Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
-
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
-
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
-
Какви са ползите от записването на дете при лекар по НЗОК?
-
Какво е мнението на химик относно мазането на бебето със зехтин?

, другите неща ще ги вземам ако се наложи. Аз също мисля да не къпя всяка вечер ама ще видим как ще се стекат обстоятелствата.
Подготвих я още от преди обяд и си казах,ще я пусна преди да отпътувам за работа.Е да де,ама не.....Извеждах малката навън,правих разни неща и накрая ми излезе от ума.Тръгнах си на работа и насред пътя се сетих какво направих.Голям шемет ме гони 
девойки като родите и мятаите на гърда.....в болницата Жорката го разглезиха с шише с голяма дупка биберонаа и сега 1 час ревввв докато се умори и глада си каже думата и почне да сучеее...само няма да се предавате.....аз бях напът ужас бее в омагьосън кръг цедене, запушени каналли ..почвам да свиквам
Та май ще оставя за най-накрая тази покупка.