Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 995
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Sladurka,много си правя нямаме никакво свободно време.влязах само да ви по4ерпя /виртуално/ за здравето на моя син.днес е именик -парвия ни имен ден. newsm38  cook beer2

# 151
  • София
ааа..ама и ние с Азаде се видяхме в ТК  Mr. Green За съжаление май времето не ни стигна

Ето го и първият именник  Grinning Лили да ти е жив и здрав, много да ви радва!

# 152
Честит ти именник Лили  bouquet ,пиши като си по-свободна!Нали ще събираме и ние опит;)

# 153
  • На тиха улица
Диана Т , не стигна, ма беше забавно  Whistling

Ти разбра ли се с докторите и Недялков прие ли те?

# 154
И аз като Сладурка мислех да не влизам във форума,но немога без вас. Hug  А и не е честно...нали затова сме тук,да си споделяме и добро и лошо и да си помагаме взаимно.
Та...след като снощи форума беше толкова пуст,една приятелка ми пусна този линк http://www.izpoved.com/  и цяла вечер съм чела какви ли не глупости.Разгледайте го ако ви е скучно,може пък да ви разведри.

Катето на Данчето,голяма мома.Дани,може вече плитки да и сплиташ на принцесата  Laughing  пу-пу.Наистина ли има връзка м/у косата на беб и киселините на мама,т.е. колкото повече киселини,толкова повече коса?Питам само в твоя случай разбира се.

Честит именник на Лили,да им е жив и здрав и още много,много именни дни да празнува,а мама да черпи!!!

# 155
  • София
Azade, аз си издирих моята анестезиоложка в крайна сметка. Реших на нея да дам кеша Laughing А с теб ще ли се засечем в родилното или датите много се разминават?
Та да споделя резултатите...ужасни, просто! От 14 изследвани вещества не съм алергична само към 3  #Crazy Щях да падна, като взе да пише дни плюсчета...и чак я попитах, дали положителното значи алергия..не очаквах. И сега ще съм на противоалергични от понеделник за да се подготвя за раждането. И сега ме хвана шубето, че може да не ми дават обезболяващи и да ме оставят да се мъча, като животно Sick

# 156
Дианче,много неприятно,това означава ли,че като пиеш предварително лекарства преди раждането ще избегнеш алергията? А казаха ли ти какъв е варианта,ако не ги пиеш? Мен и товаме вълнува много тъй като се оказа,че може и аз да съм алергична(макар тестове д ане са ми правили)

# 157
Честито на всички именници. Да са живи и здрави и много щастливи! Специални поздрави за най-малкия член на отбора на именниците днес - Митко на lili33

Иначе, колкото и философски да се гледа на живота, няма начин такива новини да не оставят отпечатък Sad Просто след това всички останали неща ти се струват някак дребни и незначителни.

# 158
 smile3507Добро утро и от мен  smile3507
Такава безсънна нощ не съм имала до сега.
А вчера така се бях настроила за едно хубаво спане-след читенето и наквасването с бира,реших,че ще спя като къпана.Заспах де,ама в 12,30 се събудих и до 5 откачих в леглото.На всичкото отгоре сутринта като заспах,сънувах,че някой ме бие и като съм надула гайдата  newsm45-Василчо подскочи до тавана от притеснение,милия.
Сега съм като зомби.
Ходих на зъболекар да залепим коронката за постоянно-тя пък не ще да падне от временното лепило,та си я оставихме така.
Дадох и кръв и урина.
Сега си оправям леглото,гася телефони и други звънящи уреди и лягам,че едва гледам.
Аууу,на Данчето Катето мноооого сладка. newsm51
Еййй,тва Катетата сме голяма работа.Пък и по косицата си личи,че сме адашки.
Не знам има ли връзка между киселините и косата на бебето,но ако е така,моето ще се роди с плитка до кръста.Ама то с такава майка-УФСЪ  animal085,няма какво друго да излезне.
Айде,момичета,Катето отива да нани. smile3524

# 159
       cook cook beer2 Wine Glass

Днес моят син Димитър е именник! Искам да ви почерпя по случая!
  Не знам от къде да сложа такива изкусителни снимки с разни лакомства -каквито вие слагате за почерпка и затова слагам тези от усмивките Embarassed

# 160
  • На тиха улица
Дианче, аз ще вляза там, където ще влезеш ти 11 дни по-късно Simple Smile

Най-вероятно обаче до тогава ще ходя 100 пъти, та ако можеш да приемаш гости- ние гостуваме Simple Smile

И на мен ми изписаха някакво лекарство, което трябва да пия 3 ве4ери преди секциото в 8 вечерта .Нещо избягвам лекарствата, та ми е чудно да прочета какво пише в опътването, ма още не сме го купили.Ти в кой квартал си, макар сега едва ли ти е момента за разходки... Thinking

# 161
  • На тиха улица
Сладурка,

Моят док каза, че ако зараждам, преди да съм пила тези лекарства на място се вкарвало нещо, за да няма кофти реакции.

# 162
Сладурка,

Моят док каза, че ако зараждам, преди да съм пила тези лекарства на място се вкарвало нещо, за да няма кофти реакции.
абе и аз така съм чувала,ама исках да се уверя-благодаря ти Hug

# 163
Еееее,пак ме стреснахте с тези анестезиолози.На мен като не са ми правили тестове до сега и нищо не ми споменават какво да правя?????Да ходя ли някъде да си направя,да си знам и ако има нещо да го дам на доктора,който ще ми прави секциото.Той каза,че като ме приемат в болницата,тогава...а ако тръгна да раждам по-рано,бързо ли се правят тези тестове и дали са зйдължителни преди операцията,според мен трябва да са.Офффффф,хайде вече всички да си имаме бебчета и да си говорим за кърма,за акано,за къпане и за ей такива весели неща,че...с тези доктори вече хич не ми се занимава.Дано да не ни трябват след като родим,всичко да си е наред с бебоците и с нас. Praynig

Не знам има ли връзка между киселините и косата на бебето,но ако е така,моето ще се роди плитка до кръста.Ама то с такава майка-УФСЪ  animal085,няма какво друго да излезне.

newsm62

Vasiags,да ви е жив и здрав именника!

# 164
mergi на мен също не са ми правили никакви тестове,щото нали уж нормално ще раждам Rolling Eyes,та ако се наложи на място правят преди операцията,ако не се лъжа и както azade също каза,бият ти нещо пред упойката,ако прояваш алергии

Общи условия

Активация на акаунт