ПЛЕВЕН през ноември

• 15 229
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Аз няколко дни не можех да влизам в темите по градове, не зная защо.....сега имам много да наваксвам с четеното назад, надявам се да успея, защото от три дни няма мира с Крисуна-муцуна, само се търкаля, надига дупето и ръцете- не знам, това по нейните представи трябва да наподобява пълзене, но е далече от това сложно движение.
Честита племеничка на Дикси! Да е много здрава и да радва мама и тати, и леля разбира се!
Ето малко по-нови снимки и от нас! http://sisunder.multiply.com/photos/photo/21/1
Гретхен, Криси също имаше постоянно запушено носле като се роди, но само физиологичен разтвор съм капала, зная обаче, че се бях ошашкала много, бях си самичка и ревях с глас, че не мога да помогна на беби.......ти поне имаш опит с Димана и си много по-уверена в действията си. Дано Ванката се оправи бързо!

# 106
Здравейте, момичета! Аз се изгубих, 4 еимахме  малко препятствия.Не съм ви  изчела, но обещавам  при първа възможност да го направя. Дари получи пристъп и  се наложи по спешност да влезем в болница.Бяхме 4  дни  там.Днес  ни изписаха по мое настояване.Оказа се ларингит.НИщо друго й няма.ПО-дива е от всякога.Подлудихме болницата ooooh!.Не искам да си спомням за  този кошмар,който изживях.Дано  на никого не се слу4ва Praynig Praynig Praynig
Между другото на цялата лудница  пренасяме багаж, 4е тия дни трябва да се  пренесем     в новия апартамент, който  все още не е довършен.Баща ми утре идва на помощ по тези въпроси.Аз  в момента съм на работа ooooh!, та не знам да се смея ли  , да плача ли......Ще лудна вече.
Надявам се всички майчета и дечица  в нашия прекрасен плеевенски отбор да са добре.ПОздрави от нас с Дари Hug До писане

# 107
Здрасти, velmar! От къде ви сполетя това чудо?
sissi, Криската е мнооого сладка  Heart Eyes
Дикси,завърна ли се? Разказвай за бебето  Grinning

# 108
Добро утро  Hug

velmar, това е ужасно, представям си какво сте преживели. Хубаво е, че вече сте си вкъщи.

krasimira00, съвпадение е. Брат ми живее в Сф.

завърнахме се малко преди 19.00ч. и успяхме да гласуваме. През Троян-Кърнаре имаше такава мъгла, че карахме с 20-30 км/ч и виждаш само 2 метра пред колата - осевата линия  Sick

Видяхме бебето. Раждането е било много тежко, снаха ми изглеждаше като пребита от бой в лицето - склерите й тъмночервени, кожата под очите и по бузите мораво синя , също толкова синя и в подребрената област, където са я натискали за да "изгонят" плода ooooh!  В резултат на което раждането е било травматично за бебето. Направило е лек ( според лекарите) мозъчен оток, в кувьоз е и на системи за спадане на отока. най-хубавото всъщност е че е само оток, а можеше да бъде моз. кръвоилив, което винаги си води лоши последици. Отока ше се оправи на 100%, даже мисля че днес вече ще го извадят от кувьоза и ще й го дадат. Ядосвам се защото като се е видяло, че раждането се закучва, не са направили секцио по спешност. Снаха ми е много слабичка и дребничка. Не знам дали има и 50 кила. Беше качила само 7  Crazy Доста тъпо и упорито раждането е доведено до край, но с травма за детето.  А после само ходят по коридора да обясняват колко тежко раждане са имали.
Но и да се ядосвам няма смисъл, то се е свършило вече. Надявам се скоро ( още днес, даже) да се оправи Катето и да я дадат на майка й.

# 109
  • Плевен
Никога не мога да разбера тъпата упоритост на някои лекари да измъчат и майката и бебето. Защо е нужно? Вместо да улеснят жената, те дай да страда и да се мъчи ooooh!
Добре,че във вашия случай ще се оправят нещата и ще чакаме скоро снимки на бебчето Hug
Кажете сега доволни ли сте от вота на плевенчани?
Деси, кога да си купим посредник да те четем?

# 110
  • София
Дикси,хубаво е,че всичко се е разминало добре.Права си за мозъчния оток,при Бубка беше мозъчен кръвоизлив Confused.А за снаха ти-наистина е жалко,че не са я оперирали.Уф,като чета се сещам за моите раждания.И аз така бях качила по 6-7кг само,но понеже съм доста дебеличка Laughing,доктора все ми казваше:Що да те режа,гледай какъв задник имаш. Rolling Eyes
Нищо,важното е,че ще се оправи и бебето,и майката. Peace
Ние с Бубка имаме урок по шивачество Laughing.Вчера ме видя да шия една дреха и като застана до мен ми каза"шия,шия".Много и е интересно и днес ще я обучавам върху дрехите на баща и Whistling.

# 111
Що да те режа,гледай какъв задник имаш. Rolling Eyes
Sick

днес ще я обучавам върху дрехите на баща и Whistling.
Ще му правите зимните дрехи летни ли?  Laughing

Аз съм доволна от избрания кмет  Whistling

# 112
  • Плевен
Здравейте и от мен.  Hug
Много сте писали и докато изчета всичко, време не остана. Много хубави неща са се случили тази седмица - започвам да честитя по ред.
Честита месечинка на Иван на мама Грета. Heart Eyes
Честит имен ден на Митко на мама О'дикси. Heart Eyes
Честито на Дикси, че е станала леля, а Митко батко. Много здраве и щастие желая на двете бебета. Hug Бързо възстановяване на майката  и бебето. А приятелката ти дано да превъзмогне травмата и да се радва на новородено си бебенце.
Честита печалба на Атракция. Да прави много вкусни хлебчета, като тези на Валенцето.
Честити на всички, коити са гласували за новия/стар кмет.
Бързо да оздравяват всички болни дечица.

# 113
Арита, книгата ще си я получиш по куриер, срещу представяне на талончето... но кога - не знам ...

# 114
Viksun, аз вече трета седмица я очаквам, имам търпение и за още седмици Wink. Все някога ще я получа. Досега не съм печелила от такива томболи, но пък в интерес на истината и не съм участвала.

# 115
  • София
Ето няколко нови снимки от нас:
http://foto.bg/showphoto.php/photo/127170/cat/500/ppuser/1341
 Grinning

# 116
Валенцето, много весели снимки на красивите ти дъщери  Hug !

# 117
  • Плевен
За доктор Константинов,аз ходя на консултации при него и не се оплаквам,винаги е бил отзивчив и не мога да кажа че чак толкова е изостанал,общо взето дори съм доволна.Даже са ми правени повече изследвания и ехографски прегледи от тези които се полагат от касата и при това напълно безплатно.А и лекарствата които ми е изписвал,витамините също са винаги тези които са били най актуални за в момента,не бих казала че е изостанал.

# 118
  • София
днес ще я обучавам върху дрехите на баща и Whistling.
Ще му правите зимните дрехи летни ли?  Laughing
Понеже споделих с логопедката шиваческите ни умения Grinning,тя днес и донесе като идва преди малко една играчка-дървена дъска с дупки и едно дървено нещо,подобно на игла,за което е закачен дебел конец.Много готина играчка.И по време на урока са шили Laughing.

# 119
Дикси,дано бързо се оправи бебчето  Praynig .Много ме е яд,че стават такива неща в нашите болници  #Cussing out Правят секцио по желание на който си плати,а когато наистина е наложително- не го правят и измъчват и майката,и бебето.Не знам по света някъде дали използват форцепс или вакуум,но според мен си е грешка на изкуството да не може акушер-гинеколог да прецени кога се налага операция.Вчера и аз пуснах вота си,обаче малко се издразних,когато ме накараха за социологическото проучване да повторя гласуването отвън пред стаята и трима човека стояха и гледаха какво попълвам.Не,че съм се крила,но нали вотът е таен.

Общи условия

Активация на акаунт