Гена благодаря ти за линка,със сигурност и ние ще успеем да отидем на някое представление.

просто нямам думи...

още малко си викам и после ще я водя уикендите където иска.
ама купон да е
В повечето магазини има съвсем малки номера дрехи, дънки, панталони- аз нося 25-26 номер, но има и по -малки.
и затова да ти причернява?И на мен често ми се случва, но не и да припадам 
, голяма съм организаторка- като си наумя нещо- не ме спира ни дъжд, ни сняг 
като Ферди мравката, с едни големи очила. Той по едно време ги свали,де, ама беше много впечатлен от филмчето (Дядо Коледа с/у Снежния човек) и не искаше да си тръгваме. Сега ме врънка кога ще ходим пак
. Звукът съвсем не е толкова силен, колкото се опасявах и колкото е на игралните филми.
ама ей мами много е кофти че нямам кола. а и мъж ми не ми дава сега да карам само квартала обикаляме пеша 
снощи спсх на леглото наЕма че тя пак се намести при баща си и то е супер. а най хубавото е че нямаме мебели по стаите и има доста място за игра. снощи поръчах и една секцийка от кубове за хола, че проблема с книгите ни остана.
В повечето магазини има съвсем малки номера дрехи, дънки, панталони- аз нося 25-26 номер, но има и по -малки.
и затова да ти причернява?И на мен често ми се случва, но не и да припадам 
Иначе кръвното, че ми е ниско си го знам и за причерняването ми е ясно и съм свикнала, но просто това с припадането беше гадно...
.
тези пуканки хич не ги харесвам. естествено всичко беше мокро ама какво да се прави. мама да не надебелее пак ще пере и чисти 

имаме вече 6 бебета та е време да се стягате и вие