Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често можем да публикуваме една тема? За един ден? Два дни?
-
Кой зехтин е подходящ за мазане и откъде мога да го купя?
-
Трябва ли детето да се регистрира при лекар по Здравна каса? Или можем да отидем само на частно?
-
Какви са ползите от записването на дете при лекар по НЗОК?
-
Какво е мнението на химик относно мазането на бебето със зехтин?
КАКТО СИ МУ Е РЕДА.
Вероятно трябва да му уцеля личицето и после да местя светлината надолу, като се надявам да я следва 
от два дни имам страшни болки в кръста и контракции, които не са много регулярни, но продължителни (пия магнезии редовно) - някои от тях са с болка долу, но не силна. Така също и чести позиви за ходене по голяма нужда, само дето няма защо (Не беше ли споменавала 
Но сега с тва секцио ще седя в болничната стая цяла нощ и ще си мисля как ще ме режат
Ама,Тотонто,нали ти казах,че съм станала странна ПаРааНоичКа ... и се страхувам за бебето и тва е то ... Направо не се понасям понякога
Днес за последно ще си го накипря 
дали няма дали направя подарък(сигурна съм,че тя се надява все пак)