Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ

• 101 443
  • 527
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Благодаря! Написах писмо току-що  Peace

# 196

Ако наистина всичко е наред трябва да ти ги изплатят в 15 дневен срок след представянето им в НОИ.

newsm78 newsm78 newsm78

Бременна съм и вече не ходя на работа по здравословни проблеми. Имам един болничен от 17.12.08 до 23.12.08 и един от24.12.08 до 26.01.09. Кога да очаквам превод?

# 197
Здравейте аз мога ли да ви попитам знае ли някой кога ще бъде обновена системата на НОИ за новата 2009 година , защото неможе да се следи за изплащането на болничните и майчинството.

Аз защо мога тогава? Въобще не чрквам годината при влизане в с-мата. Явно не е важно, има си ги данните, като влезнеш.

Е да обаче при мен трябва да се  избере година  в случая има само 2007 и 2008 , а няма за 2009 година, защо ли е така ?

# 198

Ако наистина всичко е наред трябва да ти ги изплатят в 15 дневен срок след представянето им в НОИ.

newsm78 newsm78 newsm78

Бременна съм и вече не ходя на работа по здравословни проблеми. Имам един болничен от 17.12.08 до 23.12.08 и един от24.12.08 до 26.01.09. Кога да очаквам превод?
  За първият ти болничен последният ден за превод е днес 20, така че трябва да ти е преведен. Аз имах болничен до 05.01 и на обяд ходих да проверя - преведени са. А вторият болн. сигурно ще ти се изплати февруари

# 199
голям кошмар ето сега ми се налага да взема 1я бол. и направо ми почерниха живота

# 200
Привет и от мен. Като Ви чета направо се плаша. Аз от февруари (живот и здраве) ми предстои да изляза в болничен 45-дневен и какво ли ме чака  #Crazy ooooh! . А най-лошото е, че парите ще ми трябват мн спешно, защото имам кретит и в банката  Crossing Arms няма да ги интересува болничния ми. Направо не ми се мисли. 

# 201
  • София
Аз имам пин код за сайта на НОИ,но от известно време не мога да вляза.Извадила съм си кода в началото на 2007г.Излиза ми :

socialsecurity.nssi.bg използва невалиден сертификат.

Няма увереност в сертификата, защото издателят на сертификата е неизвестен.

(Код на грешка: sec_error_unknown_issuer)

С Мозила съм,ако има значение.Някой знае ли какво трябва да променя в настройките?

# 202
  • София
Manolo Blahnik  И аз съм с Мозила и ми излизаше същото съобщение. По надолу на страницата трябва да са ти излезли и тези съобщения

* Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.
* Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.
   Или може да добавите изключение…

Отиваш на или може да добавите изключение…
След това Добавяне на изключение
ще изскочи прозорец, в който ще натиснеш Изтегляне на сертификат и след това Потвърждаване на изключението по безопасността
и страницата трябва да се отвори.

# 203
  • София
Ами освен трите реда на английски,които копирах,друго не излиза  newsm78.
До преди няколко месеца спокойно си проверявах на каква сума ме осигуряват,но от няколко седмици имам проблем.

# 204
  • София
При мен първо излиза едно прозорче, на което пише
Предупреждение
napplications.nssi.bg:443 използва невалиден сертификат.

същото което и при теб, давам му ОК и след това на самата страница излиза:

Неуспешно установяване на шифрована връзка       

benefitsclients.nssi.bg използва невалиден сертификат.

Сертификатът е валиден само за benefits.nssi.bg

* Това е или проблем с настройките на сървъра, или някой се опитва да го хакне.

* Ако и преди сте се свързвали успешно с него, има вероятност грешката да е временна и можете да опитате по-късно.

Или може да добавите изключение…

И правя каквото по долу писах.

# 205
  • София
Aaa, а аз като дам ок нищо не зарежда.

Но открих това :  

* От Националния осигурителен институт все още разработват и променят системата си за онлайн проверка и заплащане на социално осигурени лица. Затова временно тази услуга е недостъпна.

Сайта на Осигурителния институт е един от най-неадекватните които можете да срещнете. Все още очакваме да възобновят функционирането на системата за проверка за социално осигуряване. Интересен факт е че дори не може да се свържем с тях за информация.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:08 от Manolo Blahnik

# 206
  • София
Аз успявам да вляза

# 207
  • София
Най-накрая се оправих .Ако някой друг има проблеми със сайта на НОИ да ми пише да му обясня .

# 208
Здравейте!
Искам да ви попитам -удачно ли е да се взимат болнични преди излизане в майчинство и как това ще повлияе след това на майчинските.
Благодаря предварително

# 209
днес най-накрая ми е регистриран болничния от 10 декември в сайта на НОИ /45 дневен/
ако всичко е точно имам ли шанс до края на месеца да получа частта за декември  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт