ПЛЕВЕН през ноември

• 15 228
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Да ви попитам в нашата болница предлагат ли епидурална упойка.Защото съм решила да раждам нормално,но ще ми е малко по спокойно да знам че в един момент ако реша ще мога да се възползвам. Laughing
Да,предлагат.Обаче не съм сигурна колко пари е станала тази услуга.

# 91
Може би е съвпадение но на милото шефа вчера е станал чичо и бебето се е родило в Пловдив,та си мисля че са някакви роднини с Дикси най вероятно newsm78..
Кажи какво работи мъжът ти и ще стане ясно  Grinning
 Предлагат епидурална упойка, но може би мама Ася е наясно с цени,подробности...

# 92
  • Плевен
Ами на милото шефа е брат на бащата на бебката. А работи във фирма за разносна търговия на захарни изделия.Но може да е просто съвпадение,но ми направи впечатление,че Дикси каза че днес заминава за Пловдив да види бебока.

# 93
Тцъ, не е на Дикси мъжа  Naughty Таткото на бебето е неин брат  Grinning Съвпадение  Grinning

# 94
ехооооо привет от софия of izvinete, 4e na latinica, ama ne moga da pi6a na BG, a samo na BP, a tuk niama....

Radost e vuv Vidin, a az presko4ih za 3 dni do Drago v Sofiq da poizhar4im malko pari i da s e poglezim.......utre sme na teatur "Don Juan", ne6to ne ni s eobikalia po klubovete, otviknali sme na takuv jivot, no po kulturni meropriatia mn ni se hodi.........
haide celuvki, 6te se vidim sled sedmica

# 95
Седя тук и чета за всички хубави бебенца родени в Плевен през тази година.И аз ще ви спомена за едно.Не е моето, но все пак ми е много близко-на вуйчо ми е , т.е. моя първа братовчедка.Казва се Преслава и е родена на 29 юни тази година.Сега е почти на 4 месеца и е голяма сладурана.Надявам се, че догодина по това време и аз ще имам бебче на тази възраст, на която е тя сега, но още ме е страх дали всичко ще е наред.Нека са живи и здрави всички дечица и техните родители и да останат в нашия хубав град.

Здрасти. Много си мила. Да са живи и здрави всички!

Кажете сега как и къде и какво трябва да се направи, за да участва човек в конкурс/томбола или квото там е за тия фурни.

# 96

Кажете сега как и къде и какво трябва да се направи, за да участва човек в конкурс/томбола или квото там е за тия фурни.
Та значи-купуваш си 2 кутии Калиакра класика, отгоре на капаците ила рекламни надписи и някакъв код.Прочиташ си ,на кутията пише всичко,пращаш смс,връщат ти обратен, че ще те уведомят, ако печелиш и така....Успех!

# 97
  • София
Голямо затишие днес.Времето предразполага за спане.Аз цяла нощ не съм спала-вирус ли ме хвана,от храна ли нещо-едно повръщане...и всички останали екстри Sick.Днес съм добре,де.
Направихме си хубава разходка по центъра.Не можем да стоим вътре и това си е.
Аз пък днес изпратих смс на Мтел за играта за Поло-то.И като взеха да ми връщат обратно едни смс-и-имате вече 20 точки,отговорете на еди какъв си въпрос,айде още 20...аз изпратих общо 3 смс,а въпросите валят Laughing.Току виж ме видите тия дни да се фръцкам с някое Поло из Плевен.Ако ме помолите,ще ви повозя. Flutter

# 98
  • Плевен
Валенце, и баща ми отговаря като луд на тези смс-и и телефона му постоянно пищи. Та накрая го изключих.
Не издържах:)

# 99
Мерси Миленче! Може да пробвам, макар, че аз купувам масло, гледам да не ползвам маргарин. наще си кукуват маргарин де. Аз майсъм ви казвала, баба има такава фурна на село, отдавна си я купиха, но винаги пекат един и също бял подпухнал хляб.

Гласувах вече, бюлетината е прозрачна доста, точно там, където е печата от външната страна, който трябва да се падне навън като я сгънеш - от другата страна зад него са номерата на Зеленогорски и Атанасов, прозира демек като направиш отметката с химикалката и тия от комисията като слагат печата спокойно могат да видят за кого си отбелязал. Освен това влязох в кабинката с телеон, никой не пожела да ме провери. Без камерка е, ами ако беше? Няма контрол. Двама полицаи стоят отвън и си чешат носовете.

Иначе навън е много приятно меко временце, като вляза вътре и ми си доспива. Пиша за вестника по една адски неприятна тема, но ще ви кажа като излезе.

Някой има ли отзиви, мнения, оплаквания, похвали за д-р Константинов от трето ДКЦ?

# 100
  • Плевен
ДеЩоВиди ,аз съм ходила 1 път преди години при него,но не мога да кажа нещо кой знае какво хубаво или лошо. Ако мога да се изразя "посредствен" лекар,както повечето в ДКЦ-тата.

# 101
Здравейте и от мен!
Най-напред честита племеничка на Дикси! Здрава, щастлива, обичана племеничка с много късмет в живота! Дикси, твоя  изминала седмица като че ли се оказа най-емоционална, даже с това О'...
Atrakcia, честита ти фурна за хляб, откога си мечтая за такава, да си я ползваш по живо и по здраво, а при мен е в сила онзи стар виц, дето един всеки ден се молел на Господ да му даде печалба от тотото, докато един ден чул глас : "Ами пусни поне един фиш, де!"
То и аз спечелих някаква кулинарна книга с автограф от корите "Белла", ама почти 20 дни оттогава и още не съм я видяла. Дано пък, някога...някъде...
Фурор, бъди сигурна, че Радосчето е добре гледано, затова се отдай на всички емоции, които ти предоставя срещата с Драго в София
ДеЩоВиди, относно мнението за д-р Константинов, само един път съм имала професионален контакт с него преди 3 години, не за мен/ Stop/, но ме удовлетворихаразясненията, които даде и това, че беше обективен в преценката, което се припокри с последващите проблеми на тази, която съпровождах.
А аз се върнах преди малко от кратко посещение на мам и татко. И понеже съм доайен в нашата Плевенска тема, за пореден път се замислих за килийките в сърцата ни, в които съхраняваме обичта си към децата си, към родителите ни, към внучето като при мен и в никакъв слечай в последователността, в която го изписах - за себе си направих извод, който не е мой патент - обичта е несравнима, всеки от изброените е най ! Най! Най! И макар че е мъгливо, дъждовно, на мен ми е много хубаво, просто-много леко на сърцето! Не мога да го опиша, но пожелавам на всички да го изживеят в момента, в който им си случи.

# 102
О'дикси, честита ти племенничка. Хайде, изтрезнявай, връщай се и разказвай. Ама сме си клюкарки ...

Днес пратихме Димана при майка ми и баща ми, малко да се погледат там. Иван е с обострен заден ринит и почти не може да спи. И колики май го мъчат. Тази нощ ме измъчи. Спи само, ако го сложа да спи върху мен. Иначе се дави от секретите. Много неприятно и се мъчи детенцето. Някой има ли лек за такива малки бебета? Лекарката каза само физиологочен р-р. Та караме на Стеримар в момента.

Хайде, пак се оплаках. Отивам да си посрещна каката.

# 103
Ей,Гретхен,неприятно е това с Ванчо  Confused Толкова е дребен, пък какво го е замъчила тая хрема. Не знам лек за толкова малки бебчета  Rolling Eyes Представям си колко си изморена  Tired Давай ми Димана, да се забавляват с Бужака  Party
Арита, отдала си се на размисли,преоценка нещо   Simple Smile Мен отдавна не ме е заливала тая вълна.

# 104
Ама много се ядосах с тези избори. С 5-месечното бебе се вдигнахме, разходихме се до секцията и се върнахме без да гласуваме, всъщност никой от нашата кооперация не можа да гласува. Ама кой ги измисля тези глупости? Става въпрос за принципа на отседналост т.е.ако не си живял на този адрес последните 10 месеца трябва да гласуваш на предишната си регистрация. Ние сме в нова кооперация, на която документите излязоха февруари и всички сме се регистрали след това. Повечето от съседите са от други градове,  каква е логиката да отидеш да гласуваш за кмет на място, в което не живееш и няма и да живееш. Ние сме със сменени лични карти, на които е сегашния ни адрес т.е. и на старата регистрация няма да можем да гласуваме без някакви удостоверения.  До колкото си спомням тази глупост я измислиха заради изборните туристи, но тях това не ги спря и пак са гласували.

За Д-Р КОНСТАНТИНОВ - до 97-ма година съм ходила при него. Тогава много ми помогна. Благодарение на него си избегнах операция на единия яйчник. Но мисля, че да си добър лекар трябва непрекъснато да учиш, да си запознат с новостите, да се развиваш, а той се превърна от добър за времето си лекар в посредствен такъв.

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 16:04 от 4o4olina

Общи условия

Активация на акаунт