ПЛЕВЕН през ноември

• 15 245
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Мда, и ние като лапни шарани купуваме маргарин. Ти пак си добре Валенце, аз се набутах с четири броя. В хладилника остана кутоя една неподарена.

# 136
Ааа, маргарин не пипвам, освен ако няма жълтици в него  Mr. Green

И в градината до нас си работят, даже и някои училища знам, че също не стачкуват. Повечето обаче са в стачка.

Но не знам какъв е начина всички да са доволни - такъв няма. За заплатите съм съгласна, нека им ги увеличат на хората, жалкото е, че всичко рефлектира върху децата.

# 137
Такова нещо като маргарин отдавна не е имало в къщи.Скоро ще купувам краве масло,защото мисля да започвам с попарата,но се чудя коя марка да взема  newsm78

# 138
  • София
di_p ,на мен най-много ми харесва Президент.Но ми идва скъпо,понеже у нас доста масло се яде.Купувам от Билла едно Милрам мисля се казваше.Хубаво е.Също и едно с много дълго име,нещо от сорта на Олденбурген или подобно.Българските отдавна ги недолюбвам.На втория ден почват да миришат на гранясало.

# 139
Да, не знам защо толкова се излагаме с маслото, идея нямам как го правят българското, но не е никак хубаво. И аз вземам или Президент, или едно немско, май това с дългото име.

# 140
  • Плевен
di_p ,на мен най-много ми харесва Президент.Но ми идва скъпо,понеже у нас доста масло се яде.Купувам от Билла едно Милрам мисля се казваше.Хубаво е.Също и едно с много дълго име,нещо от сорта на Олденбурген или подобно.Българските отдавна ги недолюбвам.На втория ден почват да миришат на гранясало.
И у нас сме така  Grinning

# 141
Аз също бих ти препоръчала Президент, Милрам и Олденбутер, а от българските - що-годе свестно беше на Милтекс, ама не ги знам сега на какъв са хал... Абе посягаш към рафта, взимаш едно, пъхаш го под носа си и ако не припаднеш от миризмата - начи става  Mr. Green

# 142
  • Плевен
Нашата градина почна от днес. Изкараха 1 месец. Дано удовлетворят по някакъв начин исканията на учителите. Не можете да си представите колко доволни бяха всички родители,които срещнах в градината сутринта,чак захилени до ушите Laughing

# 143
Опасявам се, че хич няма да съм ухилена до ушите, ако изобщо се стигне до деня, в който най-сетне детето ще тръгне отново на училище. Даже мисля, че ще трябва да се изнеса по най-бързия начин, за да не се вкарам в някой конфликт.

# 144
  • София
Тесс,предполагам повечето родители се чувстват така. Confused
Хайде,момичета,отива да правя пица Laughing.Моят мъж замина за Враца за един ден да си прави колата.И аз малко се разсърдих,а не бях права.Та ще го изненадам с хубава домашна пица.Дано оцени усилията ми Laughing.

# 145
Валенце, теб като те знам какви вкусотии правиш постоянно, няма как да не оцени усилията ти Simple Smile

# 146
  • София
Ей,момичета,аз направих пицата,даже вече я и изядохме,а никой нищо не е писал. Wink

# 147
И аз да се запиша,че от доста време само чета Simple Smile
Да ви кажа и аз за маслото,че не знам защо си давам парите за него като то си прилича на маргарин-изобщо не се стяга в хладилника. А нямам възможност да пазарувам в Била или на друго място-каквото има в кварталния магазин това е.
За машината за хляб-много искам и аз,но като се знам какъв съм карък няма да спечеля нищо ,само ще се сдобия с повечко маргарин. Мъжо е обещал да ми купи обаче Simple Smile Но кога ли ще стигне до метро (Валенцето ми каза,че там има хубави и не скъпи).
а за стачката не знам и аз какво да кажа-добре,че децата още са малки. Не че не съм съгласна да се вдигнат заплатите им,но както казват и други трябва да се подобри и качеството на труда им и повече да си обичат работат. А не съм сигурна,че ако им е по-високо заплащането ще си заобичат работата.То за учител и доктор или ти идва отвътре или не ставаш за това. А иначе много неща трябва да се променят и наистина за много други глупости се намират заплати,но не и за това. Абе сложна работа. Ще видим къде ще му излезе края.
Аз напоследък съм се отдала на готвене. По цял ден или по-точно нощ ровя форумите и после прилагам Simple Smile
Хайде отивам да къпя дивотиите   bath1  grinning012

# 148
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Аз също мисля, че трябва да се вдигнат заплатите, но не и на всички учители. Трябва да има критерии на по-добрите да се дават повече, а на другите не. Напълно съм съгласна с Милен Цветков и мисля, че учителите трябва да намерят вече друга форма на протест - правителството разбра "намека им". Май вече изобщо не им се работи - дай им стачка и по цял ден клатене на краката.

# 149
Днес нашият тати прави 25 годинки! Черпим ви,макар и виртуално с нашата торта!
P.S.надписът още ме кара да се заливам от смях, никой не му вика Гошко, може би са си помислили, че тортата е за малко момченце Joy

Общи условия

Активация на акаунт