ПЛЕВЕН през ноември

• 15 227
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Вече ще пиша weekwnd - a. И на мен ми прозвуча като на вас.

Кое му е неприветливото бе. Да се сгушиш в мъглата, вижте как е уютно и свежо.  Wink  Wink
Много ми е гадно като знам, че Яна по цял ден е на затворено в градината, заслужава два часа разходка на въздух детето. И аз да раздвижа малко дупе, крачоли.

Учениците тръгват на училище във вторник, понеделник е следизборно и се броят бюлетини.

Приятен ден!

# 76
О, лельо дикси, честито ви бебче! Да е живо и здраво!

Атракция, поздравления за новата придобивка!

Честито и на всички учители!

Ние се прибрахме от Кайлъка преди малко. Ники ни е сърдит, че не сме го взели с нас. Сега иска само внимание и да съм постоянно покрай него. А как ми се спи... Чакам да легне на обяд, че и аз да се паркирам при него.

# 77
На мен лично тази стачка ми писна леко и сега никакво желание нямам да си водя детето на училище. Но ще трябва за съжаление. А какво е споразумението с учителите накрая?

# 78
  • София
Ники ни е сърдит, че не сме го взели с нас. Сега иска само внимание и да съм постоянно покрай него. А как ми се спи... Чакам да легне на обяд, че и аз да се паркирам при него.
Ех,тия деца..И при нас същата работа-и двете го дават обидени,Мими цяла сутрин обяснява как иска и тя на банкЛет Laughing.А ние и двамата едва гледаме с Ангел.Дребните станаха в 7 сутринта. ooooh!
За стачката-и аз в късните новини снощи чух,че приключила.Най-накрая!
Утре смятам да гласувам.За първи път в живота си Rolling Eyes.

# 79
Ей ме пак-нямахме нет нещо. Божидар само мрънка, на мен ми се излиза,Анатоли пак е в офиса-с две думи-тъпня  Confused

Ще кажа на Емо, защото той е Тома Неверни.
Кажи му на Емо, че майка ми спечели 2 микровълнови фурнни от "На кафе" или нещо подобно,Гала го водеше, още преди 5-6 години. И Анатоли е печелил, абе и късмета понякога ни спохожда  Crazy

# 80
А пък ние ще заминаваме за Пловдив, да си видим бебето  Laughing
Дано нямаме проблеми през Беклемето с тази мъгла...мразя ги тези проходи  Confused

# 81
  • Разпиляна във въображението
Честито на патерици на всички празнуващи!  bouquet

И за искам да спечеля фурна за хляб, но не знам. Не разбрах фурните 10 ли са или по 10 на ден newsm78

Времето е ужасно, вече започнах да оздравявам и отпуската ми свърши. Вики обикаля вкъщи и поглежда от време на време към прозореца с надежда, но времето е кофти.

# 82
Имам чувството, че ако имам вкъщи фурна ще почна да се търкалям  Embarassed Нещо съм наддала и без да ям домашен хляб, ако и това почна - не знам  ooooh! Сега съм се зарекла да минавам на диета.

# 83
И за искам да спечеля фурна за хляб, но не знам. Не разбрах фурните 10 ли са или по 10 на ден newsm78
10 на ден.Поне така пише на опаковката.

Имам чувството, че ако имам вкъщи фурна ще почна да се търкалям  Embarassed
Ей това ми е основното притеснение  Mr. Green

# 84
  • София
Не е точно така с търкалянето.Не ме гледайте мене-аз цял живот си се търкалям,не откакто имам фурната. hahaha
Мисълта ми е,че аз примерно за себе си правя само черен хляб,ама истински черен,а не като този от магазина.Само първия месец като я купихме малко попрекалих с тестените неща. Embarassed

# 85
  • Разпиляна във въображението
10 на ден.Поне така пише на опаковката.

Ще взема да се пробвам

# 86
Дикси,честита племенница   bouquet Да е жива,здрава,щастлива и много красива !Дано да се вдигне мъглата,та да изведа малката да глътне малко въздух.Утре и аз ще гласувам,не щото толкова ми харесват кандидатите,а защото един от тях изобщо не ми харесва.

# 87
  • Плевен
Може би е съвпадение но на милото шефа вчера е станал чичо и бебето се е родило в Пловдив,та си мисля че са някакви роднини с Дикси най вероятно newsm78.Да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тати.Дикси честита племеничка.

# 88
  • Плевен
Да ви попитам в нашата болница предлагат ли епидурална упойка.Защото съм решила да раждам нормално,но ще ми е малко по спокойно да знам че в един момент ако реша ще мога да се възползвам. Laughing

# 89
  • София/Севлиево
Седя тук и чета за всички хубави бебенца родени в Плевен през тази година.И аз ще ви спомена за едно.Не е моето, но все пак ми е много близко-на вуйчо ми е , т.е. моя първа братовчедка.Казва се Преслава и е родена на 29 юни тази година.Сега е почти на 4 месеца и е голяма сладурана.Надявам се, че догодина по това време и аз ще имам бебче на тази възраст, на която е тя сега, но още ме е страх дали всичко ще е наред.Нека са живи и здрави всички дечица и техните родители и да останат в нашия хубав град.

Общи условия

Активация на акаунт