ПЛЕВЕН през ноември

• 15 217
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
О, много пиЕници се събрахме нещо тази вечер  Joy

# 61
  • София
О, много пиЕници се събрахме нещо тази вечер  Joy
newsm24 toothМнооого ми е весело.Дикси,как ще се казва бебето?Да знам барем за кого пия.

# 62
И аз намерих уйски. Със семки обаче. Стотина грама на дъното на бутилката. Че после два дена само битов алкохолизъм, кръчмите ще фалират.  Mr. Green
Ходил ли е някой в Хъшове? Много е евтино и такова..народно... В сряда ще има парти за Хелоуйн, не пускат, ако не си се облякъл някакси. Събирам идеи.

# 63
Екатерина. Поне до вчера така беше. Знам ли ги, може тази нощ да измислят друго.
Къде са тези "Хъшове" ?
Аз така мога ли да отида?
Или така? http://diksi.multiply.com/photos/photo/22/5  Mr. Green

# 64
На патерица, честит имен ден на празнувалите!
И аз съм от тях. Laughing Ми, така де, кръстена съм на дядо ми Димитър.  Grinning

Дикси, честито племенница!  bouquet Да расте здрава, умна и щастлива момата.

Честито бебенце и на приятелката ти! Да им върви по вода!

При мен нищо ново, освен, че днес ми се провалиха едни чудни планове, пусти и късмет маркототевски. Twisted Evil

Поздрави на всички ви и приятни почивни дни!

# 65
Дикси,честита племеница! Жива и здрава! Да очакваме ли нови промени в ника ти  Mr. Green

Аз пък да се похваля-спечелих фурна за домашен хляб на Мулинекс от играта на Калиакра  Party Сега ще взема Валенцето за съветник по хлебоправенето.Дано не продължим да дебелеем  Mr. Green

И аз ще гласувам за Зеленогорски  Simple Smile

# 66
Аз пък да се похваля-спечелих фурна за домашен хляб на Мулинекс от играта на Калиакра  Party
Еее, супер smile3501 Ще кажа на Емо, защото той е Тома Неверни. Аз събирах етикетите от Кока-Кола Лайт за дигиталната рамка, изпратих си смс от кренвиршите Сачи за хот-дог машината...и изобщо такива ми ти работи, а той все ми вика "Ти, луда ли си? Да си видяла някой да е спечелил нещо от тези неща?" Ето, че има  Laughing

# 67
  • София
Еаа,Атракция,честита придобивка!  bouquetХайде,като решиш да започваш с хлебчетата-насреща съм. Peace

# 68
  • Плевен
Дикси, честито ви бебче. Hug Да е живо и здраво.
Миленче, ай честито и на теб. Сега като се почне едно правене на хляб....... ще замирише чак у нас Joy
Аз пуснах едни талончета в Била за кола. Да видим сега.

# 69
Ами Хъшове е близо до нас, на Дойран е, като минеш Първа Инвестиционна Банка /бившето Дом на модата, там до Ла Пиаца/ и пресечеш уличката и продължаваш по Дойран, преди Асет банк и преди бившето кафе Савена, което по-късно стана популярно като свърталище на жрици на любовта. Има магазинче за щори и там се влиза в едно тунелче, там е кръчмата. Събират се в повечето случаи рокаджии, гледам там има едни разписания за туристически маршрути. Собствениците са много яки, а цените за мен са най-ниските в града - за храна и алкохол. Но е малко, бързо се запушва, аз съм отвикнала и не издържам много дълго. В сряда ще е от 19ч и мислип да водим и децата облечени с костюмчета, но Яна ще се стресне според мен и ще иска да си ходи, май по-добре да ида като я приспя.  newsm78 
Може би като пионерче ще се спретна, имам връзка, ризка ще намеря, търси се плисирана поличка за 58-60кг, абе знаете ме как изглеждам, ако можете нещо да ми предложите ще съм благодарна.

# 70
Знаете ли какво ще е времето през уйкенда? Гледам, че е мъгла, но дали ще вали... Искам да идем сега в Кайлъка, според мен не е студено, просто е влажно.

Честита фурна на Атракция!!!

# 71

Дес, как го четеш това, да мЪ извиняваш ?  Mr. Green
Получили си отговора?
Времето не ми е приветливо за разходка. А ми се излиза....

# 72
дикси, честита племенничка, много здраве и късмет й желая!!! И на твоята приятелка на бебчето също! Heart Eyes

Аз съм съвсем out of space напоследък, защото само и единствено работя. Вече направо наистина друго не правя  Crazy

# 73
  • София

Дес, как го четеш това, да мЪ извиняваш ?  Mr. Green
Получили си отговора?
Времето не ми е приветливо за разходка. А ми се излиза....
hahahaИ аз това щях да питам,ама ме досрамя. Embarassed
На мен нещо не ми е добре.Така е,човек като не пие,не пие..и после като изпие една чаша вино и малко ракийка Laughing и му става зле.
Тесс,дали вече не ми стана комшийка?Като дойдеш да живееш близо до мен ще се разнообразяваме с кафенце по съседски и няма все да работиш. Hug

# 74
Валенце, аз наистина по цял ден само работя, но поне вечер ще ставам за компания, като съм наблизо Simple Smile Оправихме там паркета и баните, сега трябва да се обзаведе, но кой да се занимае, като и двамата сме по цял ден някъде по задачи Confused Надявам се напролет да сме вече там със сигурност. Simple Smile Понякога ми е смешно, че по цял ден с мебели се знаимавам, но самата аз нямам време да си купя такива #Crazy

Вярно ли, че децата ще тръгват на учлище вече? Чух някакъв слух, но не ми се вярва...

Общи условия

Активация на акаунт