 72
веселка щом питаш ще ти кажа - ами то всъщност непразнувахме имен ден. бабите ни както знаете са все заети с работата им, таткото се прави че няма имен ден и така. Ема даже и подарък не получи. изобщо за да се получи нещо в къщи трябва да се напъна само аз а нямам сили на този етап. ако знаете как завиждам най благородно на мамите дето си имат истинска помощ за празниците от бабите.....да сготвят, да направят сладки, абе да се почувства някакво щастие, да си личи че имат желание да са с детето/децата. при нас това нещо го няма все сама трябва да се оправям, а Ема горката незнае какво е истинско веселие с баби и дядовци. и аз как да се усмихвам и да ми е весело като всичко мен ме чака, то в кухнята ли да съм на мивката или на печката, или при детето и гостите, абе за 3 години не се почувствах спокойна един ден. майка ми е все напрегната като дойде като че ли има кой знае каква и колко друга важна работа, а свекърва ми идва 2 пъти в годината за по 1 час. едва ли не трябва а съм бладодарна ако някой дойде и си поиграе с внучка си  Shocked незнам защо така се получи при мен ама ми е адски кофти и те на оплаках се.

# 73
Споко, Анайс-не си самичка-има и други като теб  Embarassed , ако това те успокоява

# 74
Ами на никой не му е много лесно с дребосъците.
Приеми, че бабите не са ти задължени и ще го преживяваш по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт