ПЛЕВЕН през ноември

• 15 238
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Не знам по света някъде дали използват форцепс или вакуум,но според мен си е грешка на изкуството да не може акушер-гинеколог да прецени кога се налага операция.

Ооо, водещия ражденото викал "Айде напъвай хубаво, за да не вадим сега и форцепса!"  Sick Абе, отврат...

И аз попълвах анкетата за социологическото проучване  Grinning

Валенце, големи красавици тез твойте девойки   bouquet

# 121
Хайде Добро утро !  Grinning Днес аз май съм първата... ама така е, като  гарджето се е клопнало пред телевизора и не се сеща да ме врънка за закуска или каквото и да е. Страшно удоволствие ми доставя да си изпия кафето пред компа сутрин. kaffeetrmker_2

# 122
Щях да ви питам две неща, но забравих второто  Embarassed. Още ме държи склерозата от бременността.

При кой ортопед да заведа Иван? Димана я в одих при Тодоров-баща, ама като се сетя какво отношение има... Скоро се разискваха ортопедите, но тогава кой да помни?! Някой беше споменал за ортопед във 2 ДКЦ, НО КАК БЕшЕ ИМЕТО? newsm78

Отивам да мисля каква беше втората питанка.

# 123
Препоръчват Вълешков, който е в ДКЦ Плевен в окр.болница. Ние ходихме при Тодоров - баща и аз очаквах нещо да се заяде, но той се държа повече от прилично, с изключение, че на кабинета пише, че е от 8, но той винаги ходи след 9, че си почакахме малко.

# 124
  • Плевен
Побут. Темичката отишла назад.

# 125
Аз водих Кари при д-р Росманов, изглежда е добър специалист. Прегледа я в частната клиника, която е срещу болницата, забравих й името. Това след като чакахме една сутрин над 1 час в най-големия студ да благоволи да дойде д-р Тодоров май беше в болницата. В коридора ставаше течение, а бебето беше на 1 месец. Мерси ще кажа аз на тази услуга от Здравната каса.

Обаче Росманов е възрастен, не знам дали практикува още.

# 126
Аз пак да кажа за ортопеда - водих я на "Сторгозия" в 3-то ДКЦ и съм много доволна.Гледа я на ехограф, пипа й фонтанелата.И то само с устна уговорка с педиатърката,защото беше свършила направленията.Обаче,честно ,изобщо не знам кой беше ортопедът,защото познавам само четири-пет ортопеда,а този не ми беше познат

# 127
Практикува Росманов.Той е един от водещите ортопеди в града.Обаче не знам дали работи със здравната каса

# 128
мда.. явно плевенските мами са заети  Laughing  Да ви кажа честно нямам нищо против исканията на учителите, даже - напротив, смятам, че всеки има право на добро заплащане на труда му, обаче нещо взе да ми писва от тази стачка. Щом чак детето взе, че заяви, че му се ходи на училище ...  

# 129
Моето дете се притесни, че няма да има кой да го учи да чете и пише и не се е спрял да се упражнява ежедневно. Доста напредна, спокойно може да си почине тази година.  Simple Smile Пък един ден в напреднала възраст може и да завърши средното си образование, знае ли човек. И аз проявявам разбиране към учителите, но ми е кофти, че секнаха ентусиазма на детето точно когато се беше настроило толкова положително, че ще учи и ще се занимава в училище. Такъв мерак имаше, обаче училище няма и няма и да има скоро като гледам.

Вече и нулева година да обявят - все ми е тая.

# 130
  • София
То и аз ги разбирам учителите-труда им никак не е за подценяване и голяма част от тях заслужават доста по-добри заплати...но наистина съжалявам,че толкова деца не ходят на училище и градина.Все ми се струва,че можеше  по-рано да се стигне до споразумание,но...
Нашата градина си работи,не са стачкували и ден,защото както ми обясниха,имали и спящи деца/тоест нещо като седмични групи/ и не могат да си позволят да стачкуват.
Атракция,и аз пратих смс-и от Калиакра. LaughingДано ми се падне още една машинка,че моята вече е за смяна Flutter.

# 131
  • Плевен
Валенце, дано си късметлийка. Аз не съм - два пъти пращах и нищо. Сега раздавам маргарин. Mr. Green
А да знаете какво чух, но то си е истина. В у-ще "Иван Вазов" уж са започнали да учат, децата отишли сутринта на у-ще и учителите ги върнали. В градината срещу часовника "Слънце" днес са приели децата, но от утре пак са стачка, поне до неделя. ooooh!

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 13:47 от valja

# 132
  • София
Валенце, дано си късметлийка. Аз не съм - два пъти пращах и нищо. Сега раздавам маргарин. Mr. Green
hahahaИ аз ще раздавам.Май намериха начин да си пробутат боклуците.Дори такива заклети маргариномразци като мен,в момента имат две кут Crazyии в хладилника.

# 133
 Да ви кажа и аз не вярвам,че скоро ще има разрешение на ситуацията с учителите  ooooh! Те се надяваха покрай изборите министрите да клекнат и да им удовлетворят исканията, ама - не. Май ми мирише на нови избори,ама парламентарни.

# 134
  • Плевен
Уважавам исканията на учителите,но не бива да позволят децата да изгубят 1 година,нека продължат стачката,но да измислят един компромисен вариант и да върнат децата по класните стаи дори и с намалени часове.

Общи условия

Активация на акаунт